paradiso' Alıntı:Seredar' Alıntı:Hadi islamı kabul eden Türk devletleri zorunuza gidiyor da İslamı Resmi Din kabul etmeyen Türk devletleri niye canınızı sıkıyor. :tr:
:++: Bende bunu anlamıyorumuhaha:
Nerden Biliyon yapmadığımı, devlet yazılım yapmamızı istiyormu ki, satın alıyor ya. Hem kafanı kumdan çıkarıpta çalıştığın okildaki ders sayısına bakarsan devleten bu noktadaki idealistliğini görebilirsin. Tayyip sevgin ayrı bişey seveblirsin sövse bile alkışlarsın ona bişey diyemem. Ama realite var bunu gormezden gelemezsinpiluşum' Alıntı:ilyas33' Alıntı:Komedi. Hala su parasından elektrik parasından kar elde etmeyi hedefleyen bi ulkede yaşayarak guçluyuz diye övuniyoruz bide. Guçlu olmak uretebilmektir. Tank helikopter yapiyoruz demeyin montajini turkçesi profil kesme doğramasini yapiyoz. Yazilimini hala van munut dediklerimiz bize yazıyo
Siz Bilişim Teknolojileri öğretmeni olarak ne tür bir yazılım yaptınız, ürettiniz hocam. Üretim işi topyekün olmalı millet devlet el ele.
ugurkorkmaz' Alıntı:piluşum' Alıntı:ilyas33' Alıntı:Komedi. Hala su parasından elektrik parasından kar elde etmeyi hedefleyen bi ulkede yaşayarak guçluyuz diye övuniyoruz bide. Guçlu olmak uretebilmektir. Tank helikopter yapiyoruz demeyin montajini turkçesi profil kesme doğramasini yapiyoz. Yazilimini hala van munut dediklerimiz bize yazıyo
Siz Bilişim Teknolojileri öğretmeni olarak ne tür bir yazılım yaptınız, ürettiniz hocam. Üretim işi topyekün olmalı millet devlet el ele.
İdeal bir cevap vermişsiniz sayın hocam. Teşekkürler.
neyden titriyorlar sayın hocam. saraydan mı?Hasanhoca' Alıntı::alkis: avrupa kanalları hemen haber yapmışlar, titriyorlar, bakmayın siz. İçimizdeki bazıları da saray sirki diyor, belli ki çok şebeklik yapmış sirkte.
faruk8542' Alıntı:"Saray ı biz bisküvi markası sanmıştık... meğer bizim maaşımızın eksilen kısmı imiş" arkadaşlar.. ocak maaşına baktımda sadece %3 zam olan 50-55 tl bir zam almışız..herşeye zam gelmiş, toplu ulaşım %35 zamlanmış daha bir sürü ama maaş %3... söylencek bişey yok haberide okumadım.
ilyas33' Alıntı:Nerden Biliyon yapmadığımı, devlet yazılım yapmamızı istiyormu ki, satın alıyor ya. Hem kafanı kumdan çıkarıpta çalıştığın okildaki ders sayısına bakarsan devleten bu noktadaki idealistliğini görebilirsin. Tayyip sevgin ayrı bişey seveblirsin sövse bile alkışlarsın ona bişey diyemem. Ama realite var bunu gormezden gelemezsinpiluşum' Alıntı:ilyas33' Alıntı:Komedi. Hala su parasından elektrik parasından kar elde etmeyi hedefleyen bi ulkede yaşayarak guçluyuz diye övuniyoruz bide. Guçlu olmak uretebilmektir. Tank helikopter yapiyoruz demeyin montajini turkçesi profil kesme doğramasini yapiyoz. Yazilimini hala van munut dediklerimiz bize yazıyo
gamer99' Alıntı:bi askere de bornoza benzer bişi giydirmişler.
hakkaten çok KOMİK.
demek. allah allah ne günlere kaldık. edeple ilgili diyorum kiSen onu git...
“Bildim ve anladım ki, hiçbir şey bilinmemiş ve hiçbir şey anlaşılmamıştır.”
ilyas33' Alıntı:ugurkorkmaz' Alıntı:piluşum' Alıntı:ilyas33' Alıntı:Komedi. Hala su parasından elektrik parasından kar elde etmeyi hedefleyen bi ulkede yaşayarak guçluyuz diye övuniyoruz bide. Guçlu olmak uretebilmektir. Tank helikopter yapiyoruz demeyin montajini turkçesi profil kesme doğramasini yapiyoz. Yazilimini hala van munut dediklerimiz bize yazıyo
velevki yaptın aha işte pardus örneği. tübitakın yapmış yada uyarlamış olduğu PARDUS dövletimiz tarafından nerede kullanılıyor.hala Windowsa devam. adı FATİH olan projede bile.hani yerli proje falan meslesi yani.sadece alt ederim düşüncesi ile sen hangi programı yaptın gibisinden mevzu dışına çıkıp mort ederim ağzını kapatır düşüncesi ile mesaj yazmayın hocam.ben devletin yazılım biriminde çalışmıyorum.ben devletin yazılım öğretme biriminde çalışıyorum hani şu yazılım derslerinin kaldırıldığı MEB de yani.
