hıhıhıDesenize bulunduğunuz yerlerde yeni zenginleri siz sececeksiniz. Vatandaşa ne var peki
hıhıhıDesenize bulunduğunuz yerlerde yeni zenginleri siz sececeksiniz. Vatandaşa ne var peki
Büyükşehir belediye başkanlığına ilişkin oy pusulası "beyaz", il genel meclisi üyeliklerine ilişkin pusula "turuncu", belediye başkanlığına ilişkin oy pusulası "mavi", belediye meclisi üyeliğine ilişkin oy pusulası ise "sarı" renkli olacak.24 senedir istemedim hatta memura ozellikle beni yazma dedim beni sandik kurulu başkanı yapmışlar buyur buradan yak kardesim.Az önce okul grubuna yazdım salağın biri benim ismimi vermiş yazdım ses yok.Idarecilere bile çıkmamış bana cikmis.Salak da okul müdürü ses yok.
Bir sandikta 350 kişi kac saatte biter.Tek zarf mi
Şeytan diyor ki git 3 ay ücretsiz izne ayril
aynen hocam cebinde az para varsa direk yapılacak iş bende aylıksız izin alacaktım almadığıma pişmanım geçti benden artıkKardeşim memur.Isyerinde 8 tane bilisim sisteminden sorumlu sıkıldı tam 6 ay izne ayrıldı.Simdi o dedi paraya ihtiyacın yok 3 ay al.3 ay da yaz tatili sabah harekete geciyorum.Salak herif düşünsün ismimi vermis
Gelmiş ikamet Çankaya görev yeri etimesgut. Secim görev yeri etimesgut başka okul.Görev yeri ve ikametgahı farkli ilçe olanlara seçim görevi gelmez diye düşünüyorum. Çünkü görev gelirse muhtar ve ilçe belediye başkanını secemeyecekler.
Konya merkezdeyim, bizim görevleri işlemişler. Memur üyeyim. Görev çıkmasın diye çok dua ettim ama
tüm ilçeler açıklandı mı hocam, sizinkiler hangi ilçeBende konyadayım görev çıkmış başkan.
Hocam 10 gibi anca biter 12 ye kadar da teslim edersin en iyi gece 1 de evdesin dost acı söylerUzman arkadaşlar 350 kişi tahmini olarak, şehir merkezi bir ilkokulda ne kadar saatte biter onceki secimde bir sandikta kaç kişi vardı bilmiyorum