Taslak Kitap İnceleme yapan var mı süreci açıklar mısınız?

Kodla Büyü
İlk eğitim online..

Daha sonra 2 adet yüz yüze.

En son 2 hafta önce değişen maarif model için aldım.
Merhaba değerli hocam en son almış olduğunuz eğitim resen mi aldınız?
Kaç gün sürdü il merkezinde mi yapıldı şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhaba değerli hocam en son almış olduğunuz eğitim resen mi aldınız?
Kaç gün sürdü il merkezinde mi yapıldı şimdiden teşekkür ediyorum.
Resen alındım.
4 gün sürdü.
Perşembe, cuma, cumartesi ve pazar.
Bursa merkezde yapıldı. 500 civarında kişi katıldı.

5. Dönem Panelist Adayları Başvuru Sistemi Açıldı

“Başkanlığımızca yürütülen taslak ders kitaplarının inceleme ve değerlendirme süreçlerinde görev almak isteyen panelist adaylarına yönelik 5. dönem başvuru süresi uzatılmıştır.

Son Başvuru Tarihi:🗓️11 Kasım 2024”

Her kitap incelemesinde mutlaka birer Bilişim, Görsel Sanatlar ve Türkçe/Edebiyat (Yabancı Dil kitapları hariç) öğretmeni oluyor. Diğer branşlar ise sadece kendi alanlarındaki kitaplarda görev alabildiği için eşit sayıda görev çıkması doğal olarak mümkün değil.

Her kitap incelemesinde mutlaka birer Bilişim, Görsel Sanatlar ve Türkçe/Edebiyat (Yabancı Dil kitapları hariç) öğretmeni oluyor. Diğer branşlar ise sadece kendi alanlarındaki kitaplarda görev alabildiği için eşit sayıda görev çıkması doğal olarak mümkün değil.
türkçe branşı olduğu için hiç çıkmamasına şaşırdık aslında hocam. çalıştığım okuldaki türkçe öğretmeni arkadaşıma da her inceleme döneminde çıktı mesela . bir mantık yok sanıyorum random veriliyor görev

türkçe branşı olduğu için hiç çıkmamasına şaşırdık aslında hocam. çalıştığım okuldaki türkçe öğretmeni arkadaşıma da her inceleme döneminde çıktı mesela . bir mantık yok sanıyorum random veriliyor görev

İlginç. Acaba arkadaşınızın yüksek lisans diploması mı var?

Bu resen verilen seminere gitmeme durumunda ne olur ya da nasıl gidilmeyebilir?
seminer tarihlerinde hastalanırsanız ve doktor rapor verirse gitmezsiniz hasta olduğunuz için. Gitmezseniz muhtemelen havuzadan çıkarsınız yada eğitiminiz eksik olduğu için inceleme görevi alamazsınız.

seminer tarihlerinde hastalanırsanız ve doktor rapor verirse gitmezsiniz hasta olduğunuz için. Gitmezseniz muhtemelen havuzadan çıkarsınız yada eğitiminiz eksik olduğu için inceleme görevi alamazsınız.
Hocam gitmek istemiyorum açıkcası. Bu işte olmakta istemiyorum. Ama zorunlu deniyor işte. Açıkcası durumu anlatıp katılmak istemediğimi söyleyebileceğim bir yer var mı? Mail attım ne cevap var ne bir şey🤭

Hocam gitmek istemiyorum açıkcası. Bu işte olmakta istemiyorum. Ama zorunlu deniyor işte. Açıkcası durumu anlatıp katılmak istemediğimi söyleyebileceğim bir yer var mı? Mail attım ne cevap var ne bir şey🤭
yok hocam. hastalık gibi geçerli bir mazeret yoksa soruşturma açılabilir. Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız geçerli bir mazeretiniz olsun.

Geri