ugurkorkmaz' Alıntı:ilyas33' Alıntı:ugurkorkmaz' Alıntı:piluşum' Alıntı:ilyas33' Alıntı:Komedi. Hala su parasından elektrik parasından kar elde etmeyi hedefleyen bi ulkede yaşayarak guçluyuz diye övuniyoruz bide. Guçlu olmak uretebilmektir. Tank helikopter yapiyoruz demeyin montajini turkçesi profil kesme doğramasini yapiyoz. Yazilimini hala van munut dediklerimiz bize yazıyo
velevki yaptın aha işte pardus örneği. tübitakın yapmış yada uyarlamış olduğu PARDUS dövletimiz tarafından nerede kullanılıyor.hala Windowsa devam. adı FATİH olan projede bile.hani yerli proje falan meslesi yani.sadece alt ederim düşüncesi ile sen hangi programı yaptın gibisinden mevzu dışına çıkıp mort ederim ağzını kapatır düşüncesi ile mesaj yazmayın hocam.ben devletin yazılım biriminde çalışmıyorum.ben devletin yazılım öğretme biriminde çalışıyorum hani şu yazılım derslerinin kaldırıldığı MEB de yani.
Sen bu düşünceyle hocam öyle bir kurumda çalışabilir misin. ? Hadi diyelim kurumda çalışmıyorsun. Şimdi sen ben lise ya da ortaokulda görevliyim der dersini anlatır gidersin de. Plana sadık kalırım olay biter de diyedebilirsin. O eğittiğin çoçuklara da pardusumuz vardı der,çoçukların hevesini de kırabilirsin. Yazılımcı olma kapasitesine sahip öğrenciyi de kaybedebiliriz. Pardusa gönül vermiş emek etmiş o kadar insanı da yok sayabilirsin. Ama devamlı kendini haklı çıkarmak adına pardusu da kötüleyebilirsin. Şunu da demeyebilirsin. Helal olsun. Adamlar yaptı. Bizim için bir milat oldu. Devamı gelir diye bekliyoruz. Ama sen bunları mesajımdan sonra diyebilirsin. Kimseyi rencide etmek gibi düşüncemiz yok lakin öyle soruya da böyle cevap. Hemen bağcıyı dövme derdine giriyorsunuz. Saygılar.
Hocam çaldığını gördünüz mü, çalarken yanindamiydiniz nerden biliyonuz(hani yazılım uretmissiniz ya biz nereden bilelim) kesin konuşuyorsunuz.ilyas33' Alıntı:cumhurbaşkanına sevginizi tutkunuzu anlarım seversinde ölürsün bile hatta.yaptıklarının hepsi de yanlış diyemem.ama şövanizminidi kör bağlılıkla kabul edemem. zamanında bizim beldede bi belediye başkanı vardı. adam ufak tefek işler yapmıştı hani belde belde olalı da öyle hizmet de görmemişti.köylü bu adamı taparcasına seviyordu.hatta yaşlı bi teyze evli barklı kadın vaktim geçmeseydi bu adamdan bi çocuk yapardım demişti.sizinki de biraz ona benziyo. fikrimden ya ben bu adam için ölürüm, yalan olsa yanlış olsada desteklerim tarzı var.benim de fikrimde ama ben bu adam için ölmem.iyi işler yaptı ama çaldı çırptı .şimdi de şovanizm yapiyo.hırsızlığın üsütünü kapatmak için şov yapiyo resmen.
barikat' Alıntı:Hocam çaldığını gördünüz mü, çalarken yanindamiydiniz nerden biliyonuz(hani yazılım uretmissiniz ya biz nereden bilelim) kesin konuşuyorsunuz.ilyas33' Alıntı:cumhurbaşkanına sevginizi tutkunuzu anlarım seversinde ölürsün bile hatta.yaptıklarının hepsi de yanlış diyemem.ama şövanizminidi kör bağlılıkla kabul edemem. zamanında bizim beldede bi belediye başkanı vardı. adam ufak tefek işler yapmıştı hani belde belde olalı da öyle hizmet de görmemişti.köylü bu adamı taparcasına seviyordu.hatta yaşlı bi teyze evli barklı kadın vaktim geçmeseydi bu adamdan bi çocuk yapardım demişti.sizinki de biraz ona benziyo. fikrimden ya ben bu adam için ölürüm, yalan olsa yanlış olsada desteklerim tarzı var.benim de fikrimde ama ben bu adam için ölmem.iyi işler yaptı ama çaldı çırptı .şimdi de şovanizm yapiyo.hırsızlığın üsütünü kapatmak için şov yapiyo resmen.