LocalInternet
Aktif Üye
seçim görevini iade etmek için yanımda bir arkadaş buldum değişim için...baktılar onun görevi yok. görev istiyormusun dediler..olumlu cevap alınca ona görev verdiler benimkini iade almadılar ))
seçim görevini iade etmek için yanımda bir arkadaş buldum değişim için...baktılar onun görevi yok. görev istiyormusun dediler..olumlu cevap alınca ona görev verdiler benimkini iade almadılar ))
Nasreddin hocanın Tumur'la fil vak'ası gibi?seçim görevini iade etmek için yanımda bir arkadaş buldum değişim için...baktılar onun görevi yok. görev istiyormusun dediler..olumlu cevap alınca ona görev verdiler benimkini iade almadılar ))
Bir kere de öğretmenlere görev vermeyip diğer memurlar ile çözsünler bakalım ne olacak.YSK, seçimlerde görevli öğretmenlere hakaret edildiği iddiasını inceliyor
YSK, seçimlerde görevli öğretmenlere hakaret edildiği iddiasını inceliyor
- Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
onu bir kaç seçim önce denemişler hocam esnafa kasaba bakkala vs parti teşkilatlarına vs kim istiyorsa görev verilmiş tabi bunu duyum olarak öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum görevli oldukları sandıkları berbat edip sonuçlarıda çok geç toparlayıp teslim ettikleri için onlara bir daha vermeme kararı almışlar öğretmenlereden çok memnunmuşlar çok temiz çalışıyorlarmış çünkü dedilerBir kere de öğretmenlere görev vermeyip diğer memurlar ile çözsünler bakalım ne olacak.
Normalde görevim yoktu. Bugün e-devleti kontrol ettiğimde seçmen üye olarak görevlendirilmişim. Daha tebliğ yok bakalım. Nedir bu görev bilgisi olan?
Benim görevim vardı dilekçeyle iptal ettiler. Bana da seçmen üye görevi yazmışlar. Şimdi bakınca gördüm. Kabus gibi...Normalde görevim yoktu. Bugün e-devleti kontrol ettiğimde seçmen üye olarak görevlendirilmişim. Daha tebliğ yok bakalım. Nedir bu görev bilgisi olan?
Gidilmezse hükmü nedir hocam?Partili üyelerin yetmediği yerlerde, sandık kurulunu tamamlamak için böyle görevlendirmeler yapılıyor.
Gidilmezse hükmü nedir hocam?
Gidilmezse hükmü nedir hocam?
bir önceki seçimde sandık başkanıydım, ilk turda seçmen üye gelmedi, oy kullanamaya geldiğinde durumdan bahsettim haberi yokmuş, ikinci turda geldi görevini yaptı, ücret listesine adını yazdım. 20 li yaşlarda gençti. bizim idare zorunlu olmadığını söyledi.seçmen üye olarak görevlendirildiğimi e devlette gördüm. 26mart saat 11:10 a kadar da tebliğ eden olmadı.
e devlette görmüş olmam tebliğ edildiği anlamına gelir mi acaba?
Gitme zorunluluğu yok deniyor ama resmi bir yazıya dayanarak mı deniyor bilmiyorum.
görevi olmayan bu yazıya göre izinli olmayacak. tabi öğretmenler için ek bir yazı çıkmazsa.Seçimlerde görev alan kamu personeli 1 Nisan'da izinli olacakEkli dosyayı görüntüle 75823
görevi olmayan bu yazıya göre izinli olmayacak. tabi öğretmenler için ek bir yazı çıkmazsa.
Öğretmenler için ek yazı çıkar da çıkmazsa bile okula gittik kimse yok, okul temiz değil, öğrenci yok.görevi olmayan bu yazıya göre izinli olmayacak. tabi öğretmenler için ek bir yazı çıkmazsa.