idblt
Aktif Üye
hocam faturalarınız varsa mutlaka paranızı isteyin kimseye bırakmayın.hayır işi diye düşünebilirsiniz paranızı alın ondan sonra başka yerde yine hayır yapınOnce imamların yerini değiştirmeyi yapsınlar,yaparlarsa dava açarım,benim okulum ilköğretim ortaokuldu,bizi ayırdılar ortaokul olarak başka binaya geçtik,ayrıldığımız okulun devamı olarak gösterildi,okul degisti ,isim degisti ,müdürü yardımcısı degisti,başka okul olarak gözükmesi gerekiyor yapılmamış,ben bu binada çok emek verdim 4 senede kendi paramla ağ kurdum ,pc aldım gitmeyede hic niyetim yok,onu bırakın oğlumu 1. Sınıfa vermisim yürüyerek yanıma gelip dersimin bitmesini bekliyor ,ben gidersem kime vereceğim çocuğu,dolmuş parasi 26 TL, evimi ona göre tutmuşum, eski kiracının çıksam yeni bir yere girsem dünya para bunları karşılayacak mi meb hayır,hadi oldu diyelim şeffaf olacak mi
bende sizin gibi ilk zamanlarımda alırdım sonradan bazı nahoşluklar yüzünden almayı bıraktım idare ne zaman alırsa hiç bir şey alınmadı çok zorunlu mecburi şeyler dışında oda kendileri için.