Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
ilyas33' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
EynelMefer' Alıntı:
vee adalette biter:)
eski sürümden bakılıyormuş hocam...
hayırlı olsun :=) benimki de bitti nihayet
Siz ilköğretim matematik mi okuyordunuz hocam
evet
Siz antepteydiniz galiba okulu nerde okudunuz. Ben sakarya da okuyorsunuz biliyorum
aa... mersinliyim tabi :=)
okulu antep'te okudum, gelmez diye yazmıştım ama gelmişti son tercihim... sakarya'ya hiç gitmedim bile.

Himm sakarya da ilk. Mat okuyan biri daha vardi forumda.mesele ilk. Mat olunca karistirdim ben sizi. Ben fen edb mat düşünüyorum. Bi ara beni ilk mat. E yönlendirmişti yonlendirmistiniz .Puanlara baktim çok yuksek değil.ama bu yil hazirliksiz girdigim için siirt muş agri erzincan gibi yerlerin ilk mat i geliyor. Gece okulları da kalkti zaten gunduzde ilk mat okuyamayacagima gore büyük ihtimal fen edb. Mat okurum

arkadaşlar aöfden bir bölümden mezun olduktan sonra başka bir bölümü okursanız aynı derslerden muaf olurmusunuz ?

karinca_52' Alıntı:
arkadaşlar aöfden bir bölümden mezun olduktan sonra başka bir bölümü okursanız aynı derslerden muaf olurmusunuz ?
yakın zamanda alınan karar yüzünden hiç bir şekilde muafiyet vermiyorlar. Geçenlerde bununla ilgili çalışma yapacakları söylenmişti ama arkası gelmedi gibi.

dj_alper' Alıntı:
Atatürk aöf okuyan var mı aramızda?
ben de yeni önkayıt yaptırdım ama kesin kayıt işlemleri nasıl oluyor acaba bilen arkadaşlar aof sisteminin işleyişi hakkında bilgi verebilirler mi acaba?

Re: Ynt: Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

ofkar' Alıntı:
dj_alper' Alıntı:
Atatürk aöf okuyan var mı aramızda?
ben de yeni önkayıt yaptırdım ama kesin kayıt işlemleri nasıl oluyor acaba bilen arkadaşlar aof sisteminin işleyişi hakkında bilgi verebilirler mi acaba?

Şu an ön kayıt yapılabiliyor mu acaba?
Ben de tarih okumak ve ilerde alan değiştirmek istiyorum da. Bi köşede dursun yani.

AÖF Kayıt Yenileme Güz Dönemi : - Açıköğretim- İktisat- İşletme

İnternet Başvuru ve Kayıt Tarihi : 15 Eylül Pazartesi - 26 Eylül Cuma

Mazeretli Kayıt Tarihi : 25-26 Eylül

***Yatay Geçiş - Af / Ders Ekleme

İnternet Başvuru ve Kayıt Tarihi :22 Eylül Pazartesi - 26 Eylül Cuma

Mazeretli Kayıt Tarihi : 25-26 Eylül

AÖF Kayıt Yenileme Bahar Dönemi : Açıköğretim- İktisat- İşletme

İnternet Başvuru ve Kayıt Tarihi : 23 Şubat 2015 Pazartesi - 6 Mart 2015 Cuma

Mazeretli Kayıt Tarihi : 5-6 Mart 2015

AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT, İŞLETME FAKÜLTELERİ SINAV TARİHLERİ

SINAV TÜRÜ

TARİH

Güz Dönemi Ara Sınavı
6-7 Aralık 2014

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı
24-25 Ocak 2015

Bahar Dönemi Ara Sınavı
25-26 Nisan 2015

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı
6-7 Haziran 2015

2014-2015 Tek Ders Sınavı
12 Temmuz 2015

karinca_52' Alıntı:
açık öğretime muafiyet geldi....
yok artık :scared:
en iyisi parası olan adamı hiç yormadan, direk 5000 tl basana diplomayı versinler :D zaten 1000-1500 harcama oluyordur. zamandan da kazanmış olur herkes =))

Arkadaşlar ben şunu merak ediyorum, muaf olduğumuz dersler yerine başka dersler gelecek mi, yoksa döneme 1 eksik dersle mi başlayacağız?

