aqrkadaşlar herkeste aynı sorun var ve yapacak bir şey yok tubitak ya tarihler uzatacak yada sistemini düzeltecek aradım karşımdaki bayan bizde sorun yok yoğunluktan diyor. bt4006@tubitak.gov.tr adresine mail atın durum hakkında diyor.
aqrkadaşlar herkeste aynı sorun var ve yapacak bir şey yok tubitak ya tarihler uzatacak yada sistemini düzeltecek aradım karşımdaki bayan bizde sorun yok yoğunluktan diyor. bt4006@tubitak.gov.tr adresine mail atın durum hakkında diyor.
bence ultra duzey bi yogunluk yok hocam. gercekten kiyritik bir form sitesi acsak bu sorunu yasamayiz. kayit sisteminde sikinti var bariz.bu kadar konuya hakimler işte. "bizde sorun yok yoğunluktan" demek "biz sunucu optimizasyonunu iyi yapamadık veya iyi kodlama yapamadık küçük bir yoğunlukta sistem şişiyor" demek. Biz okul olarak imzalayabilmemize rağmen bence tübitak başvuru sürelerini uzatmalı. İyi niyetle bir işe kalkıştılar ama sistem alt yapısı yeterli gelmedi.
İlçe mem den değiştirilebiliyor hocamArkadaşlar ben e imza sayfasına girdiğimde okul müdür ismi bir önceki, okullar ayrılmadan önceki müdürün ismi çıkıyor, e imza sayfasında düzenle diye bir seçenekte yok , nerden değiştirebilirim müdür ismini..
ilçe mebi aradık sorun yok diyor, mebbbiste yeni müdürümüz kayıtlı ama tubitak sayfasına düşmüyor.İlçe mem den değiştirilebiliyor hocam
Hocam siz kendi tc ve şifrenizle girin.Eimza sürecindeki imzalarım bölümüne girin.Kalem simgesini tıklayınca Orda güncellerseniz Müdüründe imza attığını görürsünüz.Bende aynısı oldu.Ya arkadaslar ben mudurun imzasini atiyorum sign in diyorum sonra sayfayi yenileme duruyor imza atilmadi gorunuyor hep napacaz bilen varmi
olmuyorhocam ne yaptıysam imza görünmüyor. aşağıdaki resimde kalıyorHocam siz kendi tc ve şifrenizle girin.Eimza sürecindeki imzalarım bölümüne girin.Kalem simgesini tıklayınca Orda güncellerseniz Müdüründe imza attığını görürsünüz.Bende aynısı oldu.
hocam belgeye tıklayıp imzaladığınız da signatures are invalid diye bir uyarı da veriyordur biz de de var sorunu yaşayıp çözebilen var mı?olmuyorhocam ne yaptıysam imza görünmüyor. aşağıdaki resimde kalıyor
hocam belgeye tıklayıp imzaladığınız da signatures are invalid diye bir uyarı da veriyordur biz de de var sorunu yaşayıp çözebilen var mı?
yürütücü imzası tamam olup, müdür imzasında sorun yaşayan arkadaşlar, yani sinatures are invalid uyarısı alan arkadaşlar şu adımları izlerlerse sorunları çözülecektir.
1.bilimiz.tubitak.gov.tr adresine yürütücü şifresiyle girip süreci iptal edecekler en başından.
2.bilgisayarın saatini günlük kullanılan saaate göre bir saat geri alacaklar.
3.tekrar bilimiz.tubitak.gov.tr adresine yürütücü arbis şifresi ile girip elektonik imza sürecini yürütücü mebbis kullanıcı adı ve şifresini de kullanarak yeniden başlatacaklar. bu aşamada doğal olarak yürütücü e-imza kart okuyucusu takılı olacak.
4.e-imza.tubitak.gov.tr adresine girip müdür arbis kullanıcı adı ve şifresi ile imzalayacaklar. bunu yaparken de tabi ki müdürün kart okuyucusu takılı olacak.
kolay gelsin...