Hocam hayırlı olsun Allah kolaylık versin. e-devlet te görevin gözüküyor mu?istanbul sultangazi görevim tebliğ edildi.
Görev çıkanları duymaya başladık. E-devlette nereden bakıyoruz? Bildiğim kadarıyla bana görev çıkmamış. Zaten istemiyordum
E-devlet'e görev işleme zorunlu olmalı. Her il belirli bir zamana kadar girmeli.Sisteme giriş yapan iller için çıkıyor o durum. Sisteme giriş yapmayan iller için geçersiz büyük ihtimal görev çıkıp çıkmama durumu
Memur yedek görevli memur gelmezse seni mi çağıracaklar yani hocam. İlk defa duydum daBana memur yedek görevi çıkmış ama Turkiye.gov.tr de görünmüyor. İşlenmemiş.
sanırım öyle olacak. Bir sandık numarası var orada gelmeyen olursa sanırım beni çağıracaklar yani son güne kadar sürprizli Eğitim filanda almayacağız gibi duruyor.Memur yedek görevli memur gelmezse seni mi çağıracaklar yani hocam. İlk defa duydum da
Tüm iller turkiye.gov.tr işlenecek mi acaba
diyelimki memur son dakikada hastalandı. gerekirse polis gelip kapıdan alıyor seni görev yerine götürüyorMemur yedek görevli memur gelmezse seni mi çağıracaklar yani hocam. İlk defa duydum da
nerden baktınız nerden öğrendiniz peki hocam merak sardı bizide belli değil dahaBana memur yedek görevi çıkmış ama Turkiye.gov.tr de görünmüyor. İşlenmemiş.
hocam e-devlet arama motoruna seçim diye yazınca Yurt İçi Seçim Görevlendirme Bilgisi SorgulamadanGörev çıkanları duymaya başladık. E-devlette nereden bakıyoruz? Bildiğim kadarıyla bana görev çıkmamış. Zaten istemiyordum
Henüz her yerde görevler belli olmadığı için çıkmamış zannedilebiliyor. Bazı yerlerde seçime az zaman kala belli oluyor görevlerhocam e-devlet arama motoruna seçim diye yazınca Yurt İçi Seçim Görevlendirme Bilgisi Sorgulamadan
Normalde bugune kadar secsise girilmesi gerekiyor. Ama işte kimse tarihe bakmıyor ama bize gelince aynı tarihte teblig alın diyorlarHenüz her yerde görevler belli olmadığı için çıkmamış zannedilebiliyor. Bazı yerlerde seçime az zaman kala belli oluyor görevler
Haklısınız hocam. Maalesef takvime uymuyorlar. Bize gelince her şeyi dört dörtlük istiyorlar.Normalde bugune kadar secsise girilmesi gerekiyor. Ama işte kimse tarihe bakmıyor ama bize gelince aynı tarihte teblig alın diyorlar
23 ŞUBAT 2024 CUMA
4- İlçe seçim kurulu başkanınca, mülki idare amirleri tarafından yerleşim yerleri esas alınmak suretiyle hazırlanan ve ilçe seçim kuruluna gönderilen kamu görevlileri listesinden ihtiyaç duyulan sandık kurulu başkanı sayısının iki katı kamu görevlisinin, ad çekme suretiyle belirlenmesi ve bu kişiler arasından mani hali bulunmayanların sandık kurulu başkanı olarak SEÇSİS’e girilmesi (Saat 15.00),
5- İlçe seçim kurulu başkanınca, sandık kurulunun kalan bir asıl ve bir yedek üyesini belirlemek için sandık kurulu başkanı olarak belirlenmeyenler arasından, ihtiyaç duyulan sandık kurulu üye sayısının iki katı kamu görevlisinin ad çekme suretiyle tespit edilmesi ve bu kişilerden mani hali bulunmayanların sandık kurulu asıl ve yedek üyesi olarak belirlenmesi ve SEÇSİS’e girilmesi.
4 MART 2024 PAZARTESİ
1- Sandık kurullarının oluşum işlemlerinin tamamlanması, oluşumda görev alanlara bu hususun bildirilmesi ve seçim işlerinde görevlendirileceklere ilişkin eğitim çalışmalarına başlanması (298/24-1).
Görev yeriniz ile ikametgah aynı ilçe mi?istanbul çekmeköy bugun geldi baskanlık
evet hocam cogu arkadasa da cıktı gorevGörev yeriniz ile ikametgah aynı ilçe mi?