omd' Alıntı:Mezun olduk hayırlı olsun :mrgreen:
ve bağlacıyla bitirdiğine göre bunu birlikte mühendisliğe bağlıyoruz müdür :mrgreen:karinca_52' Alıntı:the and
eyvallah hocam.. ankara'nın neresinde oluyor, bu konuda da bilginiz var mı ??buyey' Alıntı:ankarada da girebiliyorsun hocam sınav yerini sen seçiyorsun
Evet ikinci üniversite olarak bu iki yıllıkları okuyabiliyorsunuz. Eylül ayının sonuna doğru kayıtlar başlıyor. AÖF bürosuna gerekli evraklar ile gidip, kayıt olabilirsiniz. Bahsettiğim fotoğrafçılık bölümü oydu. Ancak derslerin adına baktım, sanırım başka bir bölüme bakacağım.**melike**' Alıntı:https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/turkiye-programlari/acikogretim-fakultesi-onlisans-programlari-2-yillik
bunlardan birini de okuyabiliyo muyuz?
Bir de Grafik ve Fotoğrafçılık dediğiniz "Fotoğrafçılık ve Kameramanlık" mı @yakuphan hocam?
elifinannesi' Alıntı:edebiyat 4 e geçtim . Umarım bir an önce alan değişikliği takvimlere konur ve yapılır bu bizim hakkımız
bunu hayırlısı ile başarırsam sevincimi forumla paylaşacağım
Olmaz. Ancak yine de işlet.buyey' Alıntı:arkadaşlar aöf 2 yıllık ilahiyattan mezun oldum bunu mebbise işletsem bir faydası olur mu? maaş vb. konularda...
arkadaşlar atanamayan öğretmen için tavsiyeniz hangi bölüm olurdu acaba?
bende fen edebiyat mat okuyorum.bolumlerin ikinci ogretimleri 2 sene once kapqtildi. Ama alltan alanlar yuzunden halen bircok ders 1. sinifla mat bolumuicin 2. ogretim aciliyo.isterseniz tercih edeceginiz fakulteleti tel arqyip sorun.devamsizligi sikinti etmiyolar.desertrose' Alıntı:Ben öğretmenlik değil de bölüm okumayı düşünüyorum hocam, onun da 2. öğretimi yok malesef
Teşekkür ederim hocameskisehir_bilisim' Alıntı:bende fen edebiyat mat okuyorum.bolumlerin ikinci ogretimleri 2 sene once kapqtildi. Ama alltan alanlar yuzunden halen bircok ders 1. sinifla mat bolumuicin 2. ogretim aciliyo.isterseniz tercih edeceginiz fakulteleti tel arqyip sorun.devamsizligi sikinti etmiyolar.desertrose' Alıntı:Ben öğretmenlik değil de bölüm okumayı düşünüyorum hocam, onun da 2. öğretimi yok malesef
omd' Alıntı:Sosyolojiyi bitirdim bu sene sinava hazirlanip muhendislik filan okumak istiyorum. Gerci son anda fikir degistirip antropoloji psikokoji filan da okutabilitem var.![]()