hocam bizim burada o fiyatlara bodrum dairesi ya da belki 20-30 yaşında ev alabilirim o da elimde kalır.Ben olsam ev alırım. Masrafı olmaz getirisi var. Aklıma filim sahnesi geldi biz o paraya öküz alırız evlenme feyzo.
aracınız temizse sakın satmayın en iyi en ucuz araba bakımlı sorunsuz eski model lüks özellikleri olan arabadır.Hocam baktım para biriktirerek araba almam imkansız.çok temiz jetta aracımı satacağım, altın bozduracağız biraz da kredi çekeceğiz oğlum çok hevesleniyor en çok ta onun için şartları zorlayacağım yoksa bekle bekle hiçbir zaman alamam
Aslında tam olarak benim mantığım da bu hocam, arabam şuana kadar çok şükür sıkıntısız geldi Sıfır almıştık zaten ama tek alma amacım çocukların özellikle oğlumun SUV araçlara çok heveslenmesi aşırı bir ilgisi var. Ben de seviyorum tabi ama olmasa da olur.aracınız temizse sakın satmayın en iyi en ucuz araba bakımlı sorunsuz eski model lüks özellikleri olan arabadır.
sorunları varsa sizin bileceğiniz iş....
o zaman suv almaya gerek yok benceAslında tam olarak benim mantığım da bu hocam, arabam şuana kadar çok şükür sıkıntısız geldi Sıfır almıştık zaten ama tek alma amacım çocukların özellikle oğlumun SUV araçlara çok heveslenmesi aşırı bir ilgisi var. Ben de seviyorum tabi ama olmasa da olur.
Bunun üst paketi olan platinium paketi 1950 ye veriyor hocam bayiler sıfır km üstelik 120k da sıfır faizli kredi var.Bu araç nasıl arkadaşlar , araç takası da yapıyorlar.
https://shbd.io/s/gbe9LGPN
tuscon mu kasgai mi ?Bunun üst paketi olan platinium paketi 1950 ye veriyor hocam bayiler sıfır km üstelik 120k da sıfır faizli kredi var.
tucson yerine sportage düşünürüm. Piyasası daha iyi gibi görüyorum çevremde.kaşgai mi tuscon mu?
Bayilerden mutlaka fiyat alın. Hatta imkan varsa ankara İstanbul gibi buyuksehirlerin bayilerinden fiyat alın. Liste fiyatının altına veriyor bazı bayiler. Ve kasim ayında kampanyalarin dozu da artacak.Bu araç nasıl arkadaşlar , araç takası da yapıyorlar.
https://shbd.io/s/gbe9LGPN
Merhaba hocam hangi motor seçeneği sitesinde daha yüksek gösteriyor.Qashqaı platinum paket alınabilir hocam İstanbul bayileri 1950 fiyat veriyor şuan. 120k de 12 ay yüzde 0 faizli kampanyası var. Platinium pakette epey dolu bir paket.
1.3 mild hybrit benzinli modeli hocam. Liste fiyatına bakmayın arayıp bayilerden fiyat alın özellikle İstanbul bayileri.Merhaba hocam hangi motor seçeneği sitesinde daha yüksek gösteriyor.
Ne yaptınız hocam aldınız mı arabayı?Arkadaşlar SUV araç kullananlar veya benim gibi almayı düşünenler fikirlerini belirtebilir mi ?
Fiyat 1800-1900 taş çatlasın 2000 bandında
Yok hocam maalesef Qashqai fiyatları arttı öyle olunca tüm hesaplar değişti alamadım yine başka bahara kaldı. Kampanya olur belki diye bekliyorum bi arkadaş kasımda kampanya olur diye yazmıştı sankiNe yaptınız hocam aldınız mı arabayı?
Anladım hocam, hayırlısı olsun.Yok hocam maalesef Qashqai fiyatları arttı öyle olunca tüm hesaplar değişti alamadım yine başka bahara kaldı. Kampanya olur belki diye bekliyorum bi arkadaş kasımda kampanya olur diye yazmıştı sanki