Taslak Kitap İnceleme yapan var mı süreci açıklar mısınız?

Kodla Büyü
Sistemden ileti gönderdim. Gelen cevap ama yine de giremiyorum.

1728404093611.png

Benimde İzmirde eğitim semineri geldi. Başka eğitim semineri gelen var mı? Nerelerde yapılıyor bu seminerler. Katılmak mecburi olarak geçiyor

bana sms geldi. bilgisayarınızı hazır bulundurun denildi ama mebbiste yada başka bir yerde görevlendirme görmedim

dün bir yerde okudum .yeni maarifte branşında değişiklik olan panelistler eğitime alınacakmış ve eğitime alınmayan panelistlere kitap ataması yapılmayacak yazıyordu. bizim branşımızda değişim yok ancak sizleri de eğitime almışlar o zaman bu tez çürümüş oldu

dün bir yerde okudum .yeni maarifte branşında değişiklik olan panelistler eğitime alınacakmış ve eğitime alınmayan panelistlere kitap ataması yapılmayacak yazıyordu. bizim branşımızda değişim yok ancak sizleri de eğitime almışlar o zaman bu tez çürümüş oldu
Şu ana kadar 3 kitap incelemesi yaptım.

Eğitimin tam adı "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Kapsamında Hazırlanan Taslak Ders Kitabı ve Eğitim Aracı İnceleme ve Değerlendirme Semineri"

Her hangi bir branş değişikliği söz konusu değildir.

Bu seneki dağıtım ne zaman olur acaba herhangi bir ön görüsü olan var mı arkadaşlar?

5. Dönem Panelist Adayları Başvuru Sistemi Açıldı

Hocam güncelleme için sadece yenile yapıp kaydet dedim. Farklı bir seçenek göremedim. Yapmamız gereken başka bir şey var mı?

Geri