hayır ilk. mat. 2. üniversite ama aöf değil.H_M' Alıntı:Hocam siz de mi TDE okuyosunuz?
Hocam çalıştığınız yerdeki üniversitede mi okuyosnz ? Üni. derslerine nasıl giriyosunuz yani mutlaka devamsızlık yapıyosunuzdur hocalar anlayışlı sanırım.Rüzgara Karşı'' Alıntı:hayır ilk. mat. 2. üniversite ama aöf değil.H_M' Alıntı:Hocam siz de mi TDE okuyosunuz?
üniversite çalıştığım ilde ama ilçede olduğum için gidiş geliş sıkıntı. derslerin hepsini alıyorum, bazı hocalar hoşgörü gösteriyor tabi.H_M' Alıntı:Hocam çalıştığınız yerdeki üniversitede mi okuyosnz ? Üni. derslerine nasıl giriyosunuz yani mutlaka devamsızlık yapıyosunuzdur hocalar anlayışlı sanırım.Rüzgara Karşı'' Alıntı:hayır ilk. mat. 2. üniversite ama aöf değil.H_M' Alıntı:Hocam siz de mi TDE okuyosunuz?
seferzafer' Alıntı:2. üniversite kamu yönetimine kayıt yaptırmayı düş. harçlar ne kadar bilen var mı? ayrıntı lütfen?
hsezgin' Alıntı:kayıt yenileme harçların en son tarihi ne zaman??
gezgin61' Alıntı:sosyoloji okumak istiyorum fakat hangi üniversiteyi seçeceğime karar bi türlü karar veremedim sosyoloji okuyan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum İstanbul Atatürk Anadolu ????
Anladım hocam hayırlı olsun şimdiden yolu tamamlamış sayılırsınız. Darısı bizim başımıza inşallah..Rüzgara Karşı'' Alıntı:üniversite çalıştığım ilde ama ilçede olduğum için gidiş geliş sıkıntı. derslerin hepsini alıyorum, bazı hocalar hoşgörü gösteriyor tabi.H_M' Alıntı:Hocam çalıştığınız yerdeki üniversitede mi okuyosnz ? Üni. derslerine nasıl giriyosunuz yani mutlaka devamsızlık yapıyosunuzdur hocalar anlayışlı sanırım.Rüzgara Karşı'' Alıntı:hayır ilk. mat. 2. üniversite ama aöf değil.H_M' Alıntı:Hocam siz de mi TDE okuyosunuz?
sağol hocam, evet yaz okulunda zor dersleri aldım. alan dersi kalmadı, bu dönemi geçince 3 dersim kalıyor. staja gideceğiz dahaH_M' Alıntı:Anladım hocam hayırlı olsun şimdiden yolu tamamlamış sayılırsınız. Darısı bizim başımıza inşallah..Rüzgara Karşı'' Alıntı:üniversite çalıştığım ilde ama ilçede olduğum için gidiş geliş sıkıntı. derslerin hepsini alıyorum, bazı hocalar hoşgörü gösteriyor tabi.H_M' Alıntı:Hocam çalıştığınız yerdeki üniversitede mi okuyosnz ? Üni. derslerine nasıl giriyosunuz yani mutlaka devamsızlık yapıyosunuzdur hocalar anlayışlı sanırım.Rüzgara Karşı'' Alıntı:hayır ilk. mat. 2. üniversite ama aöf değil.H_M' Alıntı:Hocam siz de mi TDE okuyosunuz?
H_M' Alıntı:Hocam Edebiyat için kayıt yaptırmak istiyorum ben de sizin gibi. Sınavlara girmemişsiniz ama dersler hakkında bi yorumunuz vardır diye düşünüyorum. Nasıl hocam dersler yapabilir miyiz Edebiyatı?? Branş değişikliği için elimde bulunsun diye düşünenlerdenim ben de. Aslında keşke Matematik olsa da onu okusak![]()
Anladım hocam çok teşekkürler inşallah yaparım da bu şansı değerlendirme şansını bulurum. Bir başlamak lazım gerisi gelir diye düşünüyorum.garip_bilgisayarcı' Alıntı:H_M' Alıntı:Hocam Edebiyat için kayıt yaptırmak istiyorum ben de sizin gibi. Sınavlara girmemişsiniz ama dersler hakkında bi yorumunuz vardır diye düşünüyorum. Nasıl hocam dersler yapabilir miyiz Edebiyatı?? Branş değişikliği için elimde bulunsun diye düşünenlerdenim ben de. Aslında keşke Matematik olsa da onu okusak![]()
hocam bende kitapları var geçen seneden. göz gezdirmiştim hiç zor gelmedi bana, bence yapılabilecek bir bölüm
karinca_52' Alıntı:gezgin61' Alıntı:sosyoloji okumak istiyorum fakat hangi üniversiteyi seçeceğime karar bi türlü karar veremedim sosyoloji okuyan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum İstanbul Atatürk Anadolu ????
açık öğretim okusana hocam anadolu üniversitesi bizim gibi
karinca_52' Alıntı:gezgin61' Alıntı:sosyoloji okumak istiyorum fakat hangi üniversiteyi seçeceğime karar bi türlü karar veremedim sosyoloji okuyan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum İstanbul Atatürk Anadolu ????
açık öğretim okusana hocam anadolu üniversitesi bizim gibi
Teşekkürler hocam.h_blsm' Alıntı:2. Fotoğraflı – İmzalı Form
İnternetten yaptığınız başvuru işlemi sonunda yazıcıdan dökümünü aldığınız “Fotoğraflı-İmzalı Form”a kurallara uygun fotoğrafınızı yapıştırınız.
3. Öğrenci Bilgi Formu
İnternetten yaptığınız başvuru işlemi sonunda yazıcıdan dökümünü aldığınız “Öğrenci Bilgi Formu”na kurallara uygun fotoğrafınızı yapıştırınız. “Öğrenci Bilgi Formu” AÖF büro personeli tarafından onaylanarak size geri verilecektir.