cagdasca
Site Gezgini
- Mesajlar
- 91
Henüz resmi yazı yok, mebbis norm modülünde bu şekilde.hocam bu dediğiniz ile ilgili bir yazı bulamadım ben ama
Henüz resmi yazı yok, mebbis norm modülünde bu şekilde.hocam bu dediğiniz ile ilgili bir yazı bulamadım ben ama
Bilsem başvurusu yapmıştım sözlü mülakat var mayıs ayında ama böte mezunu olduğum için kazansam da atanamayacak mıyım onu daha netleştiremedim.Henüz resmi yazı yok, mebbis norm modülünde bu şekilde.
Bilsem başvurusu yapmıştım sözlü mülakat var mayıs ayında ama böte mezunu olduğum için kazansam da atanamayacak mıyım onu daha netleştiremedim.
Hocam ilerleyeceği yön belli de bakanlık yetkilisi gibi yazmışsınız hallolur falanGörüşme yok hocam. Sürecin bu şekilde ilerleyeceği her halinden belli.
bu ttk ile atanamassın hocamBilsem başvurusu yapmıştım sözlü mülakat var mayıs ayında ama böte mezunu olduğum için kazansam da atanamayacak mıyım onu daha netleştiremedim.
Katılıyorum. Mevcut bilsemlerdeki bilişim teknolojileri öğretmenlerinin çoğunluğu böte mezunu. Mutlaka bir düzenleme olacaktır. Ayrıca uzun süredir ortaokulda yada Anadolu fen liselerinde çalışan tef mezunu öğretmenlere de hadi norm fazlası oldunuz denilecegini de zannetmiyorum. Bir durumu düzeltmeye çalışırken yeni mağdurlar yaratmamak gerekiyor.BİLSEMler için düzenleme yapılması gerekli bence. Sonuçta şu ana kadar hem TEF hem de BÖTE mezunları atandı.
Aynı fikirdeyim.Branşların 2'ye bölünmesi bakanlığın yaptığı en mantıklı iş oldu. Senelerdir süren kargaşa sona erdi.
Devlette işleyişte mağduriyet diye bir durum olmaz. Tayin iste denilir kesinlikle. Ama norm sıkıntısı olduğu için nasıl içinden çıkarlar bilemiyorum.Katılıyorum. Mevcut bilsemlerdeki bilişim teknolojileri öğretmenlerinin çoğunluğu böte mezunu. Mutlaka bir düzenleme olacaktır. Ayrıca uzun süredir ortaokulda yada Anadolu fen liselerinde çalışan tef mezunu öğretmenlere de hadi norm fazlası oldunuz denilecegini de zannetmiyorum. Bir durumu düzeltmeye çalışırken yeni mağdurlar yaratmamak gerekiyor.
Zorlama olacağını sanmıyorum, artık tayinlerde herkese kendi okulları açılacak, mevcutta ortaokul ya da anadolu lisesinde çalışan tef liler yavaş yavaş mesleğe kayacaktır. Birden geçiş yapacak kadar norm yok ciddi norm fazlası oluşur, daha yumuşak bir geçiş olacağı kanaatindeyim.Devlette işleyişte mağduriyet diye bir durum olmaz. Tayin iste denilir kesinlikle. Ama norm sıkıntısı olduğu için nasıl içinden çıkarlar bilemiyorum.
Kesin olan bir şey var ki ortaokullarda TEFli öğretmenler var, meslek liselerinde ise BÖTE yok şu anda. Eğer bıçak gibi 2 tarafa ayrılırsa öğretmenler TEF liler çok norm fazlası çıkacak, BÖTE ler içinde oldukça norm ihtiyacı doğacaktır. Bu da devletin pek işine gelmez çok fazla kamu zararı doğar. Teflilere isteğe bağlı alan değişikliği hakkı verilmesi makul görünüyor. Bilgi değil Beklenti!
ortalık karışık sen bari dur BuzkırıcıNe var bize de alan degisikliginden bir kadro açılsa da Muş, Bitlis, Siirt, Varto, mezra, köy gitsek.Alisigiz zaten sınıf ogretmenliginden.
Yolunuz açık olsun hocam. İnşallah hedeflerinize ulaşırsınız. Selametle.Hocam Blender, Unity, C# öğrendim.Istanbul ve Ankarada oyun fuarlarina gide gide çok ünlü kişilerle tanıştım.Ankaradan tezsiz oyun geliştirme ve animasyon YL da bitirdim.Geriye bir etiket kaldı.Sadece bu işlere zaman ayırmak için branşı değiştirmek istiyorum.Allah kismet ederse ogrermenlikte son 3 senem.Olursa olur olmazsa Ankaraya yerlesiyorum.
YL yaparken bakanlıkta bir arkadaş ile tanıştım.Teknokentte oyun firması var.Gel ortak ol, beraber gideriz, 24 saat bu işle ugrasiriz diyor.Zaten arada geçen zamanda bu iş için sermaye oluşturdum.
Yeğenim Agustosda Amerikada kalacak okuyacak ve oranın vatandaşlığını alacak.Hele bu iş de olsun daha da ileriye giderim inşallah.
Bilişimci olan pişman, olmayan pişman...Bir de bransimiz bilisim olsa sabah akşam bunla uğraşırım.Kusura bakmayın konu biraz dağıldı ama..