kitap almak için gideceksin hocam.badsector' Alıntı:Arkadaşlar internetten ücreti ödedim, ders seçme işini yine internetten yaptım. Kaydınız yenilenmiştir yazıyor. Şimdi tekrardan aöf bürolarına gitmem gerekiyor mu?
kitap almak için gideceksin hocam.badsector' Alıntı:Arkadaşlar internetten ücreti ödedim, ders seçme işini yine internetten yaptım. Kaydınız yenilenmiştir yazıyor. Şimdi tekrardan aöf bürolarına gitmem gerekiyor mu?
Aynı durumdan muzdaribim bilen bir arkadaş var mı acaba ne yapmalıyız ?falloosely' Alıntı:Arkadaşlar açık öğretim son sınıf bitti sayılır. Güz döneminden tek bir dersim var, bahar döneminden dersim yok. Tek ders sınavına gireceğim ancak tek ders sınavına girebilmem için bahar dönemine dersim olmamasına rağmen kayıt yaptırmam ve ücret yatırmam gerekiyor mu?
Hocam borç kısmına baktığımda 0TL görünüyor ama kayıt ekranı da pasif görünmekte yeni kayıt dediğim de 185 lira gibi bir ücret yansıyor, pasifken sınavlara girebileceğimizi sanmıyorum ama bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Kayıt yenilemede son gündeyiz.talp' Alıntı:Aynı durumdan muzdaribim bilen bir arkadaş var mı acaba ne yapmalıyız ?falloosely' Alıntı:Arkadaşlar açık öğretim son sınıf bitti sayılır. Güz döneminden tek bir dersim var, bahar döneminden dersim yok. Tek ders sınavına gireceğim ancak tek ders sınavına girebilmem için bahar dönemine dersim olmamasına rağmen kayıt yaptırmam ve ücret yatırmam gerekiyor mu?
tebrik ederim. Okuldaki tarihci lisans mezunu iken siz yuksek lisans mezunu tarihci mezunu olacaksinizonly61' Alıntı:arkadaşlar ben bu sene tarih bölümünü bitirdim şimdi de anadolu üniversitesinde tarih bölümünden tezli yüksek lisans kazandım
kesinlikle bir bölüm okuyun size çok şeyler kazandıracak
nosTRa' Alıntı:Arkadaşlar ikinci üniversitede eskişehir mi erzurum mu ? Fikriniz nedir ?
only61' Alıntı:nosTRa' Alıntı:Arkadaşlar ikinci üniversitede eskişehir mi erzurum mu ? Fikriniz nedir ?
tabiki eskişehir
nosTRa' Alıntı:only61' Alıntı:nosTRa' Alıntı:Arkadaşlar ikinci üniversitede eskişehir mi erzurum mu ? Fikriniz nedir ?
tabiki eskişehir
Ne açıdan hocam. Derslerin kolaylığı vs hangisi daha az yorar bizi. Tabi birde maliyet var harçlar vs.
Buzkırıcı' Alıntı:Mesleki açısından fayda değil de dışarda özel sektörde faydası olur.İşletme ve bilgisayar mühendisliğinin harmanlaşmış hali.
Buzkırıcı' Alıntı:Mesleki açısından fayda değil de dışarda özel sektörde faydası olur.İşletme ve bilgisayar mühendisliğinin harmanlaşmış hali.