Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
elifinannesi' Alıntı:
öğrenci kimlik kartına 2013-2014 bandrolü yapıştıktan sonra İnternetten indirilen kimlik belgesine gerek yok ki
benim kimlik cüzdanla birlikte çalındıydı daha yenisi çıkmadı :D

arkadaşlar örgün eğitim okuyan var mı?yaş olarak zor olur mu ben bu yıl sınava giriyorum da matematik okumayı düşünüyorum halimiz ne olur acaba

yawf şu sorulardan ilk dönem daha fazla bulmuştum ama şuan sadece 2012-2013 ve 2011-2012 bulabiliyorum... Yanlışım mı var? Daha öncesi yok muydu bunların? (sosyoloji bölüm)

Sadece iki sınavmı var sistemde benmi ulaşamıyorum :s Bilgiverirseniz sevinirim... sadece 2012-2013 ve 2011-2012

ilyas33' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
zulfikar1985' Alıntı:
Şaka maka bende 4. sınıfım ve mezuniyete çeyrek var... :lol: :lol:
az kalmış :=) kolay gelsin.
benim de bugün finaller belli oldu. mezun olmaya 3 dersim kaldı sadece :=)
ne bölümü okuyosunuz hocam
ilköğretim matematik öğretmenliği.
yaş olarak derken? şu an 1. sınıflar 94-95li. anlaşacak birini bulmak zor.
aklınıza takılan sorular varsa yardımcı olmaya çalışabilirim

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
zulfikar1985' Alıntı:
hocam yaş 32.konular baya soyut.siz de matematik bölümünün aldığı dersleri aldınız.gerçi yolun sonundasınız artık ama bizim yaş buna müsait değil.ilköğretim matematiği ben kazanamam ciddi hazırlanmak gerekir.ben f.edb. matematiğin kazanması kolay diye matematik yazacam.ama okuması kazanması kadar kolay değil

ilyas33' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
zulfikar1985' Alıntı:
hocam yaş 32.konular baya soyut.siz de matematik bölümünün aldığı dersleri aldınız.gerçi yolun sonundasınız artık ama bizim yaş buna müsait değil.ilköğretim matematiği ben kazanamam ciddi hazırlanmak gerekir.ben f.edb. matematiğin kazanması kolay diye matematik yazacam.ama okuması kazanması kadar kolay değil
hocam ilköğretim matematik puanları son birkaç senedir epey düştü, kazanma ihtimaliniz az değil. bana eğitim fakültesi matematik öğretmenliği geliyordu ama lise istemediğim için yazmadım. evet matematik bölümü zor olur.
benim yaş da 30 oldu. üniversite okumak kazanmaktan çok daha zor. ilçedeyim zaten. üniversiteye git gel en az 3 saaat. eğer bekarsanız işiniz biraz daha rahat olur. hangi ildesiniz? il merkezinde misiniz?
neden matematik istiyorsunuz?

hocam ilköğretim matematik puanları son birkaç senedir epey düştü, kazanma ihtimaliniz az değil. bana eğitim fakültesi matematik öğretmenliği geliyordu ama lise istemediğim için yazmadım. evet matematik bölümü zor olur.
benim yaş da 30 oldu. üniversite okumak kazanmaktan çok daha zor. ilçedeyim zaten. üniversiteye git gel en az 3 saaat. eğer bekarsanız işiniz biraz daha rahat olur. hangi ildesiniz? il merkezinde misiniz?

hazırlıksız giriyorum onun için kazanma ihtimalimiz düşük, onun için matematik istiyorum.yoksa ilköğretim matematiğin icrası da kolay ilerde.bekar değiliz sorun o bekar olsak öğretmenliği bırakır gene okuruz istediğimiz bölümü.mersindeyim ama herhangi bir yere tayin isteyebilirim.bilgisauar öğretmenliğinin sonu yok.zaten zamanında devlet zorla göndermişti bu bölüme pekde ısınamadım.

bitti herkese geçmiş olsun. Mavi kitaplardan bıkkınlık geldi bana sadece yardımcı kitaptan çalışınca yeterli oluyor mu acaba? tde de kitabın yanından kenarından soru soruyorlar ama ikinci dönem mavi kitaplara bakmayacağım bakalım ne olacak

ilyas33' Alıntı:

hazırlıksız giriyorum onun için kazanma ihtimalimiz düşük, onun için matematik istiyorum.yoksa ilköğretim matematiğin icrası da kolay ilerde.bekar değiliz sorun o bekar olsak öğretmenliği bırakır gene okuruz istediğimiz bölümü.mersindeyim ama herhangi bir yere tayin isteyebilirim.bilgisauar öğretmenliğinin sonu yok.zaten zamanında devlet zorla göndermişti bu bölüme pekde ısınamadım.
ben de bekar değilim, ayrıca hiç bir dersten muaf olmadım ve ilçeden gidiş geliş yaptım.
eğer tek derdiniz bilişimde olmaksa ; dersler zorunlu oldu, bir şekilde idare edersiniz. sırf üniversite için mi tayin olacaksınız? neden matematik? ben de mersine gitmek istiyorum :=)

2013 - 2014 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ
Kayıt Yenileme Tarihi 24 Şubat – 07 Mart 2014
Ara Sınav Tarihi 19 – 20 Nisan 2014
Dönem Sonu Sınav Tarihi 07 – 08 Haziran 2014

millet bayağı dökülmüş galiba ....Notlarıma baktımda bu notlarla ortalamam 3,960 :mrgreen: :mrgreen:

benimki zaten 2 yıllık o yüzden ikinci dönemde tüm dersleri verirsem diplomamı almak için mezuniyet törenine katılmayı düşünüyorum

Geri