Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
H_M hocam...
1-çok uzun sürmüyor maks 30 dak
2- yapılabiliyor. Transkrip vs yanınızda olsun...
3- Kitapları anında alıyorsunuz...

s_kajmeran' Alıntı:
H_M hocam...
1-çok uzun sürmüyor maks 30 dak
2- yapılabiliyor. Transkrip vs yanınızda olsun...
3- Kitapları anında alıyorsunuz...

Hocam çok teşekkürler.

Çalşma Saatleri 5 'te bitiyor değil mi... Haftasonu gelen mesajda cumartesi 17.30'a kadar yazıyordu. Yetişemeyeceğim sanırım :( :( :( :(

Arkadaşlar günaydın..

Dün açıköğretim bürosunun önünde öyle bir sıra vardı ki...aklınınz hayaliniz durur. 5te sıraya girdik ve işim 23:45 te bitti....eşimle 100km yol gittiğimiz için sırayı bekleyelim dedik tekrar gelemeyiz diye. Anca gece 1'de eve ulaştık.

Bu ikinci üni olayı ne kadar yaygınlaştı. Geçmiş olsun. işinizi halledebilmişsiniz sonunda.

arkadaşlar bit noktayı anlamdım bnde 2.üni düşünüyorm ama kayıt tarihlerinde 15ekim son diyo ama birde mazaretli tarihlerde 17 ekim son diyo ben şimdi önce internetten başvuru yapıp daha sonra mı aöf binasına gidicem. birde parayı nezaman yatırıcaz eğer başvuru tarihi 15 ekim ise şuanda yatırsam internetten yatırdığım para boşa gitmezmi

Arkadaşlar bende aynı durumdaım.

1. İşinizi garantiye almak istiyorsanız görev yeri belgesi çıkartıp gidin büraya
2. Para bugün yatırıp başvuruyu yapabilirsiniz
3. Gecici mezuniyet - mezunıyet belgelerinden bırı yanınızda olması lazım birde trask. yanınızda olsun ders muafiyeti için türkçe de sorun çıkartacaklar gibi
4. birde internet cıktısı yanı internet başvuru belgesi 2 kağıt zaten onlar yanınızda bulunsun bügün kayıt olabilirsiniz
5. Gerekli bilgi için 444 10 26 ben 3 gündür her gün arıyorum inşallah öğrenden sonra kayıt olacağım.
6. İlahiyat okumanızı öneririm :)

biltek2007' Alıntı:
Bu ikinci üni olayı ne kadar yaygınlaştı. Geçmiş olsun. işinizi halledebilmişsiniz sonunda.
Sağolun hocam. Evet işimizi halledebildik çok şükür... Aynen çok yaygınlaştı. Sırada o kadar süre bekleyince kuyruktakiler birbiriyle muhabbete başladı doğal olarak. Önümüzdeki beyfendi emniyetten emekli eşinin teşviği ile açıköğretimen kayıt yaptırdı. Her yaş grubundan vardı yani.

Okuyan herkese kolaylıklar diliyorum :+1:

Merhaba
Öncelikle kayıt olan herkese hayırlı olsun. Ben de eşimle birlikte sosyolojiye kaydımı yaptırdım. Kayıt sürecim şöyleydi. İnternetten başvuru yaptım. Sonra vakıfbank bankamatikten ödeme yaptım. Kayıt bürosuna gittim ve benden küçük bir form doldurmamı istediler. Ayrıca internet başvuru çıktısını ve de diploma fotokopisini aldılar(not: diplomanın aslını da görmek istiyorlar). Mezun olanlar muafiyet için herhangi bir evrak götürmek zorunda değiller(transkript vs.). Mezun olmayanlar form dolduruyorlar. Sonrasında kitaplarımızı aldık geldik :)

Arkadaşlar ilk sınavda hangi ünitelerden sorumlu olduğumuzu nasıl öğrenicez?

Nette biraz araştırdım fakat emin olamadım.

Bir sorum daha var arkadaşlar. 1.sınıfta ilk dönem yani şimdi ben üstten ders alabilir miyim???

Alırsam ne yapmam lazım. Alamazsam ancak 2.sınıfta mı alırım?

H_M' Alıntı:
Bir sorum daha var arkadaşlar. 1.sınıfta ilk dönem yani şimdi ben üstten ders alabilir miyim???

