Sağ olun Hocam ama hibrit ve elektrikli araçlara ŞİMDİLİK sıcak bakmıyorum. İlerleyen senelerde olabilir belki.MG Yeni HS Phev öneririm. Bu ay Türkiye'ye geldi. Evinizde şarj etme şansınız varsa mantıklı bir seçenek olacaktır.
hibrit ve elektrikli araçlara sıcak bakmıyorum hocam şimdilikYENİ MG HS PHEV elektrikli değil hibrit
Şarj edilebilir hibrit hocam. Phev'in açılımını tahmin edersiniz diye düşünmüştüm. Plug in hibrit diye geçiyor. Aracı bizzat kullanıyorum.YENİ MG HS PHEV elektrikli değil hibrit
MG Yeni HS Phev yakıt konusunda da ciddi anlamda tasarruf sağlıyor. Konforlu bir araç, düşen ötv ile full pakete o fiyat BENCE çok başarılı. Tiguan Dizel Highline aracımızı satıp bu modele geçtik. Biz gayet memnunuz. Size de hayırlı alışverişler dilerim.hibrit ve elektrikli araçlara sıcak bakmıyorum hocam şimdilik
339hp nasıl hocam o kadar güçlü geliyor mu yoksa çift motor olunca güç hissiyatı nasıl birde yol tutuşu viraj hakimiyeti nasıl hocam arabayı begendiniz sanırım fiyat performansta en iyisi gibi görünüyorMG Yeni HS Phev yakıt konusunda da ciddi anlamda tasarruf sağlıyor. Konforlu bir araç, düşen ötv ile full pakete o fiyat BENCE çok başarılı. Tiguan Dizel Highline aracımızı satıp bu modele geçtik. Biz gayet memnunuz. Size de hayırlı alışverişler dilerim.
Ekim başında ben de siparişi verdim ama inş o kadar beklemeyiz.Elektrikli model y sr düşünülebilir 2 ay beklemeyi göze alırsanız
Evet hocam o kadar güç geliyor ve gaza bastığında araç performansı hissettiriyor. Aracın yol tutuşu da gayet iyi, ağırlığın ve genişliğin verdiği avantajla güven veriyor. Donanımı, iç hacmi, sürüş konforu gayet iyi. Fiyat performans diyorum. Test etme imkanınız varsa bir bakın derim.339hp nasıl hocam o kadar güçlü geliyor mu yoksa çift motor olunca güç hissiyatı nasıl birde yol tutuşu viraj hakimiyeti nasıl hocam arabayı begendiniz sanırım fiyat performansta en iyisi gibi görünüyor