açıköğretim harçları kaldırıldımı arkadaşlar haberiniz var mı?
Hocam daha önce sormuştum forumda ama tekrar sorayım, ben de tarih bölümü için başvuru yapmayı düşünüyorum, fakat oturduğum ilde değil de farklı bir ildeki aöf bürosuna başvuru yapabiliyor muyum ve sınavlara istediğim yerde girebilir miyim? Bir yerde sadece ikamet ettiğin ilde başvuru oluyor diye birşey okumuştum sanki, emin olamadım sizin bu konuda bir bilginiz var mı?H_M' Alıntı:Teşekkürler hocam.h_blsm' Alıntı:2. Fotoğraflı – İmzalı Form
İnternetten yaptığınız başvuru işlemi sonunda yazıcıdan dökümünü aldığınız “Fotoğraflı-İmzalı Form”a kurallara uygun fotoğrafınızı yapıştırınız.
3. Öğrenci Bilgi Formu
İnternetten yaptığınız başvuru işlemi sonunda yazıcıdan dökümünü aldığınız “Öğrenci Bilgi Formu”na kurallara uygun fotoğrafınızı yapıştırınız. “Öğrenci Bilgi Formu” AÖF büro personeli tarafından onaylanarak size geri verilecektir.
julian41' Alıntı:Birkaç sayfa geriye gittim ama başvuru tarihleriyle ilgili tam bilgi bulamadım. YGS'ye girmedim, önceden AÖF'de kaydım yok. Şu an ilk sayfada olan bölümlerden istediğime başvuru yapabilir miyim? Son tarih ya da lisans mezunu olmaktan başka bir şart var mı?
h_blsm' Alıntı:Hocam daha önce sormuştum forumda ama tekrar sorayım, ben de tarih bölümü için başvuru yapmayı düşünüyorum, fakat oturduğum ilde değil de farklı bir ildeki aöf bürosuna başvuru yapabiliyor muyum ve sınavlara istediğim yerde girebilir miyim? Bir yerde sadece ikamet ettiğin ilde başvuru oluyor diye birşey okumuştum sanki, emin olamadım sizin bu konuda bir bilginiz var mı?H_M' Alıntı:Teşekkürler hocam.h_blsm' Alıntı:2. Fotoğraflı – İmzalı Form
İnternetten yaptığınız başvuru işlemi sonunda yazıcıdan dökümünü aldığınız “Fotoğraflı-İmzalı Form”a kurallara uygun fotoğrafınızı yapıştırınız.
3. Öğrenci Bilgi Formu
İnternetten yaptığınız başvuru işlemi sonunda yazıcıdan dökümünü aldığınız “Öğrenci Bilgi Formu”na kurallara uygun fotoğrafınızı yapıştırınız. “Öğrenci Bilgi Formu” AÖF büro personeli tarafından onaylanarak size geri verilecektir.
Branş değişikliğinden geçiş yapabilirsiniz.julian41' Alıntı:Hocam peki diyelim ki Tarih Öğretmenliğini bitirdik, bu sene MEB'de göreve başladım zaten... 4 sene sonra Tarih'i bitirdikten sonra alan geçişi yapabiliyor muyuz direk tayinlerde vs?
julian41' Alıntı:Hocam peki diyelim ki Tarih Öğretmenliğini bitirdik, bu sene MEB'de göreve başladım zaten... 4 sene sonra Tarih'i bitirdikten sonra alan geçişi yapabiliyor muyuz direk tayinlerde vs?
Çok teşekkürler hocam.biltek2007' Alıntı:h_blsm' Alıntı:Hocam daha önce sormuştum forumda ama tekrar sorayım, ben de tarih bölümü için başvuru yapmayı düşünüyorum, fakat oturduğum ilde değil de farklı bir ildeki aöf bürosuna başvuru yapabiliyor muyum ve sınavlara istediğim yerde girebilir miyim? Bir yerde sadece ikamet ettiğin ilde başvuru oluyor diye birşey okumuştum sanki, emin olamadım sizin bu konuda bir bilginiz var mı?H_M' Alıntı:Teşekkürler hocam.h_blsm' Alıntı:2. Fotoğraflı – İmzalı Form
3. Öğrenci Bilgi Formu
başvurabilirsiniz hocam sınav ilini kendiniz belirliyorsunuz zaten.
eyolcu' Alıntı:Bugun sosyoloji bölümüne kayıt oldum. Umarım 4 senede bitirebilirim...
karinca_52' Alıntı:julian41' Alıntı:Hocam peki diyelim ki Tarih Öğretmenliğini bitirdik, bu sene MEB'de göreve başladım zaten... 4 sene sonra Tarih'i bitirdikten sonra alan geçişi yapabiliyor muyuz direk tayinlerde vs?
izin verirlerse
biltek2007' Alıntı:eyolcu' Alıntı:Bugun sosyoloji bölümüne kayıt oldum. Umarım 4 senede bitirebilirim...
Hayırlı olsun hocam![]()
ozlem22' Alıntı:hangi bölümleri okuyabiliyoruz, hangisini tavsiye edersiniz ben de düşünüyorum okumayı..
karinca_52' Alıntı:tarihler belli hocam
karinca_52' Alıntı:büyük ihtimal hocam .. geçen sene öyle gözüküyor sınav saatleri sorularda