Başvuru yaptıktan sonra dosya yükleme işlemini yapıyoruz fakat yüklenen dosya sayısı sıfır yazıyor. Herkeste mi aynı bu durum
Bende de 0 yazıyor ama altında yüklediğim dosya gözüküyor.
Başvuru yaptıktan sonra dosya yükleme işlemini yapıyoruz fakat yüklenen dosya sayısı sıfır yazıyor. Herkeste mi aynı bu durum
Başvuruyu nerden yapıyorsunuz arkadaşlar?
Hocam denedikten sonra burada paylasir misiniz. yanlış hatirlamiyorsam başvuruyu kaydettikten sonra dosya yükleme kısmı gelmişti. Yanlış mı hatırlıyorum.Ben başvuruyu reddettirip tekrar yükleyeceğim. İlçe mem, önce dosya yüklemeniz gerektiğini söylemişti.
Bende de aynı sorun var. Bir de öyle deneyelim.
Doğru hatırlıyorsun hocam.Hocam denedikten sonra burada paylasir misiniz. yanlış hatirlamiyorsam başvuruyu kaydettikten sonra dosya yükleme kısmı gelmişti. Yanlış mı hatırlıyorum.
Programlama dillerini bildiğimize dair transkript ya da sertifika olabilir hocamZaten diplomalar mebbise işlendiği takdirde tüm mezuniyetler otomatik geliyor listeye. Diplomalar numarasına kadar kayıtlı. Daha neyi yüklememiz bekleniyor anlaşılır gibi değil
Yok hocam sözleşmeli bilişim personeli alımı değil ki bu sertifika istensin. Sadece aşağıdaki gibi bir madde konmuş kılavuza ama bu kadro için öğrenim belgesi yeterli olmaması ve sertifikayla transkriptle tamamlanması gibi bir durum mevcut değil. Bu kadro 657ye tabi bir memuriyettir direkt olarak diplomaya bakar. Diploman varsa başvurabilirsin yoksa başvurmazsın, arası olmaz.Programlama dillerini bildiğimize dair transkript ya da sertifika olabilir hocam
+ e-devletten alınan mezuniyet belgesi 80KB.Hocam demin ben de kılavuzu okudum dosya boyutu ile ilgili yazacaktım, benden önce yazmışsınız Kılavuzda 135 kb diyor ama o boyutta kalite çok düşüyor, zaten sistem 1 mb'a kadar izin veriyor. Ben yükledim, çıkıp tekrar girdim dosyalar görünüyor.
Başvuracak arkadaşların dikkatine
Evet o da mantıklı. Ama mem lerde bazı işgüzar memurlar olabiliyor ne olur ne olmaz+ e-devletten alınan mezuniyet belgesi 80KB.
Vallahi hocam öyle zamanlarda öyle işgüzar memurlar gördüm ki resmi dilekçeyi eline tutuşturup resmi cevap isteyince dut yemiş bülbül kesiliyorlar.Evet o da mantıklı. Ama mem lerde bazı işgüzar memurlar olabiliyor ne olur ne olmaz
Bugün aradım, bizde onay modülü hala görünmüyor dedi ilçe.Bende e-devletten mezuniyet belgesini pdf formatinda yuklemistim. Sali gunu basvurdum ama henuz onay asamasinda bekliyoruz bakalim
Basvurusu onaylanan varmi?
Programcı düşünüyorum hocam. Başvurum onaylanmazsa teknisyenlik.Bugün aradım, bizde onay modülü hala görünmüyor dedi ilçe.
Hocam onda bir gariplik var. Benim ilçe onayladı ilde bekliyor.Bugün aradım, bizde onay modülü hala görünmüyor dedi ilçe.
programcı için 2 yıln programcı diploması,teknisyenlik için de meslek lisesi diploması istiyorlar bilginiz olsun.ikisinin de maaşı 4.500 lira ,programcıda ek ders yok.Programcı düşünüyorum hocam. Başvurum onaylanmazsa teknisyenlik.
Doğrudur hocam. Ek dersine de lanet olsunprogramcı için 2 yıln programcı diploması,teknisyenlik için de meslek lisesi diploması istiyorlar bilginiz olsun.ikisinin de maaşı 4.500 lira ,programcıda ek ders yok.
İl bazında kadrolar sözlü sınava girdikten sonra mı görülüyor acaba?
Sözlü de mi var?
Teşekkürler. Bunu nasıl kaçırmışım, neyse ona da gireriz.klavuzda son sayfada "Sözlü sınava ilişkin takvim, yazılı sınav sürecinin tamamlanmasından sonra ilan edilecektir." yaziyor hocam..
Benim basvurum ilceden bugun onaylandi. İl onayini bekliyorum
Bilgisayar Mühendisliğine sizce Türkiye geneli kaç kişi Başvurur? Tahmini olan var mı? Bu arada 240 adet mühendislik kadrosu var tahminim 35 40 arasında bir kontenjan düşecek bilgisayar mühendisliğine