Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
Bk. 900. Bu programı, örgün/uzaktan eğitim adalet ön lisans programından mezun olanlar/mezun olacaklar tercih edebileceklerdir. Açıköğretim adalet ön lisans
programı ile adalet meslek eğitimi ön lisans programından mezun olanlar/mezun olacaklar (Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Adalet
(Açıköğretim) ile Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Adalet Meslek Eğitimi Ön Lisans Programı ve Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi
Adalet (Açıköğretim)) tercih edemezler. Tercih edip yerleştirilseler bile ilgili Üniversite tarafından programa kayıtları yapılmaz.

900 şartının açılımı şu demek hocam ; geçen yıl ki kontenjanların yarısını açıköğretim adalet okuyanlara kapatmışlar diyer bir deyişle örgün eğitim okuyan 2 yıllık adalet mezunlarının şansını 2 katına çıkartmışlar demek , çünkü örgün eğitim okuyan biri 900 şartına göre terçih yapabilecek açıköğretim okuyan biri terçih yapamayacak; açık öğretim okuyan birinin kontenjanlarından yani 900 şartı olmayan kontenjanlardan örgün eğitim okuyan biri tercih yapabilecek. adaletli bir yöntem mi tartışmak gerek kime göre neye göre...

Hocam örgün okuyanlara bir imtiyaz vermeleri gerekiyordu ama bu şekilde olması çok büyük bir eşitsizliği meydüna getirmiş. Bende aöf adalet okuyorum şu an. O zaman diğer bölümlere de böyle bir uygulama getirmeleri gerek.

bende aöf adalet 2 sınıf tayım , örgün eğitime ayrıcalık vermeleri doğal ama yöntem bu olmamalıydı. neyse sonuçta biz girecez sınava en iyi şekilde netler yapıp güzel bir üniversiteye girmeye çalışacağız. rakiplerimiz bizden korksun:))

talp' Alıntı:
Hocam örgün okuyanlara bir imtiyaz vermeleri gerekiyordu ama bu şekilde olması çok büyük bir eşitsizliği meydüna getirmiş. Bende aöf adalet okuyorum şu an. O zaman diğer bölümlere de böyle bir uygulama getirmeleri gerek.

piyango bize vurdu :(

sinerjique' Alıntı:
talp' Alıntı:

aynen, bu ösym, yök, meb tüm kurumlar hangi değişikliği yaptıysa illa bi ikramiye vuruyor bilete, çok acayip şanslıyım!

dgs ye başladın mı hocam?

EynelMefer' Alıntı:
sinerjique' Alıntı:
talp' Alıntı:

aynen, bu ösym, yök, meb tüm kurumlar hangi değişikliği yaptıysa illa bi ikramiye vuruyor bilete, çok acayip şanslıyım!

dgs ye başladın mı hocam?
hayret bişey arkadaş aöf de o kadar bölüm var tuttular sadece bize ek şart koydular :verymad:
2. dönem başında 15-20 gün baktıydım biraz , finaller bitsin asılırım diyordum ama çalışma şevki kalmadı hocam :(

Sabah sınava girecek olan tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Allah yardımcınız olsun.

Bir aksilik çıkmazsa BT II'de dahil bugünkü tüm sınavlardan kaldım :) Darısı diğerlerinin başına... :(

normal dersler ve üstten aldığım derslerin sınavları bugün güzeldi ...Hepsini geçtim aksilik olmazsa

Arkadaşlar. Norm fazlası durumları, ders olmaması, seçmeli derslerin seçtirilmemesi vs gibi nedenlerden dolayı
ben de branş değiştirmek istiyorum. Dört sene okumayı kafama koydum. Merak ettiğim şu
sınavsız olarak geçiş yapabileceğim, 4 yıllık ilahiyat var mıdır ya da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi?
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Geri