Hocam doğru söylüyorArkadaşlar Ali Yalçın'a kaldıysa değil. Herkes yarın sabahtan itibaren sendika temsilcilerine, sendika avukatlarına ve genel merkezlerine ulaşsın. Sesimizi duyurmamız lazım...
Hocam doğru söylüyorArkadaşlar Ali Yalçın'a kaldıysa değil. Herkes yarın sabahtan itibaren sendika temsilcilerine, sendika avukatlarına ve genel merkezlerine ulaşsın. Sesimizi duyurmamız lazım...
Hocam orada bahsedilen ek ders esaslarının 8.maddesindeki ek ücretler. Orayı açıp okursa normal ek ders olmadığını görecektir. 8. Maddedeki ilave ek ders dediği açık lise yüz yüze eğitim, kurslar vb. Ekstra işlerden dolayı olan ilave ek ders. Normal müfredattan doğan ek ders değil.Arkadaşlar müdür yardimcisiyim. İlçe 30 31 Mart tarihleri için gönderdiğimiz ek dersleri düzeltmemizi istedi ve sadece meslek öğretmenleri değil tüm öğretmenlerin ekdersleri kesiliyor. Ekledigim resimde altı çizili kısım tüm öğretmenlerin tüm ekdersleri demek oluyormuş. Yaz tatili gibi sadece idarecilere ekders yapılacak.
Hocam sizin ilçedeki bu işlere bakan kimse sanırım kolonya işini abartti .Arkadaşlar müdür yardimcisiyim. İlçe 30 31 Mart tarihleri için gönderdiğimiz ek dersleri düzeltmemizi istedi ve sadece meslek öğretmenleri değil tüm öğretmenlerin ekdersleri kesiliyor. Ekledigim resimde altı çizili kısım tüm öğretmenlerin tüm ekdersleri demek oluyormuş. Yaz tatili gibi sadece idarecilere ekders yapılacak.
Ben sendikayı aradım genel başkanımız Ali Yalçını takip edin dedi. Bu kadar.
Arkadaş rahatsız olmuş geri aldımBen sendikayı aradım genel başkanımız Ali Yalçını takip edin dedi. Bu kadar.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. 8. Maddenin normal ekdersleri değil ekstra açılan kursları eğitimleri kasteddigini söyledim ama nafile. Yanlış olursa Nisan ayina düzeltiriz gibi yaklaşımları var.Hocam sizin ilçedeki bu işlere bakan kimse sanırım kolonya işini abartti .
Yazıda Allah'tan maaş karşılığı girebileceği dersler harici gibi kelimeler yok, yoksa sizin ilçe o maaş kelimesininde altını cizerdi.
hihihihihihiO tosun sendikacina deseydin ya ben Ali Yalçıni takip edeceksem sana ne gerek var diye
Doğru söze ne diyelim. Bu sendikacilarda hava civa. Kendilerine zam olacagi zaman gecenin vakti toplaniyorlar. Meslek Ogretmenleri , ucretli veya usta ogreticilerin hakkini savunmak icin bir tweet atıyorlar sadece.O tosun sendikacina deseydin ya ben Ali Yalçıni takip edeceksem sana ne gerek var diye
Ayrica acik liseyi falanda dahil etmisler.PBO diyor hocam.
nneye göre almasın hocam konuşurken kendinizi değil herkesi düşünün. tek maaş olup eve,arabaya kredi ile giren insanları düşünün. böyle konuşanlar genelde kenarda parası olan, ekderse ihtiyacı olmayan yada hiç ekdersi olmayan öğretmenler.. çok meraklıysanız ekdersinizi bağışlayın..hocam aslında bize de diğer branşlara da yatmaması lazım ekders. böyle zor zamanda devletin kaynağa paraya ihtiyacı olur. çok şükür maaşımızı alıyoruz. bence hiçbir idareci ve öğretmene ekders ödenmemesi gerekir.
Neden insanların bu gibi durumlarda kamudaki israfların durdurulması yönünde bir tavsiyede olmuyorda her zaman fedakarlıklar hep öğretmenlerden bekleniyor ve de öğretmenler de hemen kendini buna mecbur hissederhocam aslında bize de diğer branşlara da yatmaması lazım ekders. böyle zor zamanda devletin kaynağa paraya ihtiyacı olur. çok şükür maaşımızı alıyoruz. bence hiçbir idareci ve öğretmene ekders ödenmemesi gerekir.
hocam dediğim gibi bu tarz söylemleri yapan öğretmenlerin yada kenarda parası var,ya ana babadan mal mülk kalmış ihtiyacı yok, yada onunda ekdersi ztn yok alanı çekemiyor vs yoksa devlet,fedakarlık gibi lafları kimse anlatmasın bana..Neden insanların bu gibi durumlarda kamudaki israfların durdurulması yönünde bir tavsiyede olmuyorda her zaman fedakarlıklar hep öğretmenlerden bekleniyor ve de öğretmenler de hemen kendini buna mecbur hisseder
Haklısınız hocam. Bende bugun mail attımSendika ile konuştum mail attım eğer bu durumu çözemezler ise ilk fırsatta istifa edeceğim ilk defa işimiz düştü ona da çözüm bulamayacaklar ile istifa edeceğim. Bu durumda olan meslek öğretmenleri gerekli yerlere mail atıp ararlar ise çözüm olacaktır.
neresi hocam sizin il?Bizde BİLSEM'i de kesin dediler. Sadece gündüz/örgün ücretleri, BTR ve idareci ek dersi verilecek.
Mardin hocam.neresi hocam sizin il?
dün italyaya ispanyaya yardim ettik dedikten sonra iban vermeye geldi olay. daha cok halktan bekliyorlar.Bence okul varmış gibi gidiyormuşuz gibi ödeme yapılmalı sonuçta yarasayı biz yiyip yaymadık öğretmenlerimin dediği gibi tek maaş olan vs vs var ücretli öğretmenlere de ödenmeliydi haa vicdanı el vermeyen sağında solunda bir sürü ihtiyaç sahibi insan var hele ki bu süreçte yapar bir koli onlara verir ben öyle yaptım, süreç uzarsa durum değişir belki ama 2-3 ayda da öğretmenin ekdersini kesecek durumda olduğumızu düşünmüyorum yapılan açıklamalardan o kadarda paramız var diye düşünüyorum