sizle konustuktan sonra Matematiğe kaydoldum. Muhtemelen bu dönem dersleri geçecemdeniz1903' Alıntı:hocam durun daha 3. sınıftayız zaten. gerekirse dava açarız. ziraatçiyi sınıfçı, sınıfçıyı fenci matematikçi yapan bu zihniyette okuduğumuz alana geçmemiz çok zor tabi. yan alanımız olsaydı işimiz kolay olurdu.
eskisehir_bilisim' Alıntı:sizle konustuktan sonra Matematiğe kaydoldum. Muhtemelen bu dönem dersleri geçecemdeniz1903' Alıntı:hocam durun daha 3. sınıftayız zaten. gerekirse dava açarız. ziraatçiyi sınıfçı, sınıfçıyı fenci matematikçi yapan bu zihniyette okuduğumuz alana geçmemiz çok zor tabi. yan alanımız olsaydı işimiz kolay olurdu.
Hocam sınav tek oturum oluyor ara yokH_M' Alıntı:Arkadaşlar iki ders sınavı arası ne kadar ara var? mesela benim yarın 2 yarından sonra 4 sınavım var. Bu oturumlar arası süre ne kadar?
DotCom' Alıntı:Biraz daha iyi geçebilirdi , daha çok çalışmak gerekiyormuş.
Ne zaman açıklanır sonuçlar?
H_M' Alıntı:Benim ilk sınavımdı.. Basit gelmedi Osmanlıcayı nasıl çalışıyorsunuz arkadaşlar
biltek2007' Alıntı:H_M' Alıntı:Benim ilk sınavımdı.. Basit gelmedi Osmanlıcayı nasıl çalışıyorsunuz arkadaşlar
Hocam Osmanlıca arap harflerini öğrencikten sonra, türkçe okumak gibi gayet kolay gelmeye başlıyor. Oturup çalışmak lazım açıkçası. Daha önceki sorulara da bakmakda fayda var. Ayrıca Murat yayınlarının kitabı yardımcı oluyor. Harflerin okunuşunu çözmek büyük ölçüde ileriye götürüyor. 2. sınıf osmanlıcası daha kolay.
H_M' Alıntı:Bilgisayardan giriş yaptım....
Ya arkadaşlar geçme notu nedir ve vize yüzde kaç etkiler?
H_M' Alıntı:Bilgisayardan giriş yaptım....
H_M' Alıntı:Korkmaya başladım en düşük notum 50 en yüksek 70.. ilk yılda bazı derslerden kalacak mıyım acaba :cry:
Taktiğinizi merak ettimkarinca_52' Alıntı:H_M' Alıntı:Bilgisayardan giriş yaptım....
geçme notu 50 çan eğrisine göre düşebilirdi ... vize % 30 final %70 etkili...
bu arada çalışmadan şov yapmışım sınavda taktiğim tutuyor