benim kimlik cüzdanla birlikte çalındıydı daha yenisi çıkmadıelifinannesi' Alıntı:öğrenci kimlik kartına 2013-2014 bandrolü yapıştıktan sonra İnternetten indirilen kimlik belgesine gerek yok ki
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@14.0.2/assets/72x72/1f600.png)
benim kimlik cüzdanla birlikte çalındıydı daha yenisi çıkmadıelifinannesi' Alıntı:öğrenci kimlik kartına 2013-2014 bandrolü yapıştıktan sonra İnternetten indirilen kimlik belgesine gerek yok ki
ne bölümü okuyosunuz hocamRüzgara Karşı'' Alıntı:az kalmış :=) kolay gelsin.zulfikar1985' Alıntı:Şaka maka bende 4. sınıfım ve mezuniyete çeyrek var... :lol: :lol:
benim de bugün finaller belli oldu. mezun olmaya 3 dersim kaldı sadece :=)
ilköğretim matematik öğretmenliği.ilyas33' Alıntı:ne bölümü okuyosunuz hocamRüzgara Karşı'' Alıntı:az kalmış :=) kolay gelsin.zulfikar1985' Alıntı:Şaka maka bende 4. sınıfım ve mezuniyete çeyrek var... :lol: :lol:
hocam yaş 32.konular baya soyut.siz de matematik bölümünün aldığı dersleri aldınız.gerçi yolun sonundasınız artık ama bizim yaş buna müsait değil.ilköğretim matematiği ben kazanamam ciddi hazırlanmak gerekir.ben f.edb. matematiğin kazanması kolay diye matematik yazacam.ama okuması kazanması kadar kolay değilRüzgara Karşı'' Alıntı:ilköğretim matematik öğretmenliği.ilyas33' Alıntı:ne bölümü okuyosunuz hocamRüzgara Karşı'' Alıntı:az kalmış :=) kolay gelsin.zulfikar1985' Alıntı:Şaka maka bende 4. sınıfım ve mezuniyete çeyrek var... :lol: :lol:
yaş olarak derken? şu an 1. sınıflar 94-95li. anlaşacak birini bulmak zor.
aklınıza takılan sorular varsa yardımcı olmaya çalışabilirim
hocam ilköğretim matematik puanları son birkaç senedir epey düştü, kazanma ihtimaliniz az değil. bana eğitim fakültesi matematik öğretmenliği geliyordu ama lise istemediğim için yazmadım. evet matematik bölümü zor olur.ilyas33' Alıntı:hocam yaş 32.konular baya soyut.siz de matematik bölümünün aldığı dersleri aldınız.gerçi yolun sonundasınız artık ama bizim yaş buna müsait değil.ilköğretim matematiği ben kazanamam ciddi hazırlanmak gerekir.ben f.edb. matematiğin kazanması kolay diye matematik yazacam.ama okuması kazanması kadar kolay değilRüzgara Karşı'' Alıntı:ilköğretim matematik öğretmenliği.ilyas33' Alıntı:ne bölümü okuyosunuz hocamRüzgara Karşı'' Alıntı:az kalmış :=) kolay gelsin.zulfikar1985' Alıntı:Şaka maka bende 4. sınıfım ve mezuniyete çeyrek var... :lol: :lol:
yaş olarak derken? şu an 1. sınıflar 94-95li. anlaşacak birini bulmak zor.
aklınıza takılan sorular varsa yardımcı olmaya çalışabilirim
hocam ilköğretim matematik puanları son birkaç senedir epey düştü, kazanma ihtimaliniz az değil. bana eğitim fakültesi matematik öğretmenliği geliyordu ama lise istemediğim için yazmadım. evet matematik bölümü zor olur.
benim yaş da 30 oldu. üniversite okumak kazanmaktan çok daha zor. ilçedeyim zaten. üniversiteye git gel en az 3 saaat. eğer bekarsanız işiniz biraz daha rahat olur. hangi ildesiniz? il merkezinde misiniz?
neden matematik istiyorsunuz?
ben de bekar değilim, ayrıca hiç bir dersten muaf olmadım ve ilçeden gidiş geliş yaptım.ilyas33' Alıntı:hocam ilköğretim matematik puanları son birkaç senedir epey düştü, kazanma ihtimaliniz az değil. bana eğitim fakültesi matematik öğretmenliği geliyordu ama lise istemediğim için yazmadım. evet matematik bölümü zor olur.
benim yaş da 30 oldu. üniversite okumak kazanmaktan çok daha zor. ilçedeyim zaten. üniversiteye git gel en az 3 saaat. eğer bekarsanız işiniz biraz daha rahat olur. hangi ildesiniz? il merkezinde misiniz?
neden matematik istiyorsunuz?
hazırlıksız giriyorum onun için kazanma ihtimalimiz düşük, onun için matematik istiyorum.yoksa ilköğretim matematiğin icrası da kolay ilerde.bekar değiliz sorun o bekar olsak öğretmenliği bırakır gene okuruz istediğimiz bölümü.mersindeyim ama herhangi bir yere tayin isteyebilirim.bilgisauar öğretmenliğinin sonu yok.zaten zamanında devlet zorla göndermişti bu bölüme pekde ısınamadım.