Comnet ev internetini kapatınca, en uygun fiyatlı olan NetGSM Ev interneti paketine geçiş yaptım. 3 aydır kullanıyorum.
Fiyat / Performans ürünü. Sorun yaşamadım şuana kadar.
5gz wifi bağlantısında 65 mbit, 2.4 ghz wifi bağlantısında 22 mbit alıyorum. aynı anda 2 pc, 3 telefon bağlı kullanıyorum. 100 mbit'e kadar olan tarifemde modemde gelen olarak 86 mbit görünüyor. Evinizin hatta olan mesafesine göre değişiyor bu sanırsam.
Referansımla kayıt olmak isterseniz. Bilgilerim:
YASİN VURGUN
NTGIZ2BZY (Niğde Trabzon Gaziantep Iğdır Zonguldak 2 Bursa Zonguldak Yasin )
Nasıl Kayıt olacaksınız? (Başka bir internet hesabınız var da geçiş yapacaksanız işlemler aşağıdaki gibi)
+90 850 309 0309 noyu arayip 2 yi tusluyorsunuz. 10 - 15 dk bekledikten sonra
Hizmet numaranızı, ev adresi bilgisini, tc kimlik, kimlik seri no vb bilgiler giriyorsunuz.
Arkadaşın referans numarası ile kayıt olacağım diyerekten benim bilgileri verebilirsiniz
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wiradius.netgsm mobil uygulamasını telefonunuza kurmanız gerekiyor, aramadan hazır edin.
web tarayıcıdan e devlete internet bankacılığını seçerek giriş yapıyorsunuz.
BTK onay aramasını e devlette yaptıktan sonra karşınıza çıkan belgeyi onaylıyorsunuz.
SMS ile gelen kullanıcı adı ve şifre bilgileri ile NETGSM İNTERNET mobil uygulamasına giriş yapıp, sol menüden belgelerim kısmına kimlik fotoğraflarını yüklüyorsunuz. Bütün bu işlemleri telefonda iletişim merkezideki görevlinin yönlendirmesi ile devam ediyorsunuz.
İşlem bu kadar.