hocam yönetmelikte değişiklik yapılmadı. ancak e- okul da seçmelei dersler ile ilgili 2 gündür bir çalışma var. hatta seçmeli dersler için sınav tarihi belirleme ve not girişi var... ancak tüm bunların yönetmelikte öğrencilerin hangi seçmeli dersi aldıkları karne ve diğer kayıtlarda belirtilir. geçen bu cümleden e okulda düzenleme yapıldığını düşünüyorum..mahmutkars' Alıntı:arkadaşlar not var artık.hayırlı olsun.
dönem ortasında değiştireceklerini sanmıyorum. belki seneye....mahmutkars' Alıntı:ARKDAŞLAR YÖNETMELİK DEĞİŞYOR.TASLAK TALİM TERBİYEDEYMİŞ.KESNLİKLE NOT OLACAK.İST İL MEM'DEN SORDUM.HAYIRLI OLSUN.
hayırlı olsun tabi hocam. Ne gerekiyorsa o yapılır notsa not yoksa da yok olay bu.mahmutkars' Alıntı:ARKDAŞLAR YÖNETMELİK DEĞİŞYOR.TASLAK TALİM TERBİYEDEYMİŞ.KESNLİKLE NOT OLACAK.İST İL MEM'DEN SORDUM.HAYIRLI OLSUN.
obsearchverim' Alıntı:Bu kadar angaryanın yanında bir de not mu? :-1: Rehber öğretmen olmak istiyorum.
mudamet' Alıntı:e okulda seçmeli ders grup sayısını nasıl artırıyoruz.
kurum işlemleri /ders işlemleri /seçmeli dersler bölümüde hepsinde grup seviye 1 diye yazıyo. dolayısıyla herhengi bir seçmeli derste birden fazla grup olunca ve o gruplara farklı öğretmen girince not girişi için yetkiyi nasıl verecez. dilekçeleri girmedik ondan mı acaba böyle ???????
mudamet' Alıntı:mudamet' Alıntı:e okulda seçmeli ders grup sayısını nasıl artırıyoruz.
kurum işlemleri /ders işlemleri /seçmeli dersler bölümüde hepsinde grup seviye 1 diye yazıyo. dolayısıyla herhengi bir seçmeli derste birden fazla grup olunca ve o gruplara farklı öğretmen girince not girişi için yetkiyi nasıl verecez. dilekçeleri girmedik ondan mı acaba böyle ???????
şu konuyu dağıtmayın lütfen başka şeylerle(not da nerden çıktı, rehberci olacam, olmaz öyle şey v.b. gibi şeylerle). sorularımıza cevap arayalım tecrübe eden arkadaşların yardımıyla. yapanlar bi zahmet tecrübelerini paylaşsınlar
mudamet' Alıntı:sen ne yazığını bilmiyorum arkadaşım. eğer daha önce benim parantez içinde yazdıklarımı yazdıysan (not da nerden çıktı, rehberci olacam, olmaz öyle şey v.b.) bence konuya katkısı olan mesajlar değil bunlar. onun dışında seçmeli dersin notu yok . şöyle şöyle kanıtlarım var dersen ona bişey demem tabiki.
ayrıca bu başlığın ilk sayfalarında bi arkadaş paylaşmıştı resimlerini. seçmeli ders notu girişi diye bölüm acıldı e okulda.
benim sorunum öncelikle seçmeli dersin notu değil. 5.sınıflarda bir seçmeli ders için birden fazla grup oluşturup öğrencileri o grulara dağıtamıyorum ve farklı öğretmen atayamıyorum. bunu yapamayınca da zorunlu derslerin not girişini yapamıyoruz. önce seçmeli dersini ata diye hata veriyor.
bir seçmeli ders için birden fazla grup nasıl oluşturdunuz ?
mahmutkars' Alıntı:mudamet' Alıntı:sen ne yazığını bilmiyorum arkadaşım. eğer daha önce benim parantez içinde yazdıklarımı yazdıysan (not da nerden çıktı, rehberci olacam, olmaz öyle şey v.b.) bence konuya katkısı olan mesajlar değil bunlar. onun dışında seçmeli dersin notu yok . şöyle şöyle kanıtlarım var dersen ona bişey demem tabiki.
ayrıca bu başlığın ilk sayfalarında bi arkadaş paylaşmıştı resimlerini. seçmeli ders notu girişi diye bölüm acıldı e okulda.
benim sorunum öncelikle seçmeli dersin notu değil. 5.sınıflarda bir seçmeli ders için birden fazla grup oluşturup öğrencileri o grulara dağıtamıyorum ve farklı öğretmen atayamıyorum. bunu yapamayınca da zorunlu derslerin not girişini yapamıyoruz. önce seçmeli dersini ata diye hata veriyor.
bir seçmeli ders için birden fazla grup nasıl oluşturdunuz ?
şuan için tek grup oluşturuluyor ve tek öğretmene atama yapabiliyorsun.sadece 5.sınıflar için.6.7.8 sınıflar sınıf bazında not girişi yapıyorsun.
mahmutkars' Alıntı:Arkadaşlar daha öncede yazdım.İstanbul İl Memden görüştüm.Bana yönetmelik değişiyor.Talim Terbiyede şuanda yazı.Kesinlikle not olacağını söylediler.ALO 147 den sordum artık not verileceğini söylediler.sonuç olarak sistem hazır.yönetmelik değişmesi kolay.Not olacak hayırlı olsun.