grapegate77
Aktif Üye
Bütün derslerden geçmişim. Adalet aöf. Ortalama 3,63
Allah kolaylık versin. İnşaAllah hedefinize ulaşırsınız. Bakalım ben daha 1. sınıftayım.fatherboard' Alıntı:adalet 2. sınıf hakikaten zor velakin tüm derslerden geçmişiz..1 dönem sonra sinerjiq hocamın dediği gibi ver elini hukuk......dgs yi düşünmeye başladım şimdiden...
fatherboard' Alıntı:adalet 2. sınıf hakikaten zor velakin tüm derslerden geçmişiz..1 dönem sonra sinerjiq hocamın dediği gibi ver elini hukuk......dgs yi düşünmeye başladım şimdiden...
sinerjique' Alıntı:fatherboard' Alıntı:adalet 2. sınıf hakikaten zor velakin tüm derslerden geçmişiz..1 dönem sonra sinerjiq hocamın dediği gibi ver elini hukuk......dgs yi düşünmeye başladım şimdiden...
Hocam OSYM sinav sistemini degistirmezse gecmis yillarin dgs lerini cozsek sinavda yetcek gibi , benim anladigim kadarıyla dgs de ales gibi bir sinav tamamen sureyi iyi kullanmak gerekiyor.
fatherboard' Alıntı:sinerjique' Alıntı:fatherboard' Alıntı:adalet 2. sınıf hakikaten zor velakin tüm derslerden geçmişiz..1 dönem sonra sinerjiq hocamın dediği gibi ver elini hukuk......dgs yi düşünmeye başladım şimdiden...
Hocam OSYM sinav sistemini degistirmezse gecmis yillarin dgs lerini cozsek sinavda yetcek gibi , benim anladigim kadarıyla dgs de ales gibi bir sinav tamamen sureyi iyi kullanmak gerekiyor.
dgs kolay bi sınav sayın hocam dediğiniz gibi zamanı iyi kullanmak gerekli ve toplamda 135 üzeri net bize yeter kanımca bir devlet üniversitesi için...a
Hocam başvurular sadece dönem başında oluyor. 2. dönemde başvuru yok. Öğretmenlik olarak Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Felsefe ve Sosyoloji bölümleri var. Hangi bölüme daha fazla ilginiz varsa o bölüme başvurabilirsiniz ekimde. Burada her bölümden arkadaş var.bilisim5587' Alıntı:O kadar çok yorum ve sayfa var ki hepsini okumaya zamanım yetmedi. Arkadaşlar hangi bölümü açıktan okumalıyız ki bilgisayar öğretmenliğinden alan değişikliği ile o öğretmenliğe yada bölüme geçelim? Başvurular sadece ekimde mi? 2. dönemde başvuru olmuyor mu
kolay gelsinomd' Alıntı:Sosyoloji'deyim ben iyi gidiyor. 2. sınıfım üstten ders de aldım bu dönem 12 dersi verdimİkinci dönem de tam gaz devam
Seneye mezunum hayırlısıylan
![]()
Rüzgara Karşı'' Alıntı:kolay gelsinomd' Alıntı:Sosyoloji'deyim ben iyi gidiyor. 2. sınıfım üstten ders de aldım bu dönem 12 dersi verdimİkinci dönem de tam gaz devam
![]()
1. sınıfta 1. veya 2. dönem üstten ders alınabiliniyor mu?
omd' Alıntı:Sosyoloji'deyim ben iyi gidiyor. 2. sınıfım üstten ders de aldım bu dönem 12 dersi verdimİkinci dönem de tam gaz devam
![]()
peki ortalama ile mi üstten ders alınıyor? 1. sınıf 1. dönem ortalama 3.86 . kamu yönetiminin 3 senede bitme ihtimali var mı?karinca_52' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:kolay gelsinomd' Alıntı:Sosyoloji'deyim ben iyi gidiyor. 2. sınıfım üstten ders de aldım bu dönem 12 dersi verdimİkinci dönem de tam gaz devam
![]()
1. sınıfta 1. veya 2. dönem üstten ders alınabiliniyor mu?
1. sınıfta üstten ders almak yok hocam
sınırı yok mu? bazı üniversitelerde not ortalamasına göre üstten ders veriyorlar....omd' Alıntı:bütün dersleri geçmiş olmak yeterli. Alttan ders olmadığı sürece üstten ders alınıyor.
Rüzgara Karşı'' Alıntı:sınırı yok mu? bazı üniversitelerde not ortalamasına göre üstten ders veriyorlar....omd' Alıntı:bütün dersleri geçmiş olmak yeterli. Alttan ders olmadığı sürece üstten ders alınıyor.
omd' Alıntı:Sosyoloji'deyim ben iyi gidiyor. 2. sınıfım üstten ders de aldım bu dönem 12 dersi verdimİkinci dönem de tam gaz devam
![]()
1. sınıfsanız direk bankaya ücret yatırıp şubeden kitapları alacaksınız.rifatt' Alıntı:Arkadaşlar 2. dönem kayıt yenilemek için ne yapmamız gerekiyor.