s_kajmeran' Alıntı:Sembolik Mantık'a nereden nasıl çalışmalıyım :S
Herseferinde iyice karıştırıyorum birbirine.. Ters bişey var ama henüz çözemedim...
onunla ilgili bir site vardı ... ona bakıp geçmiştim
s_kajmeran' Alıntı:Sembolik Mantık'a nereden nasıl çalışmalıyım :S
Herseferinde iyice karıştırıyorum birbirine.. Ters bişey var ama henüz çözemedim...
Hocam o site neydi sana zahmet hatırlasan :Skarinca_52' Alıntı:s_kajmeran' Alıntı:Sembolik Mantık'a nereden nasıl çalışmalıyım :S
kaçıncı sınıftasın hocam?brcdmr' Alıntı:Bende felsefe okuyorum. Üstten 3 ders aldim. Hic calisamadim.yarin ne yapcam hic bilmiyorum.
Hocam kitaptaki testleri cevapları ve soru şeklinde yaz, çıkmış soruları da aynı şekilde 2-3 kez oku gir...talp' Alıntı:Arkadaşlar ben de hiç çalışmadım sınav öncesi önereceğiniz bir şey var mı?
Kitaptaki testleri çözsem işe yarar mı?
s_kajmeran' Alıntı:Hocam o site neydi sana zahmet hatırlasan :Skarinca_52' Alıntı:s_kajmeran' Alıntı:Sembolik Mantık'a nereden nasıl çalışmalıyım :S
talp' Alıntı:Arkadaşlar ben de hiç çalışmadım sınav öncesi önereceğiniz bir şey var mı?
tamam hocam teşekkür ederim deneyeceğim size de başarılar. Allah yardımcımız olsun.s_kajmeran' Alıntı:Hocam kitaptaki testleri cevapları ve soru şeklinde yaz, çıkmış soruları da aynı şekilde 2-3 kez oku gir...talp' Alıntı:Arkadaşlar ben de hiç çalışmadım sınav öncesi önereceğiniz bir şey var mı?
Şu nedir-Şöyledir böyledir gibi not çıkar oku... Çıkmış iki yıl sorularında bak bana dua edersin![]()
talp' Alıntı:tamam hocam teşekkür ederim deneyeceğim size de başarılar. Allah yardımcımız olsun.s_kajmeran' Alıntı:Hocam kitaptaki testleri cevapları ve soru şeklinde yaz, çıkmış soruları da aynı şekilde 2-3 kez oku gir...talp' Alıntı:Arkadaşlar ben de hiç çalışmadım sınav öncesi önereceğiniz bir şey var mı?
Şu nedir-Şöyledir böyledir gibi not çıkar oku... Çıkmış iki yıl sorularında bak bana dua edersin![]()
karinca_52' Alıntı:vizeler bitti geçmiş olsun..
bridget' Alıntı:karinca_52' Alıntı:vizeler bitti geçmiş olsun..
Hepimize geçmiş olsun..Sınav sorularını ne zaman açıklarlar acaba? :roll:
Buzkırıcı' Alıntı:TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YAPIN DAHA İYİ.
Açıköğretim bir işe yaramaz
klebsiella' Alıntı:İşe yarar hiç bir bölüm göremedim olsaydı başvururdum ama hala düşünüyorum..
Arkadaşlar bu arada İstanbul Üniversitesinde uzaktan eğitim bölümünde lisans bölümlerinde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi var dikkatimi çekti :idea:
http://uzaktanegitim.istanbul.edu.tr/
h_blsm' Alıntı:Hocalarım formasyon başvurusu için sms geldi. Zaten öğretmenlik yapanlar için formasyona gerek yok değil mi? Biz başvuru yapmayacağız yani?
Kesinlikle, güz döneminde motivasyon daha iyiydi.sinerjique' Alıntı:yaz gelince ders mers çalışılmıyor,öğrenciler haklı vallaha![]()