Arkadaşlar yarın ders seçimleri başlıyor. Unutmayalım.
karinca_52' Alıntı:üstten 3 ders aldım hayırlısı
evet...sinerjique' Alıntı:bu arada kayıt parasını online bankacılıkla yatırabiliyor muyuz?
VAKIF HESABI MI GEREKLİ YOKSA KREDİ KART İLE YATIRILABİLİR Mİ ?karinca_52' Alıntı:evet...sinerjique' Alıntı:bu arada kayıt parasını online bankacılıkla yatırabiliyor muyuz?
t85' Alıntı:beyzadem' Alıntı:Bende eski bir adaletçi olarak HUKUK Fakültesini kazanmış bulunmaktayım.
Açıköğretim Fakültesinin 2. üniversite kapsamında açılmış olan bölümlerinin şiddetle okunmasını tavsiye ediyorum. zaman çok hızlı geçiyor arkadaşlar meslekten, branştan şikayetçi olan arakdaşlar için çok byük bir fırsat var. Bence elinizi çabuk tutun ve bunu değerlendirin.
Adalet okuyan arakadaşlarıma da başarılar diliyorum...
hocam kaç net yaptınız?puanınız kaç geldi?hangi üniversite?
Hocam kayıt yenileme yaptım aslında ama birinci sınıf. geçen yıl kayıt yaptırdım normalde ama sınavlara gidemedim bu yıl başlayacağım inşallahH_M' Alıntı:Hocam yeni kayıt mı yaptırdınız. 30 Eylülde yeni kayıt işlemleri gözüküyor
Peace' Alıntı:arkadaşlar, bu sene ikinci sınıfa başıyorum, ikinci üniversitede kayıtlar başladı mı?
erat76' Alıntı:adalet 2. sınıfa geçtim. şu haraç parasını kaldırsalar memnun olurdum.
ben de merak ediyorum bu konuyu, bu sene bt öğretmenlerinden aöf edebiyat bitiren var, yakın zamanda alan değişikliği kılavuzu çıkar, başvurma durumu belli olur...H_M' Alıntı:Arkadaşlar belki çok soruldu biliyorum ama Edebiyat bölüm okursak alan değişikliği mümkün mü yoksa tekrar sınava mı girmek lazım. Bu konuda kesin net bilgi var mı acaba??
inşallah. sanırım aöf edebiyat okuyorsun?H_M' Alıntı:İnşallah alan değişikliği klavuzunda bu konuya dair olumlu haberler alırız.