Cevap süresi ne kadar sürdü hocam?dilekçe ve mazeret beyan ettim. kabul oldu. tabi uygun bir mazeretle
Cevap süresi ne kadar sürdü hocam?dilekçe ve mazeret beyan ettim. kabul oldu. tabi uygun bir mazeretle
hocam mazereti de yazsanız. belki biz de faydalaniriz.Cevap süresi ne kadar sürdü hocam?
Hocam bildiğim kadarıyla sabah çok erken ilçe seçim kurulundan çuvalları alıp okula getiriyor. Saat 07.00 ye kadar da sandık başkanlarına imza karşılığı teslim ediyor. Gün boyu da binada yönetici olarak bulunuyor. Yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltme yaparlar umarımBana bina sorumluluğu çıkmış ilk defa yapacağım bilgisi olan tecrübeli arkadaşlar ne yapacağım
hocam mazereti de yazsanız. belki biz de faydalaniriz.
Ben dün dilekçe yazdım.Cevap süresi ne kadar sürdü hocam?
diye. saat 13 gibi teslim ettim. Bugün baktım silinmiş. Rapor aldım aile hekiminden. İlaç başlandığına dair. İlaç raporuyla kendisi de kaşeledi. Geçen hafta 2 gün hastanede doktor doktor gezdim. Tansiyonum düşmedi. 22-23'lerde gezdi. Hala ilaç tedavisi görüyorum............ İL SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞINA
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli ve İdari Genel Seçiminde, ............................... Lisesi .............................numaralı sandıkta Sandık Kurulu görevi tarafıma verilmiştir. 28.02.2024 tarihinde yüksek tansiyon teşhisi konarak tedavi sürecim başlamıştır. Ayrıca eşim ............................................ İl Nüfus Müdürlüğünde çalışmakta ve o gün dairenin açık olması sebebi ile eşimin nöbet görevi bulunmaktadır. Bu süreçte evde 2 çocuğumuza bakacak herhangi bir akraba yada yakınımız bulunmamaktadır.
Bu sebeplerden dolayı tarafıma takdir edilmiş olan görevin bir başka görevliye devredilmesi hususunda gereğini arz ederim.
Hocam sıhhatimle ilgili hususi bir durumhocam mazereti de yazsanız. belki biz de faydalaniriz.
Bugün yedek memur üye olduğumu e-devketten ogrendim. İlk olarak görev yerinde bulunma zorunluluğu yok yani.diyelimki memur son dakikada hastalandı. gerekirse polis gelip kapıdan alıyor seni görev yerine götürüyor
........... İL SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞINAhocam mazereti de yazsanız. belki biz de faydalaniriz.
Hayır yok. genelde birşey cıkma olasılığı az. Diyelim ki asil memurun mazereti var veya secim günü rahatsızlandı orda devreye giriyor.Polis geliyor sizi alıyor görev yerine götürüyor ya da daha önceden haber alıp sız gidiyorsunuz. Ben memur görevindeyken secimden bir gün once başkanın annesi vefat etmıstı ben başkan olmuştum. yedek memur orda devreye girmişti mesela.Bugün yedek memur üye olduğumu e-devketten ogrendim. İlk olarak görev yerinde bulunma zorunluluğu yok yani.
heyet raporu almak çok zor, alabilen varsa kolunu bacağını kırmadan bizede de anlatsınbana sorarsan 3 ay izin yerine 30 günlük heyet raporu al.sonuçta psikolojin bozulmuş rahatlıkla alırsın rapordan sonra 10 gün aile hekimi raporu hakkını kullan.arada bayramlar var zaten yıl bitiyor.hakkını göz göre göre yedirme birilerine
Yok konu sadece seçimle ilgili değil.Memurluk yapmak istemiyorum.Bu sene EYT'den mayısta dilekçe versem mi diye zaten düşünüyordum.Yani bazı zamanlar 1 ay, 3 ay yada 6 ay ücretsiz izne ayrılma düşüncem oluyordu.Bir emeklilik provası yapayım dedim.
Bugün yedek memur üye olduğumu e-devketten ogrendim. İlk olarak görev yerinde bulunma zorunluluğu yok yani.
Merak ettim, Yedek Memur, görev için çağrılmazsa; ücret ödüyorlar mı? Ödemezler herhalde.
Yok Hocam.Yedek memur eğitime katılacak mi?
sen psikolojiden alabiliyorsan al hocam o kolu bacağı kırmaktan daha zor kafayı kırman gerekpsikolojiden alacağın zaman bir yeri kırmaya gerek yok.anlatacağın şeyler rapor verilecek şeyler olsun yeter.