öğretmnm
Aktif Üye
İlçe seçimde seçmen üyenin gitmesi zorunlu değil, isteğe bağlı dedi görevliGidilmezse hükmü nedir hocam?
İlçe seçimde seçmen üyenin gitmesi zorunlu değil, isteğe bağlı dedi görevliGidilmezse hükmü nedir hocam?
Sandık kurulu yeter sayısı (4 kişi) yoksa seçmen üye yeter sayıyı sağlamak üzere katılmak durumunda kalır diye biliyorum. Yeter sayı varsa gerek kalmaz demek kiİlçe seçimde seçmen üyenin gitmesi zorunlu değil, isteğe bağlı dedi görevli
Çoğu yerde akp ve chp üyesi vardır. 4 kişi rahat bulunur.Sandık kurulu yeter sayısı (4 kişi) yoksa seçmen üye yeter sayıyı sağlamak üzere katılmak durumunda kalır diye biliyorum. Yeter sayı varsa gerek kalmaz demek ki
seçim zamanı aynısını yapıyorum sülalem rahatYaz tatilinde İkameti aile yanına taşıyıp orda bırakacağım bundan sonra.
Haklısınız. Peki görevleri neden bu kadar önemseyip konuyu başlattınız?Seçim görevini bu kadar onemseyeceginize namaz nasıl kılınır bunu inceleseydik cennetler bizim olurmu. Tabi önce cennetin varlığına inanmak lazım önce vesselam
Siz yanlış anlamışsınız.Siyasi partiler bu kadar onemsemiyor bu ne heyecan
Ayrıca yerel seçim, sandık neredeyse boş kalmıyor, namaz kılmaya gidecen aklın orada kalacak.Seçim görevini bu kadar onemseyeceginize namaz nasıl kılınır bunu inceleseydik cennetler bizim olurmu. Tabi önce cennetin varlığına inanmak lazım önce vesselam
Algoritmayı bi arkadaş hazırlar belki ama ben de şunu belirtmek isterim; size verilen tutanak defterlerinde oy sonuçları haricinde doldurulması gereken alanları (başkan, üye bilgileri, sandık no, ilçe bilg., görevlilerin IBAN numaraları vb.) fırsat bulduğunuzda doldurursanız kolaylık oluyor. Oy saydıktan sonra da sayısal değerleri girer imzalarsınız.. Vakit kazanmış olursunuz.o gün yapılacakların bi algoritmasını hazırlasak ne güzel olur bütün ayrıntılarıyla
onları önceden yapıyorum hocam zaten de bu seçim malum çetrefilli baya içinden 2 tane muhtar pusulası çıkarsa şöyle, hiç çıkmazsa şöyle yap vb. şeylerden bahsediyorumAlgoritmayı bi arkadaş hazırlar belki ama ben de şunu belirtmek isterim; size verilen tutanak defterlerinde oy sonuçları haricinde doldurulması gereken alanları (başkan, üye bilgileri, sandık no, ilçe bilg., görevlilerin IBAN numaraları vb.) fırsat bulduğunuzda doldurursanız kolaylık oluyor. Oy saydıktan sonra da sayısal değerleri girer imzalarsınız.. Vakit kazanmış olursunuz.
Ne alakası var?Seçim görevini bu kadar onemseyeceginize namaz nasıl kılınır bunu inceleseydik cennetler bizim olurmu. Tabi önce cennetin varlığına inanmak lazım önce vesselam
Halk eğitim personeline de zorla seçim görevi verdiklerine göre tatil de verirler herhaldeHalk Eğitim Merkezleri de tatil oluyor mu?
yine de görev veriliyor demişti birileri ama verilmiyor mu?Yaz tatilinde İkameti aile yanına taşıyıp orda bırakacağım bundan sonra.
İlk etapta verilmiyor fakat ikamet olduğu yerde ihtiyaç çıkarsa verilebilir. Kesin bilgi...yine de görev veriliyor demişti birileri ama verilmiyor mu?
bende de böyle bir durum var, muhtarlığa oy atıp atamadığını nasıl öğrendiniz diğer arkadaşların? nerede yazıyor buysk nın yazısı var ihtiyaç halinde görev yerine göre seçim görevi verilebiliyorlar.
138 nolu genelgeyi en az 2 defa anlayarak okuduysanız sıkıntı yaşamazsınız. muhtar ve partili üyelere dikkat edin kabine girince arkalarında durun mümkünse kabine perde takmayın arkasından bakın , bazı muhtarlar bahaneyle girip rakibinin pusulalarını çalıyorlar. Birde ben ,güvenlik görevlisi ve memur üyem muhtarlığa oy atamıyoruz , eğer içimizden birisi atarsa iş sarpa sarıyor onu tekrar tekrar izah edin böyle bir durumunuz varsa .
ben köyde görevliyim ilçede çalışıyorum. memur ilçede güvenlik görevliside köyde yaşamıyordur muhtemelen. zaten köyde olsa ikametgahları seçmen listesinde yazar isimleri.bende de böyle bir durum var, muhtarlığa oy atıp atamadığını nasıl öğrendiniz diğer arkadaşların? nerede yazıyor bu
bende de böyle bir durum var, muhtarlığa oy atıp atamadığını nasıl öğrendiniz diğer arkadaşların? nerede yazıyor bu
Muhtarlığa da oy atsa nasıl tespit edilebilir ki.ysk nın yazısı var ihtiyaç halinde görev yerine göre seçim görevi verilebiliyorlar.
138 nolu genelgeyi en az 2 defa anlayarak okuduysanız sıkıntı yaşamazsınız. muhtar ve partili üyelere dikkat edin kabine girince arkalarında durun mümkünse kabine perde takmayın arkasından bakın , bazı muhtarlar bahaneyle girip rakibinin pusulalarını çalıyorlar. Birde ben ,güvenlik görevlisi ve memur üyem muhtarlığa oy atamıyoruz , eğer içimizden birisi atarsa iş sarpa sarıyor onu tekrar tekrar izah edin böyle bir durumunuz varsa .
Başkan göreve gitmedi direk 1-3 yada hakimin takdiri 3-5 sene cezaevi memuriyetten men