Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
s_kajmeran' Alıntı:
Sembolik Mantık'a nereden nasıl çalışmalıyım :S

Herseferinde iyice karıştırıyorum birbirine.. Ters bişey var ama henüz çözemedim...

onunla ilgili bir site vardı ... ona bakıp geçmiştim

Arkadaşlar ben de hiç çalışmadım sınav öncesi önereceğiniz bir şey var mı?
Kitaptaki testleri çözsem işe yarar mı?

talp' Alıntı:
Hocam kitaptaki testleri cevapları ve soru şeklinde yaz, çıkmış soruları da aynı şekilde 2-3 kez oku gir...

Şu nedir-Şöyledir böyledir gibi not çıkar oku... Çıkmış iki yıl sorularında bak bana dua edersin :)

s_kajmeran' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
s_kajmeran' Alıntı:
Sembolik Mantık'a nereden nasıl çalışmalıyım :S

Herseferinde iyice karıştırıyorum birbirine.. Ters bişey var ama henüz çözemedim...

onunla ilgili bir site vardı ... ona bakıp geçmiştim
Hocam o site neydi sana zahmet hatırlasan :S

hocam sitenin adını hatırlamıyorum ama önceki yorumlarda o sitenin adı yazıyor ...geri giderek bulabilirsin

s_kajmeran' Alıntı:
talp' Alıntı:
Hocam kitaptaki testleri cevapları ve soru şeklinde yaz, çıkmış soruları da aynı şekilde 2-3 kez oku gir...

Şu nedir-Şöyledir böyledir gibi not çıkar oku... Çıkmış iki yıl sorularında bak bana dua edersin :)
tamam hocam teşekkür ederim deneyeceğim size de başarılar. Allah yardımcımız olsun.

talp' Alıntı:
s_kajmeran' Alıntı:
talp' Alıntı:

tamam hocam teşekkür ederim deneyeceğim size de başarılar. Allah yardımcımız olsun.

buldum hocam

halil özgen sembolik mantık yaz googla çıkıyor

Re: Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı.

Buzkırıcı' Alıntı:
TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YAPIN DAHA İYİ.
Açıköğretim bir işe yaramaz

tezsiz yüksek lisans ne işimize yarayacak ki? Hadi tezli desen neyse

Re: Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı.

klebsiella' Alıntı:
İşe yarar hiç bir bölüm göremedim olsaydı başvururdum ama hala düşünüyorum..
Arkadaşlar bu arada İstanbul Üniversitesinde uzaktan eğitim bölümünde lisans bölümlerinde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi var dikkatimi çekti :idea:

http://uzaktanegitim.istanbul.edu.tr/

hortlatma yaptım ama çaktırmayın :) hocam bu bölüm 2. üni. kapsamında değil.Yanlışınız var.

Ayrıca bu sene işe yarar bir bölüm okumak istiyorum ama daha tam olarak karar veremediğimden araştırmalarım devam ediyor :)
Ağırlık İlahiyat + İş Sağlığı ve Güvenliği.

Hocalarım formasyon başvurusu için sms geldi. Zaten öğretmenlik yapanlar için formasyona gerek yok değil mi? Biz başvuru yapmayacağız yani?

Bu sınav tarihini niye haziran sonunda yapmazlar? Seminer döneminde ne güzel çalışırdık :( Şimdi hem yazılı oku hem ders çalış. Bu beyin de yorulmaz mı sanırlar :)

Geri