artık e imza da acilmiyor. gina geldi.
Bu e-imza sifresinizn hatali oldugu anlamina geliyor. Sifrenizi dogru girdiginize emin misiniz? Hangi firmadan aldiysaniz o firma in test uygulamasi varsa onda denemenizi oneririm. Ve uc hatali sifre girilirse bloke olma ihtimali var.İmza aşamasında sürekli "could not open session" hatası alıyorum.Sanırım hata Tübitak tan kaynaklanıyor.
Hocam siteden de kontrol ettim pin doğru. hep aynı hatayı alıyorumBu e-imza sifresinizn hatali oldugu anlamina geliyor. Sifrenizi dogru girdiginize emin misiniz? Hangi firmadan aldiysaniz o firma in test uygulamasi varsa onda denemenizi oneririm. Ve uc hatali sifre girilirse bloke olma ihtimali var.
eyvallah hocam, teşekkürlerGerek yok diye biliyorum .
Çağrı metninde şöyle bir cümle var; sözleşmeler "Bürokrasinin azaltılması ve mevzuatın sadeleştirilmesi" çalışmaları doğrultusunda elektronik ortamda E-imza aracılığı ile yapılacaktır.
Hocam orada kontrol et diye bir buton var orada atılan imzaların yanında güncel hali yer alıyor. Benim de öyle oldu sizinki gibi.java ayarlarını yaptıkdan sonra Yürütücü imzasını attım sıkıntı yok ama Müdürün imza aşamasında java açılıyor imza şifresini giriyorum ondan sonra sayfayı yeniden yüklediğimde imza atılmamış gözüküyor. Nasıl edecez bunu yani tubitak bide bu sistemi yapan.
@uyusukBurada kalem simgesine tıkladığınızda bir liste açılıyor. O listenin altında kontrol et/güncelle butonuna tıklayınca imzalananlar görünüyor.
sistemi kapatıp tekrar giriş yaptıktan sonra e imza sürecince güncelle gibi bir seçenk var. oraya tıklayınca yeşilse imzalanmış demektir.İmzaladıkdan sonra Signing process ended.Sended Signed data deyip kayboluyor. Sonra imzalanmamış görünüyor
Hocam ilçe mem ile görüşmeniz gerekiyor sanırımsistemi kapatıp tekrar giriş yaptıktan sonra e imza sürecince güncelle gibi bir seçenk var. oraya tıklayınca yeşilse imzalanmış demektir.
bizim müdürün ismi yok sistemde. bizim girdiğimiz yerden girince de imzalancak dosya yok diyor. bilgisi olan var mı?
az önce bi arkadaş müdürler için ekle butonu açıldığını söyledi sistemi açabilirsem bakacağım.Hocam ilçe mem ile görüşmeniz gerekiyor sanırım
e-imza sürecini güncelle butonuyla kontrol edin. benimki de imzalanmış ekran donuyordu. sıkılıp kapatımıştım sonra baktım ki evet görünüyor.Müdürünkini imzalamaya çalışıyoruz fakat imzalanıyor diye dönüp duruyor 2 saattir...
Sertifika gecersiz uyarisi yeni cikmaya basladi. Sistemle ilgili bir sirun var gibi.Herşey tam olduğu halde okul müdürünün imzasını kabul etmiyor imza sertifikası geçersiz diyor bu yüzden imza aşamasına geçemiyoruz, aynı sorunu yaşayan ve çözebilen arkadaşlar var mı aceba
Suruculeri kurdugunuz halde bu hata geliyorsa java surumunden kaynaklaniyor olabilirm bendekinde oyle olmustu. Farkli bir pc de farkli bir java versiyonu vardi. Onda denedim imzalandi.imzayı basacaz ama smart card is not accessible (akıllı karta erişilemiyor) hatası veriyor. bilgisayar tanıyor aleti. e imza sayfası tanımıyor
hocam bu sorunu çözebildiniz mi? yazılanları uygulamama rağmen hala aynı sorun varHocalarım bizde de aplication blocked by java security hatasını veriyor security editten tüm url leri ekledik yinede bu hatayı alıyoruz karşılaşıpta çözen oldu mu acaba?