bilisim-tef' Alıntı:yasal ücreti ödemeyen işletmelere niye ödeme yapacaksınız?
Sadece özel şirketlere ödenecek.tostos559' Alıntı:Bu para kamu kurumlarına ödenecekmi yoksa sadece özel işletmeleremi ödenecek.
Güzel demişsiniz ama bunu 350 öğrenciyle bizim yapmamız imkansız.can-inlife' Alıntı:işlemler o aşamaya geldiğinde direk yüzyüze görüşeceğim.
ücretin işyeri hesabına şu tarihte yatırılacağını söyleyeceğim.
ve öğrenciden evrakla para aldğnı ispatlamasını isteyeceğimi"söyleyeceğim.
para yatırıldığında da
ve bir evrak göndereceğim.
öğrenciye paranın bankadan ödendiğine dair. ıslak imzalı.
bunlara rağmen ödeme yapmazsa,
bir iki defa gidip rahatsız edeceğim.
en son tutanakla mebe gönderip, ( buradan snrası daha sıkıntılı. ceza alcaktır. devlet affetmez. )
öğrencimi oradan çekip başka yere yerleştireceğm.
inşallah olumlu yürür işler.
060606' Alıntı:MaviAteş' Alıntı:Tam google'den adam kapmaya yönelik, gereksiz kelimelerle dolu bir yazı olmuş.bag_or' Alıntı:2017 Stajyer Öğrenci Maaşları ve Devlet Desteği Ne Kadar?
Ben bugün, 60.000 TL ödenek istedim. Tahmin ediyorum 50.000 TL civarında iş yerlerine göndereceğim.
Hala 1-5 Şubat için kesinti yapacak mıyız?
Zaten maaşlı ve sgk'lı çalışan (Özellikle açık lise) Öğrencileri için ödeme yapacak mıyz? gibi soruların cevapları yok.
Bir çok iş yeri Öğrencilere, elden maaş veriyor. Şubat maaşlarını da elden aldılar.
Hatta benim 280 tl ödenek göndereceğim bir çok iş yeri, öğrenciye 250 TL maaşını verdi bile.
Bunları nasıl düzelteceğiz, bilmiyorum.
Özel işletmede staj yapan kaç ogrenciniz var? 60000 büyük para
Şimdi baktım aktarılmamış, Takvimde 20 sine kadar süre var bildiğim kadarıyla060606' Alıntı:Ayin 15 inde devlet katkısı odenekleri okulların hesaplarina aktarilacakti.kontrol eden oldumu??
MaviAteş' Alıntı:Hâlâ gelen giden para yok, ödeme işlemini nasıl yapacağız bilmiyoruz?
Napacağımız belli değil.
SGK numarası olmayabiliyormuş. Kişi işletmesi denilen işletmelerde TC no ile işlem yapılıyormuş. Yanında işçi çalıştırmayan sadece kendisinin çalıştırdığı iş yerlerinin SGK numarası olmuyor.can-inlife' Alıntı:bir işyerinin SGK numarası olmaması gibi bir durum olabilir mi!
yok diyor arkadaş.
SSK lı çalıştırmıyorum diyor.
SSK numarası başka şeyy SGK numarası başka şey.
yakuphan' Alıntı:SGK numarası olmayabiliyormuş. Kişi işletmesi denilen işletmelerde TC no ile işlem yapılıyormuş. Yanında işçi çalıştırmayan sadece kendisinin çalıştırdığı iş yerlerinin SGK numarası olmuyor.can-inlife' Alıntı:bir işyerinin SGK numarası olmaması gibi bir durum olabilir mi!
yok diyor arkadaş.
SSK lı çalıştırmıyorum diyor.
SSK numarası başka şeyy SGK numarası başka şey.
E-okuldaki sistem açılsa da neye göre sorgulama yapılacağını anlayabilsek. Bazı işletmelerin SGK numarası bayağı uzunken, bazılarının verdiği daha kısa. Bunun bir standardı falan yok mu, doğrusu ben de merak ediyorum.