Aynı sorunu ben de yaşıyorum 2 gündür uğraştım ama çözemedim. Çözümü bulursanız paylaşın lütfen.İmzaladıkdan sonra Signing process ended.Sended Signed data deyip kayboluyor. Sonra imzalanmamış görünüyor
Aynı sorunu ben de yaşıyorum 2 gündür uğraştım ama çözemedim. Çözümü bulursanız paylaşın lütfen.İmzaladıkdan sonra Signing process ended.Sended Signed data deyip kayboluyor. Sonra imzalanmamış görünüyor
Hocam sim bolumune geçemiyoruz hocam ayni hata bizdede var cozum nedir arkadaslarhocam sim kartı kontrol edin yönü doğru değildir
DÜNDEN BERİ AYNI SORUNU BİZ DE YAŞIYORUZ HOCAM. MÜDÜRÜN KAYDINI YAPAMADIK.okul müdürünü sisteme yeni kullanıcı kayıt bölümünü dolduruyoruz kayıt et dediğimizde
JBWEB000065 başlayan bir hata sayfası geliyor çözüm ve böyle sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı.
bizde aynı sorunu yaşıyoruz,iletişime geçebilen oldu mu ? müdür onay vermez ise sıkıntı olacak,üyelik açamıyoruz..DÜNDEN BERİ AYNI SORUNU BİZ DE YAŞIYORUZ HOCAM. MÜDÜRÜN KAYDINI YAPAMADIK.
Aynı sorunu bizde yaşıyoruz. Müdürümüzü arbis>yeni üye kaydı formunu doldurduktan sonra aşağıdaki hata sayfası geliyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?okul müdürünü sisteme yeni kullanıcı kayıt bölümünü dolduruyoruz kayıt et dediğimizde
JBWEB000065 başlayan bir hata sayfası geliyor çözüm ve böyle sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı.
Müdür imza onayında şu şekilde sorun var. Müdür okul müdürü olduğu için imzası zaten var ve DYS'de kullanıyor bunu ancak projede de tekrardan kayıt olmak gerekiyormuş ildeki milli eğitimdeki argedekiler öyle diyor bana mantıklı gelimiyor tabi yeniden kayıt ol dediğimizde de bu kişi kayıtlı diyor ama imza aşamasında da sertifikası geçersiz diyor bu kısır döngü böyle gün boyu sürdü illallah dedirtti. Sorunu kolayca çözen arkadaşlar nasıl çözdüklerini söylerlerse seviniriz.
Bir de müdür tekrardan mı kayıt olacak?
Dunden beri yeni kayitta sorun var. Ilcemizde ayni sorunu yasayan cok ogretmen oldu. Beklemekten baska care yok.bu kişi kayıtlı ekranını hiç göremedik biz o kadar saat ve günler boyunca, kaydet dediğimiz an yukarıda paylaşılan kodlu hata sayfası geldi hep
Aynı sorunu bizde yaşıyoruz. Müdürümüzü arbis>yeni üye kaydı formunu doldurduktan sonra aşağıdaki hata sayfası geliyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?Ekli dosyayı görüntüle 58206
E-imzayı çıkarıp takmayı deneyin o ekranda, ben yaparken de ileri gidememiştim o şekilde halloldu.Arkadaşlar akıllı karta erişiliyor diyor kalıyor. kamusm de e-imza ile giriş yapabiliyorum ama burdan ileriye gitmedi sizde de bu hata var mı ?
Malesef atamadık...Müdürün imzasını atabilen var mı? Java ekranında sürekli "could not open session" hatası alıyorum.