Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
Arkadaşlar öncelikle bugünkü sınavın nasıl geçtiğini söyleyeyim.
Ben birinci sınıftayım. İNSAN HAKLARI VE KAMU ÖZGÜRLÜKLERİ, TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 2, KALEM MEVZUATI, İDARİ YARGI sınavlarına çalışmadığım halde geçebilecek kadar yaptığımı düşünüyorum. Ayrıca söylediğiniz gibi bilgisayar sınavı biraz değişikti yaparken mantıklı olarak en uygunu işaretledim hayırlısı olsun artık.
Eprianu Hocam alan değiştirmek istiyorsanız ilahiyat okumak mantıklı lakin çok zorlanırsınız alt yapınız yoksa özellikle arapça ve kuran dersleri zordur.
Eğer yine de okumak isterseniz 2 yıllık ilahiyat bitirir ardından İLİTAM denilen programa geçiş yapıp 4 yıla tamamlarsınız. Ancak dediğim gibi tavsiye etmem.

Sakarya malatya ankara firat gibi ünv. İlitam var. Abim imamdi önce iki yillik aof ilahiyat sonra dgs ile ilahiyat tamamlama (2+2) Okudu. Simdi diyanette müfettiş (murakip diyorlar) ilitamlarda 400 500 gibi kon tenjan oluyor. Bazilari online ders imkani veriyor. Bazilarinda online vize Sinav ünv. Final oluyor. Bazilari finalden önce 15 un önce yüz yüze eğitim yapıyor. Onlinn derse katilamaz iseniz video PDF olarak ders imkanları var. Botedeki gibi proje ödev (mesela kuran okumayi kaydedip ses dosyasi olarak gönderme bir konuda ödev hazirlayip doc olarak gönderme) uygulamaları var.

Bilgisayar sorulari gerek kitaptaki ünite sonu gerekse sinavdakiler çok ayrinti ve ilginç cümlelerle kurulmuş baxilari hatali. Öğretici sdorular değil. Çok dandik sorular

2 .sınıfda bitti..... sınavlar güzel geçti....
3. sınıftan üstten derslerde aldık.... seneye daha raht geçer sanırım

eprianu' Alıntı:
karinca_52, hocam "Lisans Tamamlama" dedikleri şey tam olarak nedir?
İki yıl okuyanların bunu dört yıla yükselttikleri bir eğitim türü mü yoksa
direk dört yıllık eğitim mi?

Aşağıda linkini verdim. Ondokuz Mayıs Üniversitesi var mesela uzaktan eğitim ilahiyat.

http://uzem.omu.edu.tr/c/lisans-tamamlama-programlari/

2 yıllık bitirenler 4 yıla tamamlıyor hocam

karinca_52' Alıntı:
2 yıllık bitirenler 4 yıla tamamlıyor hocam

Hocam 2 yıldan sonra geçiş yaparken DGS ye giriyor muyuz ?
Ayrıca İlitam felan demiş öğretmen arkadaşlar.
Biraz daha yardımcı olur musunuz? Zaten başka bölüm okuma niyetim vardı
az önce bi haber okudum kesin karar verdim. 400 TL 'ye Sakar Üni.'de kurs açılmış.
Kursu bitirenler akıllı tahta olan okullara atanacakmış. Bizim bölümün hakkaten cılkı çıktı :-1:

aynen hocam 2 yıldan sonra sınava girip kazanabilirseniz 4 yıla devam ediyorsunuz bazı bölümlerde ... adalet gibi mesela 2 yıllık 4 yılla tamamlamak için sınav girip kazanırsanız devam ediyorsunuz ...veya ilahiyat gibi

Fen edb mat. İkinci öğretim okumanizi tavsiye edrim ben bu hyil YGS ye girdim okumayi dusunuyorum

Arkadaşlar sınav sonuçları iphone uygulamasına düşmüş. Anadolu edu tr den notlar gözükmüyor ama ipone anadolu uygulamasında var!!!

Geri