bireysel kullanıcılar giriş yapamaz hatası alıyorum siz nasıl açtınız hocamŞimdi bu yöntemle girebildim. Teşekkürler.
Telefonda “Anket Yönetimi” linki sayfanın en altında yer alıyormuş.
bireysel kullanıcılar giriş yapamaz hatası alıyorum siz nasıl açtınız hocamŞimdi bu yöntemle girebildim. Teşekkürler.
Telefonda “Anket Yönetimi” linki sayfanın en altında yer alıyormuş.
bireysel kullanıcılar giriş yapamaz hatası alıyorum siz nasıl açtınız hocam
şimdi pc de hata verdi cepten girince oldu.hiçbir mantıklı izahati yokDün sabah aynı hatayı alıyordum ben de. Saat 16 gibi girebildim ve yaptım.
bana sms geldi. bilgisayarınızı hazır bulundurun denildi ama mebbiste yada başka bir yerde görevlendirme görmedim
daha önce yüzyüze almış mıydınız eğitimiBugün Bursa için panelist Eğitim semineri geldi. Resen görev verildi.
Yüzyüze ve online aldım.daha önce yüzyüze almış mıydınız eğitimi
malesef gelmedi ama gelen arkadaşlardan öğrendim toplantı yerini vs.E-postanıza ayrıntılı bilgi gelmiş olmalı
malesef gelmedi ama gelen arkadaşlardan öğrendim toplantı yerini vs.
en son ne zaman kitap inceleme yaptınız arkadaşlar. ocak 2024 te çıkmıştı bana
Evet hocam.aynen semınerler yenı maarıfle ılgılı mı?
dün bir yerde okudum .yeni maarifte branşında değişiklik olan panelistler eğitime alınacakmış ve eğitime alınmayan panelistlere kitap ataması yapılmayacak yazıyordu. bizim branşımızda değişim yok ancak sizleri de eğitime almışlar o zaman bu tez çürümüş olduEvet hocam.
Şu ana kadar 3 kitap incelemesi yaptım.dün bir yerde okudum .yeni maarifte branşında değişiklik olan panelistler eğitime alınacakmış ve eğitime alınmayan panelistlere kitap ataması yapılmayacak yazıyordu. bizim branşımızda değişim yok ancak sizleri de eğitime almışlar o zaman bu tez çürümüş oldu
Hocam güncelleme için sadece yenile yapıp kaydet dedim. Farklı bir seçenek göremedim. Yapmamız gereken başka bir şey var mı?5. Dönem Panelist Adayları Başvuru Sistemi Açıldı
5. Dönem Panelist Adayları Başvuru Sistemi Açıldı
Başkanlığımızca yürütülen taslak ders kitaplarının inceleme süreçlerine katılmak isteyen panelist adaylarının başvuruları başlamıştır. Başvurular, 11 Kasım 2024'e kadar yapılabilir.ttkb.meb.gov.tr
Hocam güncelleme için sadece yenile yapıp kaydet dedim. Farklı bir seçenek göremedim. Yapmamız gereken başka bir şey var mı?