kade38
Üye
ne sorular ne de cevaplar paylaşılmadıSorular paylaşıldı mi?
ne sorular ne de cevaplar paylaşılmadıSorular paylaşıldı mi?
iptal edilen soru var. siz hangi unvan için girdiniz?66,6666 almışım. 50 soru yok muydu, nasıl oldu bu küsüratlar. Ne kadar soru iptal edildi acaba? Kafamda deli sorular.
Mulakat yapilacak daha. Kilavuz da oyle yaziyordu. Daha belli bir takvim yok bir yerde goremedim.bundan sonraki süreç nasıl işleyecek bilgisi olan var mı? Tercih falan nasıl olacak.
Programcıiptal edilen soru var. siz hangi unvan için girdiniz?
Programcı
Doğrudur hocam. Nereden öğrendiniz?2 soru iptal edilmiş. 32 doğrunuz var.
Ben de düz mantık öyle hesapladım.Yazılan puanlara göre sağlamasını yaptığımda Bilgisayar Mühendisliğinde 1 soru iptal, programcı sınavında 2 soru iptal edilmiş çan eğrisi, standart sapma vs. uygulanmamış olduğunu tahmin ediyorum. İptal edilen soruların puanları diğer sorulara eşit olarak dağıtılmış.Bir kaç arkadaşın sınav sonucuna göre denedim tuttu.
Bil. Müh. 100/49=2,040816326530612 x Doğru sayısı
Programcı 100/48=2,083333333333333 x Doğru Sayısı
Ben de düz mantık öyle hesapladım.
80-85 arası beklerken bu puanın gelmesi de ilginç ya neyse, ben o kadar hevesli değildim. En azından daha istekli ve çalışanlar girer.
Forumlarda herkes soruların sıkıntılı, hatalı olduğunu yazmış.
Kılavuz yayınlanır, hangi il/ilçe hangi unvan hangi dereceden açılmış belli olur ona göre tercihler açılır. Tercihler yapılıp tekrar onaylatılır. Başvuruda dikkatlice araştırmanız gereken şey 657 'deki 3 aşağı 3 yukarı derece olayıdır. Bir de İlk 3 derece için memurlukta belirli sürelerde çalışma şartları vardı bunlara bakıp, kendi derecenize uygun kadrolara başvurmak gerekir.Ben de yüksek bekliyordum beklediğimden en az 20 puan eksik geldi hayırlısı olsun.
Bundan sonraki süreç nasıl işleyecek bilgisi olan aydınlatabilir mi ?
Bu soruyu bir adım ilerletip merkez teşkilâtında veya taşrada geçmek mantıklı mı diye ben de merak ediyorum. Ayrıca kaç puan aldınız hocamöğretmenliği bırakıp meb de taşrada mühendis kadrosuna geçmek mantıklı mı?
süreçte iş şu an bizden çıktı, şimdi mülakat süreci başlıyor.Ben de yüksek bekliyordum beklediğimden en az 20 puan eksik geldi hayırlısı olsun.
Bundan sonraki süreç nasıl işleyecek bilgisi olan aydınlatabilir mi ?
Sınav e-sinav olarak yapilmasaydi kılavuza göre sendika haklı olabilirdi. E-sinav yönetmeliği farklı. O yüzden bi şey çıkmaz.TEÇSEN MEB ünvan değişikliği sınavına dava açmış.
Sınav iptal olabilir.
https://www.facebook.com/103915701096906/posts/300009591487515/?d=n
Bunu sendika düşünememiştir, söyleyelim de boşuna uğraşmasınlar...Sınav e-sinav olarak yapilmasaydi kılavuza göre sendika haklı olabilirdi. E-sinav yönetmeliği farklı. O yüzden bi şey çıkmaz.
75 aldım hocam ama kaç tane mühendis girdi kaç aldı kaçıncı olduk bilmiyoruz öğretmenlik daha cazip geliyor banaBu soruyu bir adım ilerletip merkez teşkilâtında veya taşrada geçmek mantıklı mı diye ben de merak ediyorum. Ayrıca kaç puan aldınız hocam
Sorular da yayınlansa güzel olurdu...
Öğretmenlikten mühendisliğe geçiş yapan var mı aramızda ? Bende mühendisliği bitirdim ve öğretmenlikten bir an önce mühendisliğe geçmek istiyorum.
Bende bilmiyorum da ondan sordum,galiba bundan sonra zor açılacak,o zaman KPSS çalışmaya başlayalım,o şekilde en azından daha garanti gibi görünüyor,yine de bilemedimGirdiniz mi hocam sınava? 5 senedir sınavı bekliyorduk. Çok sık yapmıyorlar sınavı.