Uygun Ev İnterneti Arıyorum

Kodla Büyü
Bugün itibariyle bende comnet li oldum. Memnunum. Üyelik yapmak isteyenler için İndirim kodu paylaşıyorum.
Merhaba, Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor. https://www.comnet.com.tr/r/CMT534UMU
Bugün itibari ile bende comnet li oldum. Sizin kodu kullandım hocam. Saat 11.20 de başvuru yaptım öğleden sonra internet geldi bende şaşırdım.
comnet e başvurmak isteyen arkadaşlar bu kodu kullanırsanız 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor. https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT346KYG

Hayırlı olsun hocam. @mehmet33
1726487308111.png

Uygun fiyatlarla 1 yıl kafası rahat etsin isteyenleri bekleriz :)
Link: https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT559WSP
Davet Kodu: CMT559WSP

Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.

Referans Kodu : NTGMU4BKF

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGMU4BKF

Öncelikle davet kodunu isteyenler için
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGZLASL9

KOD: NTGZLASL9

Önce Comnet e geçiş yapacaktım. Ama ben geç kalıp paket fiyatlarının arttığını görünce NetGSM e yöneldim.

Ev interneti altyapı VDSL desteklediği için (81 Mbps destekliyor) 100 Mbps 259 TL olan paketini aldım. Hat taşıdığım ve modem ayarlarını da kendim yaptığım için ekstra bir ücret istemediler. Aktivasyon kurulum falan filan birşey yansıtmadılar yani.

Geçiş işlemi aslında kolaydı ama ben müsait olmadığım için aradıklarında konuşamadık. Haliyle sonra tekrar ben geri dönmek zorunda kaldım. Siz bilgilerinizi ayarlayıp(88 ile başlayan numara) ararsanız rahat olur bence. İlk konuşmadan sonra bir SMS gönderiyorlar. Yarım kalır veya sorununuz olursa filan numaraya SMS ile iletince size tekrar dönüyorlar. Sonrasını bilemem ama işe yarıyor. Birkaç sefer denedim gün içinde döndüler.

Abonelik işlemi için hizmet numaranızı almanız lazım eski servis sağlayıcınızdan. Ayrıca internet üzerinden e-devlet ile servis sağlayıcı değişikliği yapıyorsunuz. Bunu da eimza ile yapabilmek adına size önce ebankacılık girişi yaptırıyorlar. Telefonda yönlendiriyor. Sağ olsunlar gereken yardımı ve ilgiyi gösteriyorlar. Hat 2 gün içerisinde açıldı. Açılınca mesaj da geldi aranarak hayırlı olsun da dediler.

Ön ödemeli olarak kullanıyorsunuz. Yani parasını önceden yatırarak kullanıyorsunuz. Dediğim gibi kurulum aktivasyon filan ödemedim ekstra. Ön ödeme işi biraz değişik geliyor ama ben pek problem etmedim. Kuveyt Türk bankasını kullanıyorum. Otomatik ödeme talimatı verdim. Talimat listesinde adı var firmanın. Hatta fatura talimatı verdim diye de 125 lira hediye etti. Herkese mi bu kampanya bilemedim.

İnternet hızına gelince, altyapım 81 destekliyor ve 70 ile 81 arası görüyorum. Şimdilik iyi gidiyor. Sanki herşey yolunda gibi. Fiyatına göre ise 10 numara.

Fiyat elbet artacak sizler de gelirseniz altyapı elbet kaldıramayacak ama o zamana kadar bence gayet iyi gibi. Uzun uzun yazdım. Aynı süreçleri kaçıncı yaşayışım, uğraşmazsınız belki diye.

Şimdilik bu kadar. An itibari ile ben memnunum. YTD

Not: Arkadaşını getir muhabbeti varmış. 40 TL 6 ay indirim diyor. Değer mi bilmem ama Davet için: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGZLASL9
@enestar hocam referans kodunuzu kullanarak Netgsm e başvuru yaptım.