Hocam sanırım 1. sınıfta üstten ders alamıyorsunuz. 2 veya 3. sınıfta alabiliryorsunuz

myıldırım' Alıntı:
H_M' Alıntı:

Hocam sanırım 1. sınıfta üstten ders alamıyorsunuz. 2 veya 3. sınıfta alabiliryorsunuz

Peki hocam çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. İyi çalışmalar diliyorum.

Arkadaşlar malumuzun Taslak yönetmeliğin 28. maddesinin 4. fıkrasında yer alan hüküm şu şekildedir:
"Bir defaya mahsus olmak ve lisansüstü eğitimlerden yalnızca en yüksek öngörülen puan dikkate alınmak üzere doktora öğrenimini tamamlayanların hizmet puanlarına 90, tezli yüksek lisans öğrenimini tamamlayanların hizmet puanlarına 44, tezsiz yüksek lisans öğrenimini tamamlayanların hizmet puanlarına 36 puan eklenir."

buna 2. üniversite okuyanları dahil etmeleri için görüş yazısı gönderdim sizlerde gönderirseniz belki sesimizi duyarlar.

aşagıdaki linkten tc ve mebbis şifrenizle görüşünüzü bildirebilirsiniz.
http://www.meb.gov.tr/katilimmodulu/giris.php

agazi' Alıntı:
Arkadaşlar malumuzun Taslak yönetmeliğin 28. maddesinin 4. fıkrasında yer alan hüküm şu şekildedir:
"Bir defaya mahsus olmak ve lisansüstü eğitimlerden yalnızca en yüksek öngörülen puan dikkate alınmak üzere doktora öğrenimini tamamlayanların hizmet puanlarına 90, tezli yüksek lisans öğrenimini tamamlayanların hizmet puanlarına 44, tezsiz yüksek lisans öğrenimini tamamlayanların hizmet puanlarına 36 puan eklenir."

buna 2. üniversite okuyanları dahil etmeleri için görüş yazısı gönderdim sizlerde gönderirseniz belki sesimizi duyarlar.

aşagıdaki linkten tc ve mebbis şifrenizle görüşünüzü bildirebilirsiniz.
http://www.meb.gov.tr/katilimmodulu/giris.php
Çok doğru söylüyorsunuz hocam.

Arkadaşlar sınav yaklaşıyor. Bugün anadolu üni mesaj gönderdi. E-ders programını öğrenebilirsiniz diye. Ben de e-ogrenmeye baktım. kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme girerseniz etkileşimli e-kitap bölümü çok güzel hazırlanmış. sesli kitaplardan tutun etkileşimli e-kitap güzel hazırlanmış. Deneme sınavı da cabası. Fatihçilere örnek göstermek lazım :)
http://eogrenme.anadolu.edu.tr

bu sene bitireyim de seneye lgs ygs'ye giricem :D bilgisayar mühendisliği okuyup mühendis olucam :puhaha:

DotCom' Alıntı:
Kaynak kitap olarak hangi yayınevini önerirsniz.

Kamu yönetimi bölümü için.

Murat yayınlarının soru bankaları genelde işe yarıyor hocam. Hem açıklamalarda var cevaplarda. Kısa zamanda çalışayım diyorsanız bunlar yeterli. Yoksa açıköğretimin kitaplarında yeterli sorular yok. Konuları da uzun uzadıya çalışabilmek çalışırken mümkün olmuyor :)

Anadolu Üniversitesi çalışma alanıniza girip ordan bulabilirsiniz hocam bugünlerde yüklenecekti. Yüklenmemiş olabilir.

Arkadaşlar elinde Türk Dili Edebiyatı dersi özeti olan varsa veya bu dersin özetlerine ulaşabileceğimiz site varsa paylaşabilir misiniz?

biltek2007' Alıntı:
saayees' Alıntı:
malum sınavlar yaklaşıyor, çıkmış sorulara nasıl ulaşabiliriz....
http://yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr/Sayfalar/default.aspx
bu adresten ulaşabilirsiniz

Hocam ben atatürk üniye kaydoldum.Atatürk ünide çıkmış sorularla alakalı bir çalışma yok henüs sanırım.
Anadolu üniv çıkmış sorulardan faydalanma imkanımız olabilir mi? Nihayetinde müfredat aynı değil mi?

Re: Ynt: Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

omd' Alıntı:
bu sene bitireyim de seneye lgs ygs'ye giricem :D bilgisayar mühendisliği okuyup mühendis olucam :puhaha:
Sonra vurucam kırbacı vurucam kırbacı :-)

Geri