Kitap inceleme için mi?
İstanbul’da görünmüyor.
Panelist olabilmek için, yeni atamalar gelen ay yapılacakmış.
Kitap inceleme için mi?
İstanbul’da görünmüyor.
Sistem hata veriyor sanırım başvuru ekranı açılmıyor yeni panelist kaydı icin5. Dönem Panelist Adayları Başvuru Sistemi Açıldı
5. Dönem Panelist Adayları Başvuru Sistemi Açıldı
Başkanlığımızca yürütülen taslak ders kitaplarının inceleme süreçlerine katılmak isteyen panelist adaylarının başvuruları başlamıştır. Başvurular, 11 Kasım 2024'e kadar yapılabilir.ttkb.meb.gov.tr
Sistem hata veriyor sanırım başvuru ekranı açılmıyor yeni panelist kaydı icin
Daha önce görev almış kişilerin tekrardan başvuru yapmasına gerek yok sanırım doğrumudur.Haftaiçi tekrar deneyin.
Sorun varsa, fark edilip düzeltilmiş olur.
Daha önce görev almış kişilerin tekrardan başvuru yapmasına gerek yok sanırım doğrumudur.
başvuru yaparsak, görev resen mi geliyor yoksa seçme veya reddetme hakkımız var mı
Kabul etmeyebilirsiniz. O zaman belki bana da görev gelir. Panelist olduğumdan beri bir kere bile gelmedi. Benim durumumda olan var mı yoksa işin başında kara listeye mi girdim
pandemiden sonra bana da hiç gelmediGarip neden gelmesin ?
Ben 3 kitap tamamladım...
Sistem hata veriyor sanırım başvuru ekranı açılmıyor yeni panelist kaydı icin
hocam eğitimler nasıl olacak acaba? süreci biliyor musunuz?
panelist eğitimini eşimle birlikte aynı dönemde aldık hocam. bana 3 kitap inceleme çıkarken ona hiç inceleme çıkmadı sizin gibi. random dağıldığını düşünüyorum yoksa aile içinde bizi birbirimize düşürecekler )Kabul etmeyebilirsiniz. O zaman belki bana da görev gelir. Panelist olduğumdan beri bir kere bile gelmedi. Benim durumumda olan var mı yoksa işin başında kara listeye mi girdim
panelist eğitimini eşimle birlikte aynı dönemde aldık hocam. bana 3 kitap inceleme çıkarken ona hiç inceleme çıkmadı sizin gibi. random dağıldığını düşünüyorum yoksa aile içinde bizi birbirimize düşürecekler )
panelist eğitimini eşimle birlikte aynı dönemde aldık hocam. bana 3 kitap inceleme çıkarken ona hiç inceleme çıkmadı sizin gibi. random dağıldığını düşünüyorum yoksa aile içinde bizi birbirimize düşürecekler )
İlk eğitim online..eğitimleri online mı aldınız? sürec nasıl acaba?
panelist başvuru aşaması ne kadar sürüyor ortalama arkadaşlar? başvurumu yapalı yaklaşık 2 hafta oldu hala incelemesi tamamlanmadı