Hocam ben şimdilik çok memnunum. Herhangi bir problem de yok. Şeytan kulağına kurşun ?
Şimdilik bi sıkıntı yok. Gayet iyi.
Netgsm düşünenler için?
Referans Kodu : NTGZFY9KLA
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGZFY9KLA

Arkadaşlar iyi akşamlar comnet geçiş yapmayı düşünüyorum hizmet numarasını istiyor 10 haneli fakat ben de Turkcell Superonline 8 haneli abone no 12 haneli ise Hizmet No var sistem kabul etmiyor Superonline müşteri temsilcisi başka numara yok diyor 10 haneli hizmet numarasını nasıl elde edeceğim. (Lütfen dikkat! Hizmet numarası mutlaka 10 haneli ve 88, 18, 17 ile başlamalıdır. Bunun dışındaki numaralar doğru değildir ve kabul edilmemektedir. ) Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar iyi akşamlar comnet geçiş yapmayı düşünüyorum hizmet numarasını istiyor 10 haneli fakat ben de Turkcell Superonline 8 haneli abone no 12 haneli ise Hizmet No var sistem kabul etmiyor Superonline müşteri temsilcisi başka numara yok diyor 10 haneli hizmet numarasını nasıl elde edeceğim. (Lütfen dikkat! Hizmet numarası mutlaka 10 haneli ve 88, 18, 17 ile başlamalıdır. Bunun dışındaki numaralar doğru değildir ve kabul edilmemektedir. ) Şimdiden teşekkürler
Uygulaması varsa hizmet detaylarında vardır illaki. Turknetten ben o şekilde bulmuştum.

uygulamam yoktu internetten giriş yapıyorum 8 haneli abone no ve 12 haneli hizmet No dışında göremiyordum Turkcell uygulamasını indirdim o da aynı şekilde yok bana 10 haneli gerekli teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar bende burdan bir arkadaşın davet koduyla comnete geçtim iki haftadı kullanıyorum çok memnunum hem hızım arttı hem daha düşük fiyat tavsiye ederim. Üye olmak isteyenler benim davet kodumu kullanabilir hem size hem bana 30 gün ücretsiz oluyo

Arkadaşını Getir Kampanyası​

Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanin! Kampanya indirim kodu 1B39542A. Arkadasinizin bu kodla beraber, https://www.milleni.com.tr 'den veya 0850 333 0 334 numarali cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir. Detayli bilgi icin: https://m.milleni.com.tr/r/arkadas B002

Arkadaşını getir, toplam 1 aylık faturan Millenicom’dan hediyemiz olsun!

Size özel indirim kodunuz ile arkadaşlarınıza referans olabilirsiniz. Önermiş olduğunuz arkadaşınızın indirim kodu ile web sitemizden veya 0850 333 0 334 nolu çağrı merkezimiz üzerinden başvuru yapması gerekmektedir. Başvurunun tamamlanması, referans olunan kişinin aktif Millenicom müşterisi olması ve kullanıma başlaması ile birlikte 1 ay sonunda indirimler faturanıza yansımaya başlar. İndirimler bu şartlar sağlandıktan sonraki fatura döneminde yansımaya başlar. Referans olan, bir aylık internet ücretini 2 eşit taksite bölünmüş halinde, referans olunan (yeni gelen müşteri) ise bir aylık internet ücreti tutarının 6 eşit taksite bölünmüş halinde faturadan indirim alarak faydalanır.

27 ağustosta millenicom dan comnete geçiş yaptım. millenicom halen fatura çıkarmaya devam ediyor. millenicom ile görüştüm bize geçiş için talep gelmedi size yeni üyelik açmışlardır diyor. comneti aradım onay aldık onlardan taşıma işlemi yapıldı millenicom ile bu şekilde şikayetler alıyoruz diyor. ortada kaldık. modeme comnetin kull adı şifresini girmeden önce millenicom halen internet vermeye devam ediyordu herhalde 1 eylüle kadar tahhüt var o yüzden sanıyordum. tekrar millenicom aradım fatura itirazı oluşturdu ondan sonra iptal ederiz diyor bakalım ne çıkacak

NetGsm kullanıyorum aylık 299 tl fiber 100 mbps dowland 20 mbps upload
Kod ile gelenlere aylık 40 tl indirim var 6 ay boyunca geçmek isteyenler için kod paylaşıyorum
Referans Kodu : NTGXYW38TS
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGXYW38TS

Mevcut aboneligim Vodafone adsl idi bugun geçiş yapmak istedim. Aşağıdaki mesaj geldi.

Telefon üzerinden size ulaşılamamaktadır. