tekrar KPSS diye biliyorum.H_M' Alıntı:Peki örgün eğitimden başka bir branşın eğitim fakültesini okuyan arkadaşlar yan branş olarak kullanabiliyor mu. Atanabiliyor mu. Yoksa tekrar KPSS mi gerekli?
tekrar KPSS diye biliyorum.H_M' Alıntı:Peki örgün eğitimden başka bir branşın eğitim fakültesini okuyan arkadaşlar yan branş olarak kullanabiliyor mu. Atanabiliyor mu. Yoksa tekrar KPSS mi gerekli?
hayır, tekrar kpss'ye gerek yok. mebbis'e de işletilir o diploma. yan alan değil, alan olur.piyemi' Alıntı:tekrar KPSS diye biliyorum.H_M' Alıntı:Peki örgün eğitimden başka bir branşın eğitim fakültesini okuyan arkadaşlar yan branş olarak kullanabiliyor mu. Atanabiliyor mu. Yoksa tekrar KPSS mi gerekli?
Hocam ben tarih seçtim. Bu yıl zorlanacağım, üstüne daha fazla düşmem gereken dersler hangileri acaba bilgi verir misiniz?only61' Alıntı:ben de tarih okuyorum 2.sınıfa geçtim tavsiye ederim edebiyat daha zor boş ver tarihi seç
h_blsm' Alıntı:Hocam ben tarih seçtim. Bu yıl zorlanacağım, üstüne daha fazla düşmem gereken dersler hangileri acaba bilgi verir misiniz?only61' Alıntı:ben de tarih okuyorum 2.sınıfa geçtim tavsiye ederim edebiyat daha zor boş ver tarihi seç
ben de tarih okucam. İnş bu yıl başlıcam...only61' Alıntı:ben de tarih okuyorum 2.sınıfa geçtim tavsiye ederim edebiyat daha zor boş ver tarihi seç
Teşekkür ederim.only61' Alıntı:h_blsm' Alıntı:Hocam ben tarih seçtim. Bu yıl zorlanacağım, üstüne daha fazla düşmem gereken dersler hangileri acaba bilgi verir misiniz?only61' Alıntı:ben de tarih okuyorum 2.sınıfa geçtim tavsiye ederim edebiyat daha zor boş ver tarihi seç
osmanlıca ve hellen tarihi
only61' Alıntı:h_blsm' Alıntı:Hocam ben tarih seçtim. Bu yıl zorlanacağım, üstüne daha fazla düşmem gereken dersler hangileri acaba bilgi verir misiniz?only61' Alıntı:ben de tarih okuyorum 2.sınıfa geçtim tavsiye ederim edebiyat daha zor boş ver tarihi seç
osmanlıca ve hellen tarihi
Hangi bölüm hocam? Tavsiyeniz..karinca_52' Alıntı:hocam ben 2. sınıftayım...lazım olur bir ihtimal okumaktan zarar gelmez
eras63' Alıntı:Hangi bölüm hocam? Tavsiyeniz..karinca_52' Alıntı:hocam ben 2. sınıftayım...lazım olur bir ihtimal okumaktan zarar gelmez
fatihinfedaisi' Alıntı:merhaba arkadaşlar.. ben de dgs ile hukuğa geçmeyi denerim düşüncesiyle 2 yıllık adalete yazıldım.. şöyle bir sorum olacak, vizelerde kitabın neresine kadar sorumlu olacağız, böyle bir şey var mı ??
eras63' Alıntı:Arkadaşlar neden sosyoloji :?: konular çalışma sınavlar v.s. kasma durumu nedir acaba :?:
erden60' Alıntı:ziraat fak. var mı arkadaşlar başvurular nereye yapacağız....