Teşekkür ederim hocam
Teşekkür ederim hocam
Hayır. Branş ayrımı yapıldı.Benim merak ettiğim bunlar genel mühendis kadrosu mu acaba? Yani diğer branşlar da aynısını mı görüyor teyit edebilen var mıdır?
Hocam şöyle ama kılavuzda örneğin merkez teşkilatta 30 kadro görünüyordu. Bu durumda yarısını bilgisayara ayırmış oluyor emin misiniz?Hayır. Branş ayrımı yapıldı.
Evet eminim. Elektrik, Bilgiasyar harici kazanan pek yok zaten.Hocam şöyle ama kılavuzda örneğin merkez teşkilatta 30 kadro görünüyordu. Bu durumda yarısını bilgisayara ayırmış oluyor emin misiniz?
Hocam diğer dereceleri de atma şansınız var mı? Yada exel dosyası elinizdeyse dosyayı atma şansınız var mı?
Hocam sizinde açılan yerleri paylaşma şansınız var mı ?2. Derece merak eden varsa şehir sorabilir.
Teşekkürler hocamArkadaş alttaki excel belgesini atmıştı toplamda 98 kadro olduğuna dair, bakabilirsiniz.
98 kadro bilgisayar mühendisliği için mi elektrik Elektronik Mühendisliği için durum nedir acaba
evet benim de merak ettiğim bir konu. il ya da ilçe milli eğitim müdürlüklerine mühendis olarak geçiş yapan arkadaşlar varsa neler yaptıklarını anlatabilirler mi? bir de ne kadar maaş alıyorlar? ekstra bir gelirleri var mı?mühendisliğe geçen oldu mu bizim işimiz olacak. İzlenimleri ve memnuniyetleri nedir?
Öyle ayrı bir kadro yok ki hocam. TTKB çizelgesine göre ayrım gerçekleşiyor. Herhangi bir branş farklılığı v.s. yok. Dolayısıyla bittiği gün diplomanın işlenmesi için verdiğiniz dilekçe işi çözer. Tayin dönemlerinde ise biraz kavga edip anlamamakta diretenlere de aynı branşa geçmek için branş değiştiremeyeceğinizi anlatırsınız olur biter.Benim merak ettiğim husus bir BÖTE mezunu sonradan Bilg. mühendisliği okuyup bitirirse teknik öğretmen kadrosuna doğrudan dilekçe vererek geçebilir mi? Unvan yine öğretmen olduğu için ek bir sınava vs gerek olmaz sanırım.
hocam ben dediğiniz durumdayım, terk fark şuan meslek liselerine tayin isteyebiliyorum. Yani teknik öğretmen olabilirsiniz meslek lisesine geçerseniz.Benim merak ettiğim husus bir BÖTE mezunu sonradan Bilg. mühendisliği okuyup bitirirse teknik öğretmen kadrosuna doğrudan dilekçe vererek geçebilir mi? Unvan yine öğretmen olduğu için ek bir sınava vs gerek olmaz sanırım.