Hocam meslek lisesi kadar ek ders alabileceğiniz bir branş yok. Ama ilginiz varsa edebiyat okuyabilirsiniz. Felsefe vs de olabilir.
DotCom' Alıntı:Türk Dili 1 - 2 derslerinden BÖTE mezunları muaf olabiliyor mu?
transkripite türkçe 1 yazılı anlatım, türkçe 2 sözlü anlatım diye geçiyor
Hocam bende aynı notları aldım acaba sistemde bir sıkıntı mı var? Son gecede çalışanlara aynı notu mu veriyorlar. uhaha: :shock:aynenbadi' Alıntı:son gün sadece soruları çözdüm 7 dersten 40-65 arasında not aldım..
aöf okumak çok kolay))
munsal' Alıntı:Öğrenci sayısı arttıkça sistemi daha da zor hale getirmeye başladıklarını gördüm. Okuyan arkadaşlar da en kısa zamanda mezun olurlar.
ben bir de bilgisayar mühendisliği yada elektronik mühendisliği tarzı birşey düşünüyorum başkan. İkisi de yakınlarda yok ama bilemedim. Belki samsuna tayin çıkarsa daha rahat olur. Olmadı yesevi'de uzaktan okurum. Yök onaylı diplomaymış zaten.karinca_52' Alıntı:üçüncü üniversiteyide okusak mı ne omd sen ne yaptın
omd' Alıntı:ben bir de bilgisayar mühendisliği yada elektronik mühendisliği tarzı birşey düşünüyorum başkan. İkisi de yakınlarda yok ama bilemedim. Belki samsuna tayin çıkarsa daha rahat olur. Olmadı yesevi'de uzaktan okurum. Yök onaylı diplomaymış zaten.karinca_52' Alıntı:üçüncü üniversiteyide okusak mı ne omd sen ne yaptın
Hocam ceza hukuku kaldı gibi başka dersim yok yarım dönem uzatmıştım onun yüzünden pek de çalışamadım son gece baktım yine,only61' Alıntı:geçme notu 35'in üzerinde olmak zorunda...yani vize %30 final %70 alıp ortalamanı bulabilirsin...çan eğrisi yine var....zor bir ders ise 35 kurtarır....ama ortalama bi ders için 40 ve üzeri almak lazım