Peki hocam halihazırda memurken tekrar sınava girilebilir mi? istifa etmek gerekiyor mu?biltek2007' Alıntı:Okuyup yeniden kpss ye girmek gerekiyor. Kurumlar arası geçiş nadiren açıyorlar.
caylakcekirge' Alıntı:Bence en güzeli uzaktan eğitim muhendislik okumak;
http://www.yesevi.net/
Buzkırıcı' Alıntı:Siber İstihbarat
Silahlı Savunma Mühendisliği bölümleri açılmalı.Şu saatden sonra uzun menzilli roket yapmalıyız.
Düzeltme yapayım kardeşim öğretmen değil düz memur olduğu için kurum değiştirmek flash kopyalamak kadar kolay seç bakanlığı al koltuğu.O kadar kolay yani.
biltek2007' Alıntı:Bu dönem sınav yapmayacaklarmış![]()
Sınav yerleri neden belli olmadı acaba :?:
DotCom' Alıntı:Sınav yerleri henüz belli olmadı.
Bu sene öğrenci kimlik kartlarındaki bandrol uygulaması yerine yeni kimlik uygulaması olacaktı. Yeni kimliğini alan var mı? Sms ile bilgi verilecek denmişti ama sınava 1 hafta kaldı henüz bir bilgi yok.
Eski kimlikle de sınava almazlar
badsector' Alıntı:Sınav yerleri açıklanmış.
biltek2007' Alıntı:Türk dili çalışmadan olmuyorBir de son yıllarda soru sistemini de değiştirdiler. Bitirebilirsem ne mutlu bana
![]()
DotCom' Alıntı:biltek2007' Alıntı:Türk dili çalışmadan olmuyorBir de son yıllarda soru sistemini de değiştirdiler. Bitirebilirsem ne mutlu bana
![]()
Muafiyet başvurusunu kaçırmıştım.
Lisans dönemindeki Türk Dili dersimizi göstererek başvuruda bulunsak muaf olabilir miydik?
DotCom' Alıntı:biltek2007' Alıntı:Türk dili çalışmadan olmuyorBir de son yıllarda soru sistemini de değiştirdiler. Bitirebilirsem ne mutlu bana
![]()
Muafiyet başvurusunu kaçırmıştım.
Lisans dönemindeki Türk Dili dersimizi göstererek başvuruda bulunsak muaf olabilir miydik?