Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
agazi' Alıntı:
Arkadaşlar malumuzun Taslak yönetmeliğin 28. maddesinin 4. fıkrasında yer alan hüküm şu şekildedir:
"Bir defaya mahsus olmak ve lisansüstü eğitimlerden yalnızca en yüksek öngörülen puan dikkate alınmak üzere doktora öğrenimini tamamlayanların hizmet puanlarına 90, tezli yüksek lisans öğrenimini tamamlayanların hizmet puanlarına 44, tezsiz yüksek lisans öğrenimini tamamlayanların hizmet puanlarına 36 puan eklenir."

buna 2. üniversite okuyanları dahil etmeleri için görüş yazısı gönderdim sizlerde gönderirseniz belki sesimizi duyarlar.

aşagıdaki linkten tc ve mebbis şifrenizle görüşünüzü bildirebilirsiniz.
http://www.meb.gov.tr/katilimmodulu/giris.php

görüş alımına kapatılmış :(

Re: Ynt: Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

oguz-han' Alıntı:
omd' Alıntı:
bu sene bitireyim de seneye lgs ygs'ye giricem :D bilgisayar mühendisliği okuyup mühendis olucam :puhaha:
Sonra vurucam kırbacı vurucam kırbacı :-)

kırbaç da güzelmiş ama ben antropoloji okumayı düşünüyorum mühendislikten sonra :D yada psikoloji filan

Hocam bn bu yıl kazandım bilgisayar müh. ancak gidemedim.Aynı ilde olması gerekiyor ki devam edilebilsin.Çok az netlerle kazanılıyor elektrik elektronik müh. ya da bilgisayar müh. seneye bakalım bulunduğum ilde açılırsa bölüm ki açılma ihtimali var sınava girer kaydımı yaparım.

bravehard2010' Alıntı:
Hocam bn bu yıl kazandım bilgisayar müh. ancak gidemedim.Aynı ilde olması gerekiyor ki devam edilebilsin.Çok az netlerle kazanılıyor elektrik elektronik müh. ya da bilgisayar müh. seneye bakalım bulunduğum ilde açılırsa bölüm ki açılma ihtimali var sınava girer kaydımı yaparım.
Aynen uni kazanmak hikaye olmus. İstediğiniz yeri kazanabilirsiniz. Banada elektronik ve bazi bilgi. Müh geliyordu. Ben matematik tercih ettim. Kayit yaptirdim ama gidip gelemiyorum.

Arkadaşlar bu sene YGS ye girmeyi düşünüyorum,lisans mezunlarından lise mezuniyet diploması isteniyor mu YGS başvurusu için?

Vizelere az kaldı arkadaşlar :scared:

Nasıl gidiyor çalışmalar

Her zamanki tempomda okuyorum :D Biraz da son günlerde çıkmış sorulara bakarım. Atarım kafaya, yapar geçerim. Beyin bedava!

Ben not ala ala ilerliyorum ama kelimeler yabancı olduğundan biraz zorlanıyorum. (Edebiyat 1.Sınıf)

ben de 3 kitap bitirdim ancak. diğerlerini de peyder pey okuyacam yavaş yavaş. Çıkmış sorularla bitiririz ya okulu :d millet öyle yapıyo hep.

Benimki sınavlıydı ama paylaşayım istedim. Darısı sizlere inşAllah...

Ekli dosyalar

• Yeni Bit Eşlem Resmi.png
    Yeni Bit Eşlem Resmi.png
    123.8 KB · Görüntüleme: 397
Bitse ne olacak.butun emekler bosa gitti.bakanlik alan degisikligi bundan sonra yok diye bilgilendirm yazisi yayinladi. Kaynak Personel.meb.gov.tr

Ne demek alan deisikligi yok.ben sinava girdim alnimin teriyle kazandin
ve okuyorum.bu sene 3ncu sinifim.ne kadar cile cektim zorluk yasadim
bi yandan okuyup bi yandan calisark.yeterki su bransdan kurtulayim diye
pes diyorum beklerim valla.neyse ben bitireyimde illaki isime
yarar.ama illaki kurtulacagim bu bransdan.akilli tahta ogretmeni
olmayacagim insallah

Bir umutla başladım sınavsız ikinci üniversiteye.... ya bu haberler hiç olmadı şimdi...

xyzabcmat' Alıntı:
olmayacagim insallah

hocam ben de 3. sınıftayım hiç hoş olmadı bu haberler hele ki okuldan sonra her akşam ünide derse girmek eziyet. inşallah güzel bi düzenleme olur.

deniz1903' Alıntı:
xyzabcmat' Alıntı:
olmayacagim insallah

hocam ben de 3. sınıftayım hiç hoş olmadı bu haberler hele ki okuldan sonra her akşam ünide derse girmek eziyet. inşallah güzel bi düzenleme olur.

ben de 3. sınıftayım ne kadar sıkıntı çekiyorum hem iş hem okul inşallah 1 yılım kaldı diye dayanıyorum. Onların yaptıkları beni bu bölümden soğuttu şimdi de alan değişikliğini mi kaldıracaklar milleti yan alanına geçirdiler bizi yeniden okuduğumuz halde geçirmeyecekler böyle adaletsiz bir uygulama ancak bizde olur zaten ama inşallah biz bitirene kadar yine bir değişiklik olur.

lütfen alan değişikliği hakkımız için herkes ulaşabildiği yere ulaşsın bizim olayımız yan dal ya da sertifika öğretmenliği değildir gerçek bir lisans bitiriyoruz kurunun yanında yaş da yanmasın

Geri