Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
elifinannesi' Alıntı:
herkese iyi çalışmalar
bu sene 32 saat bt sınıfı olmadan ders işliyorum. çocuklar sıkılmasın diye her hafta konu ile ilgili video görsel slayt vs araştırıyorum ders çalışmak için çok fazla vakit kalmıyor ama yine de elimden geldiğince çalışacağım bu arada umarım muafiyet işi olur fakat biz üni 2 dönem ingilizce görmüştük ama aöf de 4 dönem var muaf olsak bile kredileri birbirine denk değil gibi bir sorun çıkar mı?

kabul etseler keşke hocam ...

sinerjique' Alıntı:
fatherboard' Alıntı:
adalet 2. sınıftayım ... 50 saat bir fiil ders üstüne çalışmak içimden hiç gelmiyor ama en çokta bu sen çalışmam lazım....sonumuz hayrolsun..:))

hocam 1 sene dişimizi sıkıp hukuk fakültesine kapağı atalım sonra varsın üniversite 5 senede bitsin :D

sinerjique hocam bide sınav çıkarttılar başımıza...haber altta..memurken staj yapabilelim yada stajdan sonra baroya kayıt yaptırabilelimde sınav olsun dertleri tek..Hakkımızda hayırlısı...

İki aşamalı sınavla avukat olunacak
http://www.memurlar.net/haber/425474/

fatherboard' Alıntı:
sinerjique' Alıntı:
fatherboard' Alıntı:
adalet 2. sınıftayım ... 50 saat bir fiil ders üstüne çalışmak içimden hiç gelmiyor ama en çokta bu sen çalışmam lazım....sonumuz hayrolsun..:))

hocam 1 sene dişimizi sıkıp hukuk fakültesine kapağı atalım sonra varsın üniversite 5 senede bitsin :D

sinerjique hocam bide sınav çıkarttılar başımıza...haber altta..memurken staj yapabilelim yada stajdan sonra baroya kayıt yaptırabilelimde sınav olsun dertleri tek..Hakkımızda hayırlısı...

İki aşamalı sınavla avukat olunacak
http://www.memurlar.net/haber/425474/

hocam baskılar bizi yıldıramaz :mrgreen:

Sınav tarihleri ne zaman? Kaçırdım mı nedir? :cry:

Nerden öğreneceğim sınav tarihlerini bizi bilgilendirecekler mi?

güneşimm' Alıntı:
Hepinizin Allah yardımcınız olsun ben de bu yıl pdr okumaya başladım ama hem çalışıp hem okumak çok zormuş :?
hocam böte'de aldığın derslerden muaf olabildin mi? ben muaf olamadım ve ilçeden ile gidiş geliş büyük sıkıntıydı. düşün artık zorluğu :D

arkadaşlar kamu yönetimine bu sene başladım
tecrübeli arkadaşlara şunu sormak istiyorum
sınavlara nereden hangi kaynaklardan çalışmak lazım
bize verdikleri kitaplardan mı çalışalım net üzerinde belli yerler var mı
ve kitapların nerelerine kadar sorumluyuz 1. sınavlarda...

kitabın 8 üniteden oluşuyorsa ilk 4 ü vizede çıkar..... geçmiş soruları çözersen faydalı olur... Genelde insanlar murat yayınları iyi diyorlar çalışmaya vakit bulursanız eğer...

sınavlarda çıkmış soruları nasıl bulacaz arkadaşlar
saçma sapan siteler var
fastsonic diye bi indirme yerine komuşlar indir diyorum tık yok
Allaaaaah ını seven bi el versin yaw...

Malesef benimde kabul etmiyor... Bir önceki sayfada şu cevaplar verildi...

i.d.' Alıntı:
yeni kayıt yaptıysanız sisteme tanımlamaları uzun sürdüğü için giremiyebilirsiniz
biltek2007' Alıntı:
s_kajmeran' Alıntı:
ayss12' Alıntı:
14-15 Aralık hocam...
Teşekkürler hocam...

Birde şu geçmiş yılların sorularına bakmak istiyorum ama benim tc mi kabul etmiyor...
http://yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr/
kabul etmesi lazım. Bu sene kayıt yenilediniz mi? olmazsa açık öğretim bürosuna bir uğrayın.

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
güneşimm' Alıntı:
Hepinizin Allah yardımcınız olsun ben de bu yıl pdr okumaya başladım ama hem çalışıp hem okumak çok zormuş :?
hocam böte'de aldığın derslerden muaf olabildin mi? ben muaf olamadım ve ilçeden ile gidiş geliş büyük sıkıntıydı. düşün artık zorluğu :D
hocam çok şükürki onlardan muaf oldum ama benim de gidiş geliş çok zor ikinci öğretim dersleri de çok geç bitiyor diye yazmadım muaf olmadığım derslerin yarısını gözden çıkardım bari diğer yarısını geçsey7dim iyiydi.

Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin 2013-2014 öğretim yılı Bahar Dönemi "Kayıt Yenileme" ve "Ara Sınav" tarihlerinde değişiklik yapılmıştır. Yapılan değişiklikler aşağıdaki tabloda belirtilmektedir.

2013 - 2014 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ
Kayıt Yenileme Tarihi 24 Şubat – 07 Mart 2014
Ara Sınav Tarihi 19 – 20 Nisan 2014
Dönem Sonu Sınav Tarihi 07 – 08 Haziran 2014

Sınavlar yaklaşıyor bitilmemiş 2 kitabım kaldı
Osmanlıca Metinleri
Avrupa tarihi
Diğerleri bitti ama tekrar etmek lazım akılda kalmıyor :(

only61' Alıntı:
Sınavlar yaklaşıyor bitilmemiş 2 kitabım kaldı
Osmanlıca Metinleri
Avrupa tarihi
Diğerleri bitti ama tekrar etmek lazım akılda kalmıyor :(
1. sınıf kamu yönetimi öğrencileri nereye kadar sorumlu?
çalışma yöntemi nasıl olmalı? ders kitabı, çıkmış sorular vs...

geçen seneki sorulara bak hocam içlerinden benzerleri çıkabilir.... kitap 8 üniteden oluşuyorsa ilk 4 üniteden sorumlusunuz...

bu arada hala sınav yerleri açıklanmamaş ilginç

karinca_52' Alıntı:
geçen seneki sorulara bak hocam içlerinden benzerleri çıkabilir.... kitap 8 üniteden oluşuyorsa ilk 4 üniteden sorumlusunuz...

teşekkürler
kitabı okumak gerekiyor yani? özeti filan yok mu? kendim için sormamıştım bu arada.

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:

teşekkürler
kitabı okumak gerekiyor yani? özeti filan yok mu? kendim için sormamıştım bu arada.

nette özetini bulabilirsiniz veya murat yayınlarının kitaplarında hem test hemde özet bulabilirsiniz hocam

Geri