rs.1453
Aktif Üye
Hocam siz imzaladıysanız müdürün ekranında E-İmza Sürecindeki Sözleşmelerim bölümüne giriyorsunuz. Sonrada "Belgeleri, https://e-imza.tubitak.gov.tr adresinden imzalayabilirsiniz." yazan bölüme tıklıyorsunuz ve e-imza sekmesini açıyorsunuz. Muhtemelen müdürün imzalaması gereken sözleşme görünecektir yeni açılan sekmede. Ordan kendi imzanızda yaptığınız adımları takip edip aynı şekilde müdür adına imzalıyorsunuz.
sonunda bende bu yöntemle yaptımBen sorunu şöyle çözdüm. Akis kartta müdürün e imzasını taktıktan sonra akis kartı açıp sertifika menüsünden müdürün sertifikasını indirip kurdum bilgisayara.Daha sonra saati bir saat geri aldım ve imza attım. Sorun böyle çözülüyor bilginize
Hocam siz imzaladıysanız müdürün ekranında E-İmza Sürecindeki Sözleşmelerim bölümüne giriyorsunuz. Sonrada "Belgeleri, https://e-imza.tubitak.gov.tr adresinden imzalayabilirsiniz." yazan bölüme tıklıyorsunuz ve e-imza sekmesini açıyorsunuz. Muhtemelen müdürün imzalaması gereken sözleşme görünecektir yeni açılan sekmede. Ordan kendi imzanızda yaptığınız adımları takip edip aynı şekilde müdür adına imzalıyorsunuz.
Not: Eğer açılan sekmede "imzalamanızı bekleyen dosya bulunamadı" uyarısı çıkarsa bir kaç defa girip çıkın. Yine düzelmezse kendi şifrenizle girip imza sürecini başlattığınız ve imzaladığınız kayıtı "süreci iptal et" diyerek silin ve yeniden imza sürecini baştan başlatın. Ben dün akşam müdürün hesabından girdiğimde imzalanacak dosyayı görüyordu ama imzası yanımda olmadığı için imzalayamadım. Sabah okuldan girdim 1 saat uğraştım akşam gördüğü dosyayı görmedi, imzalanacak dosya yoktur diyordu. Süreci iptal edip yeniden kendi imzamı atınca müdürün ekranında da görünmeye başladı.
aynı hatayı bizde alıyoruz hocam, konunun 7.sayfasındaki saaati geri almayla ilgili çözümü yarın uygulamayı düşünüyorum.Bu hatayı alan var mı müdür imzalarken çıkıyor
Hocam ilerleyebildiniz mi? Biz de şuan o hatadayız.Arkadaşlar akıllı karta erişiliyor diyor kalıyor. kamusm de e-imza ile giriş yapabiliyorum ama burdan ileriye gitmedi sizde de bu hata var mı ?
Hocam merhabalar aynı sorunu bende alıyorum. Kart takılı olmasına rağmen smart card is not accessible diyor. Siz sorunu çözebildiniz mi?imzayı basacaz ama smart card is not accessible (akıllı karta erişilemiyor) hatası veriyor. bilgisayar tanıyor aleti. e imza sayfası tanımıyor
Sayın Hocam
javada gerekli siteleri ekledim
Bilgisayarın saatini 1 saat geriye aldım
daha sonra saat 4.30 dan sonra denedim yoğunluk olmuyor diye
Mebbisten bilgileri çekerken müdürün kendi kişisel şifresi ile bilgileri çektim.
tabi bunları yaparken daha önceden ugrasıpta yapamadım denemelerim varsa e imza sürecini iptal ettim sıfırdan aldım.
Explorer kullandım.
Yurutucumuz Robot projelerinde arti 2000 lira olduğunu söylemiştiBütün projeler için 5000 lira hocam. Artı 2000 nereden çıktı?