Uygun Ev İnterneti Arıyorum

Kodla Büyü
Arkadaşlar NetGsm 100 Mb Hızında ev interneti kullanıyorum. 4 ay kadar oldum başlayalı. Hızı da iyi sıkıntı da yaşamadım. Tavsiye ederim. Not, arkadaşını getir gibi bir kampanyası var. Referans kodu aşağıdadır... Başvururken referans kodu vererek indirim kazanmayı unutmayın. Not: GSM hizmetleri de var, ben ev internetinden bahsediyorum.

Referans Kodu : NTGZLASL9

Son düzenleme:
GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. - Referans Kodu: GFJGLCPE7V

Netspeed bağlantı olarak, müşteri hizmetleri olarak harika. Çoğu firmayı kullandım. Hız düşüklüğü için arıza kaydı açtım bölge müdürüne kadar ulaştı bana. Telekom ekibi özel numarasını verdi abi bir daha sıkıntı olursa beni ara, uğraştırma bizi firmayla diye😄düşünenler için davet kodumu paylaşıyorum karşılıklı indirim kazanabiliriz.
Davet kodu:A0RTEX

Ekli dosyalar

• IMG_20241209_230823.webp
    IMG_20241209_230823.webp
    37 KB · Görüntüleme: 54
6 ay kadar comnet üyesi idim. Yaptıkları sözleşme feshinden ötürü birazcık araştırma yaptım. Comnet aboneleri eğer modeminiz kendinize ait değilse ve başka bir internet hizmeti veren firmaya yakın zamanda geçmeyecekseniz modemi comnet e iade etmelisiniz. Başka bir internet hizmeti aboneliği yapacaksanız modemi yeni firma devir alıyor.

Araştırmalarımdan sonra bende Millenicom a abone oldum. Millenicom da , 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanmak için 1C6C0239 indirim kodu kullanarak https://www.milleni.com.tr 'den veya 0850 333 0 334 numarali cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir.

6 ay kadar comnet üyesi idim. Yaptıkları sözleşme feshinden ötürü birazcık araştırma yaptım. Comnet aboneleri eğer modeminiz kendinize ait değilse ve başka bir internet hizmeti veren firmaya yakın zamanda geçmeyecekseniz modemi comnet e iade etmelisiniz. Başka bir internet hizmeti aboneliği yapacaksanız modemi yeni firma devir alıyor.

Araştırmalarımdan sonra bende Millenicom a abone oldum. Millenicom da , 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanmak için 1C6C0239 indirim kodu kullanarak https://www.milleni.com.tr 'den veya 0850 333 0 334 numarali cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir.
12 ay nasıl bir indirimi var

Netgsm 100megabit uyesiyim hiz gayet iyi 7 cihaz kullaniyoruz evde.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241212_212834_Netgsm nternet.webp
    Screenshot_20241212_212834_Netgsm nternet.webp
    22.9 KB · Görüntüleme: 42
En güncel Netgsm Davet Kodu: NTGPLR7X6 ile abone olanlara 6 ay boyunca Sabit İnternet faturalarınızda 40 TL indirim yapılmaktadır

Netspeed bağlantı olarak, müşteri hizmetleri olarak harika. Çoğu firmayı kullandım. Düşünenler için davet kodumu paylaşıyorum karşılıklı indirim kazanabiliriz.
İndirim kodunu kullanırsanız 240 tl 100 mpbs

Geçen sene türktelekom'dan millenicom'a geçiş yaptmıştım. 6 ay interneti uygundu sonrasında sürekli zam geldi.

Şimdi netgsm'e geçiş yaptım. 100mpbs 300 lira. Kurulum ve geçiş e devletten kolayca halledildi. Şimdilik bir sorun yok, altyapı türktelekom. Ben de forumdan bir arkadaşın davetiyesini kullanarak geçiş yaptım.

Son düzenleme:
Geçen sene türktelekom'dan millenicom'a geçiş yaptmıştım. 6 ay interneti uygundu sonrasında sürekli zam geldi.

Şimdi netgsm'e geçiş yaptım. 100mpbs 300 lira. Kurulum ve geçiş e devletten kolayca halledildi. Şimdilik bir sorun yok, altyapı türktelekom. Ben de forumdan bir arkadaşın davetiyesini kullanarak geçiş yaptım.

Bunları yazma sebebimiz NETGSM davetiye kodu: NTGHDBLF5P
Hocam yeni bir modem getirip kurma olayı var mı? Türk Telekomun modemiyle devam edebiliyor muyuz?

ev İnterneti arıyorum ne onerirsiniz
2 seneden fazla gıbır kullandım peşin ödeme yapmıştım.Bakiye bitince 1 yıllık ödeme ile comnete geçtim.Malesef comnet hizmet durdurdu.Tekrar gıbıra döndüm arkadaşlar.ping 4-5ms.Fiber 100 mbit kullanıyorum.Güncel 6 aylık sabit fiyat 320tl+50tl modem kira bedeli ile 370 tl.Eğer referans ile abone olursanız 12 ay 20 tl daha az ödersiniz.

Referans koduna ihtiyacı olan varsa:GHKGJRZEEF

Ben de bugün turknet e geçtim hocalarım, comnetten gelen bağlantı mesajıyla tıklayıp devam ettim, 2 ay ücretsiz kod çıktı ekranda,kimlik fotosunu yükledim ,e devletten de btk onayı verdirdi sistem, 3 saat sonrası geçiş gerçekleşti ,turknet ten gelen mesajda da modemi göndermeyiniz,devam ediniz yazıyordu ,fiber olduğu için modem kullanıcı adı ve şifre ayarları otomatik gerçekleşti

Umarım comnet sıkıntısını yaşatmaz bu firmalar

Denemek isteyenler için karşılıklı 1 ay ücretsiz davet kodunu bırakıyorum buraya
KAX51DK29SYU

Netspeed bağlantı olarak, müşteri hizmetleri olarak harika. Çoğu firmayı kullandım. Düşünenler için davet kodumu paylaşıyorum karşılıklı indirim kazanabiliriz.
İndirim kodunu kullanırsanız 240 tl 100 mpbs

Comnet'ten TurkNet'e geçen arkadaşlarım referans olma işini 2 ay sonra yapsanız iyi olur. TurkNet'in açıklaması: "2 ay ücretsiz internet kampanyasından yararlandıktan sonra Arkadaşını Getir’e katılabilirsin."

Arkadaşlar comnetten NETGSM ye geçtim
Çok kolay oldu modem vs hic gıynaştırmayın 2 saatte yeni internet geliyor. 299 tl internet ücreti +60 tl modem kirası toplam 359 tl oluyor.
Eğer referans koduyla olursanız 40 lira indirimli.100 mbps fiber.

Davetiye kodu. NTGZY1MDZN

Kullanmak isteyenler için Millenicom davetiye kodum : CCDCB28F
Millenicom 100mps 12 ay sabit fiyat ilk 4 ay 299 sonraki aylar 499tl

Geri