Teşekkür ederim hocam, haklısınız netleştirmek lazım. Bir de diploma fotokopisi yetiyor mu acaba, siz muafiyet işlemi yaptırdınız mı? Aslı da gerekiyor diye yazmış bir arkadaş, umarım istenmiyordur.

h_blsm' Alıntı:
Teşekkür ederim hocam, haklısınız netleştirmek lazım. Bir de diploma fotokopisi yetiyor mu acaba, siz muafiyet işlemi yaptırdınız mı? Aslı da gerekiyor diye yazmış bir arkadaş, umarım istenmiyordur.

hocam bu yeni çıktı .... daha önce yoktu muafiyet .... biz 3. sınıf olduk ... eğer muafiyet gerçekleşirse ingilizce , türk dili derslerinden muaf oluruz

Ders seçmeye daha var ama şimdiden sormak istiyorum, tarih okuyup da 2. sınıftayken üstten ders alan arkadaşlar, 5. dönemden hangi dersleri aldılar ve zorlandılar mı? Şimdiden teşekkür ederim.

2014-2015 Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren her dönemde yapılmak üzere, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I – II, Türk Dili I – II, Yabancı Dil I – II, Temel Bilgi Teknolojileri I – II derslerine yapılacak ders transferi ve muafiyet ile ilgili açıklamalar aşağıdadır:

I. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinden daha önce yukarıda adı geçen veya bunlara eşdeğer ders/dersleri almış ve başarmış öğrencinin kayıtlı olduğu/kayıt yaptıracağı programdaki muafiyet işlemleri ilgili Fakülte tarafından yapılır. Bu durumdaki öğrencinin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.
II. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri dışındaki bir yükseköğretim programından daha önce yukarıda adı geçen ders/dersleri almış ve başarmış öğrencinin, muafiyet için aşağıdaki işlemleri yapması gerekir.

a) Yükseköğretim programlarından;
mezun olanlar Mezuniyet Belgesini (geçici mezuniyet belgesi, diploma vb. onaylı fotokopisi),
kayıtlı/kaydı silinmiş olanlar ise Muafiyet Talep Formu’nun çıktısını alarak ilgili Fakülte/Yüksekokuldan onaylattığı formu ya da yukarıdaki ders/dersleri alıp başarılı olduğunu gösteren resmi bir yazıyı AÖF bürosuna teslim etmelidir.
lisans programından kaydını sildirip önlisans diploması alan öğrenciler Muafiyet Talep Formu’nun çıktısını alarak ilgili Fakülte/Yüksekokuldan onaylattığı formu ya da yukarıdaki ders/dersleri alıp başarılı olduğunu gösteren resmi bir yazıyı AÖF bürosuna teslim etmelidir.
Not durum belgeleri (transkript) çok farklı formatlarda olduğundan ve inceleme süresini uzatarak muafiyet işlemlerinin zamanında bitirilememesine neden olacağından kabul edilmeyecektir.

b) Yukarıdaki belgeleri;
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine ilk kez kayıt yaptıracak öğrenci kayıt esnasında,
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde kayıtlı öğrenci ise 20-29 Ağustos 2014 tarihleri arasında AÖF bürosuna teslim etmelidir.

c) Bu tarihlerden sonra yapılan başvurulara muafiyet işlemi takip eden dönemde uygulanacaktır.

d) Muafiyet işlemleri her dönem başında ilgili Fakülte tarafından belirlenen tarihler arasında gerçekleştirilir.

III. Muafiyet talebinde bulunan öğrenci, ders transferi ve muafiyet esaslarını kabul etmiş sayılır

İstanbul üniversitesi açık öğretim fakültelerine bakttım. Niyetim ingilizce öğretmenliği ama hiçbir açıköğretim fakültesinde bulamadım. Istanbul üniversitesi açık öğretim ya da uzaktan eğitim okuyan varsa nasıl eğitim. Oluyor kayıt zamanı ve ücreti nedir. Matematik okuyunca tekrar formasyona gerek var mı.

Geri