Evet hocam
Avcılar mı hocam?
Avcılar mı hocam?
Evet mebbis başvuru işlemleri bölümünde ortada yazıyorsınav giriş belgelerini nerden alıyoruz arkadaşlar mebbis mi?
teşekkürler hocam. şimdi gördüm. dikkat etmemişim.Evet mebbis başvuru işlemleri bölümünde ortada yazıyor
bu açıklama nerede var hocam?aynen, okul müdürleri onaylacakmış.
bu okul nedense yazıyı sitesine atmış.bu açıklama nerede var hocam?
Mülakat varmış hocam. Öğretmen atamaları gibi yazılı sınavın puanı ile aynı puanı verirler umarım.Sınavdan sonra süreç nasıl işliyor mülakat mi yapıyorlar barajı geçenlere
Öğretmenler programcı ünvanı için girebiliyor mu demekProgramcı unvanı için girdim. Genel olarak kolay bir sınavdı ancak birçok hatalı ve net olmayan soru, tekrar eden şıklar vardı. Diğer unvanlar için de benzer şeyler yazmışlar. Aceleye getirilmiş ve özensiz hazırlanmış bir sınav olmuş.
Şartları sağlıyorsa girer hocam. Ben girdim.Öğretmenler programcı ünvanı için girebiliyor mu demek
İşte böyle kaliteli hazırlanmış bir sınavdı kendileri
Güzel tespit )) Siz hangi unvan için girdiniz hocam?Size şöyle 5 şıklı bir soru sorsam (Soruda anlam aramayın lütfen)
ASDAFSDFGHSFG ile ilgili hangisi yanlıştır?
A) Bir yemek çeşididir.
B) Rengi siyahtır.
C) Bir eşya çeşididir.
D) Bir yemek çeşidi değildir.
E) Uzun kulakları vardır.
Bu soruyu atarak doğru çözebilme ihtimaliniz yüzde kaçtır?
Meb ana sayfada alttaki sınavlar kısmında var sonuç bağlantısı.Nereden bakiliyor hocam?
Ya iptal edilen soru veya sorular vardır ve o iptal edilen soruların puanları diğer sorulara eşit şekilde bölünüp herkese dağıtılmıştır, ya da çan eğrisi uygulanmıştır. İkisi birlikte yapılmış da olabilir.Ben bu puandaki küsurat işini anlamadım.