Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
aysef' Alıntı:
Ya akşam akşam resmen şiştim. Yan alan falan değil 2. Üniversite okuyoruz ya. Rabbim ne bahtsızız . Ankara ilahiyat 3. Sınıftayım sırf alan değişikliği umuduyla duruyorum
Hocam ilahiyatın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkartmaz inşaallah. Ama bu haber daha yeni belki de nabız yokluyorlar.

Çakma alan değişikliği son bence. Adam 3-5 saat ders almis, sonradan sertifika almis yada bi alanda acik var yav bunu herkes yapar gibi kofik isler bence sona erer. Yoksa bolum bitirmiş kisilerin alan değişikliğine son vereceklerini sanmiyorum.

Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum arkadaşlar. geçiş yapabilme şansım yok mu şimdi...
formasyon falan demezler değil mi???

Arkadaşlar mümkün değil böyle bişey yapmaları. Sınıfçıları sığdıramadılar bir yere, gereksiz alan değişikliğine son vereceklerdir. Yoksa 4 yıl oku ve istediğin alana atanma. Ha kapattılar diyelim, arkadaş bahsetmiş çözümü çok.

Okumaya devam kimse yıldıramaz bizi :)

kayit.anadolu.edu.tr den ders ekleme ve silme işlemi yapıyorsunuz sonra Vakıfbank a 205 lira yatırıyorsunuz, daha sonra aöf bürosuna giderek öğrenci bandrolü ve kitaplarınızı alıyorsunuz.

haberler iyi değil.bakanlık bu okuma işine kızdı evden oku diploma al branş değiştir.bunu kabul etmeyecek gibi.
atatürk uzaktan 2.üniversite bilgi.programciligini da kaldirdilar.neden bilgisayar muhendisligine geçiş kolaylaştı diye.

deniz1903' Alıntı:
matematik bölümü 3. sınıftayım nasıl alan değişikliği son :o
hocam hangi üniversitedesiniz.
ben de bu sene başladım matematik bölümüne
ama nasıl biter bilmiyorum
devam konusunda nasıl bir yol izliyorsunuz ...

harcı yatırdım sitede kaydınız yenilenmiştir yazıyor ama ders ekle sil işlemi yapmadım... dersleri falan sayfada göremiyorum...bu şekilde olan var mı?

Ders ekleme silme işlemlerini harcı yatırmadan önce yapmalıydınız. Bir an önce bir açık öğretim bürosu ile görüşün.

Yapmayin ilkogretim matematik 3ncu siniftayim...umutla bunun bitmesini ve bu branşdan kurtulmayi bekliyorum....ne olacak şimdi...bastan kps ye mi gircez:(((((

xyzabcmat' Alıntı:
Yapmayin ilkogretim matematik 3ncu siniftayim...umutla bunun bitmesini ve bu branşdan kurtulmayi bekliyorum....ne olacak şimdi...bastan kps ye mi gircez:(((((
yok öyle birşey. rahat ol.

joomlaci' Alıntı:
deniz1903' Alıntı:
bende matematiğe kayıt yaptırdım ama bu yıl devam edemicem.matematikçiler nasıl gidiyor.muafiyet durumu nasıl hangi üniversitelere kayıt yaptırdınız?

inkılap tarihi-fizik-ingilizce- türk dili-bilgisayara giriş derslerinden muafiyet verecekler inşallah hocam...
afyon kocatepedeyim ben de ama maalesef gidemiyoruz derslere

Son güz dönemi kitaplarımı da aldım inşallah :D Takıntı olmazsa bu sene mezunum ben :D

Omd hocam tebrikler..darisi basimiza.bende ilkmat ucuncu siniftayim.matematik bölümü okuyan
hocalarim nasil altindan kalkiyorsunuz...helede derse devam etmeden.
bende devam edemiyorum derslere okul saatleriyle cakisiyor cunku.
ama derse gitmeyince ana matematik derslerinden gecmek
cok cok zor oluyor.heleki gitmeden mat bölümü okumayı dusunemiyorum.

ilyas33' Alıntı:
joomlaci' Alıntı:
deniz1903' Alıntı:
bende matematiğe kayıt yaptırdım ama bu yıl devam edemicem.matematikçiler nasıl gidiyor.muafiyet durumu nasıl hangi üniversitelere kayıt yaptırdınız?

devam etmeden çok zor hocam devam ettiğim halde bile zor. 2. öğretimdeyim ben

Arkadaşlar yarın kayıt için parayı yatırmayı düşünüyorum ama istenilen belgeler arasında onaylı diploma istiyorlar. Ben mezun olalı 9 yıl oldu ve diplomayı almadım. Onun yerine geçici mezuniyet belgesi kabul olur mu? Boşuna para yatırmayayım. Acil cevaplarınızı bekliyorum.

Geçici mezuniyet belgesi de diploma hocam. Sıkıntı çıkmaz. Hangi bölümü tercih ettiniz?

Çok düşündüm Adalet'e karar verdim. Hukuk fak. geçiş zorlaşmış ama denemekte fayda var.
Cevap için çok teşekkür ederim...

Hocam siz yine de garanti olsun diye açıköğretim bürosunu arayın sabah. Hayırlı olsun şimdiden.

An itibariyle edebiyata online kayit yaptım.Öğrenmek istediklerim var.
1.Sınavlar için değişik yer isteğinde bulunabiliyor muyuz?Örnegin ara sınav Ankara dönem sonu sınavı İstanbul oluyor mu?
2.Muafiyet için büroya gittiğimde mi başvuruyorum.
Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.Teşekkürler...

Arkadaşlar benim de bikaç sorum var.
1) Başvuru için büroya gittiğimde işlemler uzun sürüyor mu? İlçede yaşıyorum ve mesai bitiminden önce ile yetişmeye çalışacağım bugün. O yüzden soruyorum.
2) Muafiyet işlemleri başvuru esnasında yapılabiliyor mu?
3) Bölüm Kitaplarını başvuru esnasında alabiliyor muyuz?

Kolay gelsin :)

Geri