can-inlife' Alıntı:
hesapla diyorum
5bin küsür çıkıyor
ama ben hesap ediyorum 3bin küsür
hatalı ben miyim sistem mi ?
hata onlardan kaynaklı bence. 254,15 TL den değil 381,225 lira üzerinden yapmışlar sanrm hesabı.
siz hesap ettiniz mi?
Hesaplamalar yanlis. Bakanlığa mail attım durumu anlattım telefonlara ulaşılamıyor.
Mail metni:
Merhabalar e-okul işletmelerde mesleki eğitimi uygulamaları kısmında karşılaştığım sorunlar
1) sgk no: :................7 tapu kadastroya ait ancak sorgulatınca sfc entegre olarak çıkmakta. işletmeleri sorguladığımda bazı işletmelerin aynı isimle farklı sgk numaralarıyla birkaç kez kaydedildiğini farkettim.muhtemelen sistemsel bir hata olabilir.bu hata nedeniyle tapu kadastro sisteme eklenemiyor.
2-) mart ayı devlet katkısı okul ve işyeri devamsızlıkları düşüldükten sonra 5286,20tl olması gerekirken eokulda hesaplatıldığında
gelmektedir.hatayı en aza
4882,25tl olarak
indirmek amacıyla ayrıntılı kurum kurum devlet katkısını onaylamadan görebileceğimiz bir sayfa bulamadım.(hesaplamalarımı ek olarak ekledim.)
3)eokula işletme ve okul devamsızlıkları tam olarak girilmekte.ayrıca bu modülde işletme devamsızlık girişi modülü olması tekrardan aynı şeyleri girmemizi gerektiriyor.eokulun devamsızlık kısmından hepsi bu kısıma çekilebilir diye düşünüyorum.
4)İşletmelere şubat ve mart ayı için devlet katkısı ödemelerini hala yapamadık.işletmelerle sorunlar yaşamaktayız.öğrencileri çıkarmayı düşünenler var. Tarih verebilirmiyiz?