Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
hocam durun daha 3. sınıftayız zaten. gerekirse dava açarız. ziraatçiyi sınıfçı, sınıfçıyı fenci matematikçi yapan bu zihniyette okuduğumuz alana geçmemiz çok zor tabi. yan alanımız olsaydı işimiz kolay olurdu.

deniz1903' Alıntı:
hocam durun daha 3. sınıftayız zaten. gerekirse dava açarız. ziraatçiyi sınıfçı, sınıfçıyı fenci matematikçi yapan bu zihniyette okuduğumuz alana geçmemiz çok zor tabi. yan alanımız olsaydı işimiz kolay olurdu.
sizle konustuktan sonra Matematiğe kaydoldum. Muhtemelen bu dönem dersleri geçecem

Arkadaşlar iki ders sınavı arası ne kadar ara var? mesela benim yarın 2 yarından sonra 4 sınavım var. Bu oturumlar arası süre ne kadar?

eskisehir_bilisim' Alıntı:
deniz1903' Alıntı:
sizle konustuktan sonra Matematiğe kaydoldum. Muhtemelen bu dönem dersleri geçecem

sevindim hocam daha fazla bu vasıfsız bölümde kalmak istemiyorum ben de. hakettiğimizin karşılığı bu değil çünkü

Biraz daha iyi geçebilirdi , daha çok çalışmak gerekiyormuş.

Ne zaman açıklanır sonuçlar?

Benim ilk sınavımdı.. Basit gelmedi :( Osmanlıcayı nasıl çalışıyorsunuz arkadaşlar :o

H_M' Alıntı:
Benim ilk sınavımdı.. Basit gelmedi :( Osmanlıcayı nasıl çalışıyorsunuz arkadaşlar :o

Hocam Osmanlıca arap harflerini öğrencikten sonra, türkçe okumak gibi gayet kolay gelmeye başlıyor. Oturup çalışmak lazım açıkçası. Daha önceki sorulara da bakmakda fayda var. Ayrıca Murat yayınlarının kitabı yardımcı oluyor. Harflerin okunuşunu çözmek büyük ölçüde ileriye götürüyor. 2. sınıf osmanlıcası daha kolay.

hocam bakanlık 2.üniversite bitirenleri,yüksek lisans,doktora,yan alan hepsini kapattı bu şubatta oldu oldu artık alan değişikliği tarih oldu bunu önceden yine yazmıştım.Meb yapacağını yaptı.Devir osmanlıca devri bunu öğren işin garanti

biltek2007' Alıntı:
H_M' Alıntı:

Hocam Osmanlıca arap harflerini öğrencikten sonra, türkçe okumak gibi gayet kolay gelmeye başlıyor. Oturup çalışmak lazım açıkçası. Daha önceki sorulara da bakmakda fayda var. Ayrıca Murat yayınlarının kitabı yardımcı oluyor. Harflerin okunuşunu çözmek büyük ölçüde ileriye götürüyor. 2. sınıf osmanlıcası daha kolay.

Teşekkür ederim hocam önerileriniz için..

sınav sonuçlarını niye bı kadar geç açıklıyorlar aklım almıyor bir türlü hala açıklanmamış

Açamıyorum giriş yapılmıyor sistem çok yoğun sanırım.. Hem telefondan hem bilgisayarımdan giremiyorum :x

Bilgisayardan giriş yaptım....

Ya arkadaşlar geçme notu nedir ve vize yüzde kaç etkiler?

H_M' Alıntı:
Bilgisayardan giriş yaptım....

Ya arkadaşlar geçme notu nedir ve vize yüzde kaç etkiler?

geçme notu 50 çan eğrisine göre düşebilirdi ... vize % 30 final %70 etkili...

bu arada çalışmadan şov yapmışım sınavda :) taktiğim tutuyor :)

Korkmaya başladım en düşük notum 50 en yüksek 70.. ilk yılda bazı derslerden kalacak mıyım acaba :cry:

İnkılap Tarihi 30 :P Ömrümde girdiğim, geçirdiğim en iğrenç tarih sınavıydı zaten çıkınca söylemiştim :D Diğerleri iyi hamdolsun...

Geri