dj_alper' Alıntı:İkinci üniversite olarak okuduğumuzda harç 2 katı mı oluyor?
karinca_52' Alıntı:dj_alper' Alıntı:İkinci üniversite olarak okuduğumuzda harç 2 katı mı oluyor?
205 tl harç
dj_alper' Alıntı:karinca_52' Alıntı:dj_alper' Alıntı:İkinci üniversite olarak okuduğumuzda harç 2 katı mı oluyor?
205 tl harç
yani normal fiyat. Teşekkürler bilgi için :+1:
Çalışmak gelmiyor içimden hocam, siz başladınız mı?karinca_52' Alıntı:şaka maka derken finallerde geldi
talp' Alıntı:Çalışmak gelmiyor içimden hocam, siz başladınız mı?karinca_52' Alıntı:şaka maka derken finallerde geldi
Bu yıl adalete başladım, fotoğrafçılık bölümünü yeni gördüm. Bunu bitirip, fotoğrafçılık okumayı düşünüyorum.Hige' Alıntı:bende açıköğretimde kameramanlık ve fotoğrafçılık okuyorum başka kimse var mı acaba? :|
Bir arkadaş ikinci sınıfta. Önceki sayfalarda vardı.Hige' Alıntı:bende açıköğretimde kameramanlık ve fotoğrafçılık okuyorum başka kimse var mı acaba? :|
biltek2007' Alıntı:100. yılımızı kutlar gibi 100. sayfamız hayırlı olsun![]()
Hige' Alıntı:bende açıköğretimde kameramanlık ve fotoğrafçılık okuyorum başka kimse var mı acaba? :|
az kalmış :=) kolay gelsin.zulfikar1985' Alıntı:Şaka maka bende 4. sınıfım ve mezuniyete çeyrek var... :lol: :lol:
sistemden alamazsanız bürodan alın hocam.Peace' Alıntı:Arkadaşlar sınav giriş evrakları içerisinde öğrenci belgesi yok mu? daha önce onun da çıkışını alıyorduk şu anda site üzerinde öğrenci sınav giriş belgesi görünüyor ancak kimlik içeren belge görünmüyor bir değişiklik mi oldu bilen var mı?
elifinannesi' Alıntı:öğrenci kimlik kartına 2013-2014 bandrolü yapıştıktan sonra İnternetten indirilen kimlik belgesine gerek yok ki