Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
herkese başarılar. inşallah çalışmalarım çorba olmamıştır. bir de biri bana edebiyatın 3 ve 4. sınıflarının daha kolay olduğunu söylesin 2. sınıf 1 den zor geldi bana. :(

elifinannesi' Alıntı:
herkese başarılar. inşallah çalışmalarım çorba olmamıştır. bir de biri bana edebiyatın 3 ve 4. sınıflarının daha kolay olduğunu söylesin 2. sınıf 1 den zor geldi bana. :(
Bu seneyi geç seneye daha kolay hocam :) Derslere baktım hep bu seneye yıkmışlar :mrgreen:

adaletçi dostlar bana ceza hukuku ve türk dili zor geldi inşallah yarin kolay geçer şu dgs olmasa geçecek kadar yeterde artar velakin ortalama lazım bunun içinde çalışmak lazım....:(((((

arkadaşlar eogrenme.anadolu.edu.tr yi açabiliyor musunuz. Bugünkü hezimetten sonra azıcık ders çalışayım dedim açılmıyor. Zaten azıcık hevesim vardı oda kırıldı kırılacak. Bir deneyebilir misiniz? sizde açılıyor mu? yoksa bende mi sorun var...

Heh heh... Şimdi açıldı... Tamda vazgeçip filim seyredecektim... Bu arada adalette Türkçe ve Ceza hukuku gerçekten bana da çok zor geldi... Bakalım...

ara sınavlar bitti herkese geçmiş olsun. bu sene forumda geçen seneye göre daha az kişi sınavlara giriyor sanki kimseden ses çıkmıyor. tde 2. sınıflar nasıl geçti?

Bu seneki sessizlik yoğun iş temposu, geçen yılki acemilikten çıkmış olmamızdan kaynaklı. Sınav iyi geçti. ikinci sınava şimdiden hazırlanmak lazım. Ders çalışmaya fırsat olmuyor ki :(

Ben de zevkine iki yıllık Adalet bölümüne başladım. Son 3 gün günde 2-3 saat çalışabildim. Dün sorular kolaydı ama bugün sorular biraz zor geldi. Gerçi hepsinden geçecek kadar yaptım ama gönül 80-90 almak istiyor. :)
Sanırım finallere en azından bir hafta çalışmamam gerekecek.

Hocam adalete bu sene başladım sizinde belirttiğiniz gibi dünkü sınav kolaydı ama bugün idare beni mahvetti.

Bende bu sene başladım sosyolojiye hiç çalışmadan girdim,sonuçlara göre ikinci sınava çalışırım diye düşünüyorum.Bu arada sınav sonuçları ne zaman belli olur.

karinca_52' Alıntı:
omd gene 100 leri aldın dimi ......

yok ya bu sefer 100 bi tek ingilizce. 100 alınca ortalamaya katmıyorlarmış çan eğrisinde :D O yüzden bikaç yanlış yaptım ortalamalar yükselsin dedim :D

aykutgultekin' Alıntı:
Heh heh... Şimdi açıldı... Tamda vazgeçip filim seyredecektim... Bu arada adalette Türkçe ve Ceza hukuku gerçekten bana da çok zor geldi... Bakalım...

bana Tarih ve TD zor geldi.İşe bak arkadaş en az korktuğumuz derslerden gol yedik :verymad:

rifatt' Alıntı:
Sosyoloji 1. sınıf arkadaşlar sınavınız nasıl geçti. bana göre cumartesi normaldi ama pazar biraz zordu. bi de sorular yayınlanıyor mu ve sonuçlar ne zaman açıklanacak?

2 hafta sonra sonuçlar açıklanıyor ....geçen seneki sorular kolaydı ...ben 2. sınıftayım bu sene daha zordu

Geri