Comnet indirimi sadece yeni aboneliklerde mi oluyor? Hizmet süresi uzatmada da oluyor mu? Bilgisi olan var mı?
Süre uzatmada da indirimli fiyat görünüyor bendeComnet indirimi sadece yeni aboneliklerde mi oluyor? Hizmet süresi uzatmada da oluyor mu? Bilgisi olan var mı?
Görünüyor ama işlemiyor. İndirim yani ay kazanma sadece yeni aboneliklerde çalışıyor. Denedim öğrendim.Süre uzatmada da indirimli fiyat görünüyor bende
fiber modemi telekom ekipleri getirip kuruyor hocam. 600 gün uzatma da ilk abonelikte yıllık alırsanız diyelim 365 gün. Referanslı üyelik açarsanız 30 gün de eklenir. 395 gün olur. Sonrasında siteden panele girip ek uzatma almak istediğinizde 600-395 = 205 güne kadar ek alabilirsiniz.comnete vodafone adsl hattan geciş yapamadım. yeni uyelikle comnet kullanagım. 600 gun olayı nasıl oluyor.bende sabit fiyattan 600 gun yapayım.
bir de fiber modem kirası var galiba. modemi firma veriyor mu ? yoksa elimizde kendi modemimiz mi olmalı. fiber için .
uzatma işlemi şipariş verip ilk topluca ödeme var onu yaptıktan sonra değil mi ? ilk sipariş anında değil. ilk siparişten sonra.fiber modemi telekom ekipleri getirip kuruyor hocam. 600 gün uzatma da ilk abonelikte yıllık alırsanız diyelim 365 gün. Referanslı üyelik açarsanız 30 gün de eklenir. 395 gün olur. Sonrasında siteden panele girip ek uzatma almak istediğinizde 600-395 = 205 güne kadar ek alabilirsiniz.
İlk siparişte en fazla bir yıllık oluyordu diye hatırlıyorum. İlk siparişte imkan verirse doğrudan yapıştırın gitsinuzatma işlemi şipariş verip ilk topluca ödeme var onu yaptıktan sonra değil mi ? ilk sipariş anında değil. ilk siparişten sonra.
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum hocam. 10 gün sonra taahhütüm bitiyor. Cayma bedeli çıkartmamaları için ne zaman comnete geçmem lazımTürk Telekom vdsl 100mbit kullanıyorum. 2 yıllık taahhüt süresi 34 gün sonra bitiyor. Comnet e geçmeyi düşünüyorum. Comnete taahhüt bitmeden kaç gün önce başvuru yapmalıyım? Şimdi başvursam Comnet ile Türk Telekom arasında taahhüt bitiminde otomatik geçiş oluyor mu?
Comnet i gündüz aradım. Taahhüt bitimine 3 gün kala geçiş yapınız dendi. İlk gün evrakları işleri için, sonra comnet Türk Telekom a bildiriyormuş 48 saat sonra da cevap veriyorlarmış, geçiş olur dendi. Cayma bedeli çıkmaması için taahhüt bitimine 3 gün kala başvuru yapmalıymışım.Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum hocam. 10 gün sonra taahhütüm bitiyor. Cayma bedeli çıkartmamaları için ne zaman comnete geçmem lazım
Bizim binaya fiber altyapı geldiğinde herkesin dairesinin girişine kadar fiber kablolar getirildi telekom elemanlarınca. Fibere geçmek isteyenler kabloyu daire içine aldırarak fiber abonelik başlattılar. Halen daha VDSL olarak kullananlar var binada diye biliyorum.Merhaba şuan Türk Telekom kullanıyorum. Dün arayip fibere geçmek isteyip istemediğimi sordular hayır dedim. Önümüzdeki süreçlerde fibere geçişin zorunlu olacağıni yani alt yapini olduğu yerlerde geçmek gerektiğini söylediler. Böyle bir şey doğru mu acaba bilginiz var mı ?
Halihazırda 240 TL ödüyorum ve ADSL hat. Bir kaç ay sonrada taahhüt bitecek. Aynı ücret üzerinden geçiş yapılacakmış modemde onlardan. Sizce geçmeli miyim?
bimcellCep telefonu için uygun bir hat onerirmisiniz. Internetinin 3 GB olması yeterli.
bimcellin 3gb tarifesi 160 lira. fatura derdi de yok. İstediğin zaman paketini yenilersin. Telefondan bimcell uygulamasına girip kredi kartıyla paket yüklersen telsiz ücreti falan da vermiyorsunCep telefonu için uygun bir hat onerirmisiniz. Internetinin 3 GB olması yeterli.
Muhtemelen fatura kesim tarihini esas alıyorlardır. Kullandığın günlerin mi yoksa bütün ayın mı parası alınıyor müşteri hizmetlerine sor istersen.Milleni.Com dan Comnete geçerken ay ortasında geçiş yapsam(mesela yarın)
milleni.com tam fatura mı alır acaba?
Comnet türktelekom altyapısında hocam. Geçiş işlemleri dijital kanaldan yapılıyor. Genellikle telekomun onay vermesi ile süreç 2-3 iş günü içinde tamamlanıyor. Mevcut telekom abonesi iseniz adsl-vdsl tarafında modeminizden kullanıcı adı ve şifreyi yenilemeniz yetiyor. Fiber ise doğrudan yeni hattan devam ediyorsunuz. Referansımdan abonelik başlatırsanız seçtiğiniz süreye ek 30 gün ücretsiz internet veriyor firma. (ref: https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT559WSP ) Bana da sizin seçtiğiniz pakete göre 20-30 gün gibi bir ek süre veriyorVe yeni bir sağlayıcıya geçmek için ne kadar beklemek gerekiyor
Sorun yaşayanlar olmuş diye duydum evet. Şansıma bana hiç denk gelmedi. Yakın zamanda fiber altyapı da geldi. Uzun süredir sorunsuz kullanıyorum. İşin o tarafı biraz da yşadığınız yerle ve sosyal ilişkilerle de alakalı. Mesela telekom personeli komşum var. Sorun yaşasam ilk ona sorarım hallolur ama büyük bir yerde yaşasam muhtemelen yardıma ulaşmam çok daha zor olurdu.Arkadaşlar, ttnet dışında bir firmadaysanız teknik ekip çok ilgilenmiyor diye biliyorum, farklı bir firmadayken kablonun koptuğunu kendim tespit edip müşteri hizmetlerini aramıştım. Böyle durumlar yaşıyor musunuz?
Binada Superonline altyapısı varmış comnet olmuyor mu o zamanComnet türktelekom altyapısında hocam. Geçiş işlemleri dijital kanaldan yapılıyor. Genellikle telekomun onay vermesi ile süreç 2-3 iş günü içinde tamamlanıyor. Mevcut telekom abonesi iseniz adsl-vdsl tarafında modeminizden kullanıcı adı ve şifreyi yenilemeniz yetiyor. Fiber ise doğrudan yeni hattan devam ediyorsunuz. Referansımdan abonelik başlatırsanız seçtiğiniz süreye ek 30 gün ücretsiz internet veriyor firma. (ref: https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT559WSP ) Bana da sizin seçtiğiniz pakete göre 20-30 gün gibi bir ek süre veriyor
Olmaz hocam Telekom altyapısında Comnet. Telekom telefon hattı vs hiç mi almamış bina. Çok ilginç bir durum.Binada Superonline altyapısı varmış comnet olmuyor mu o zaman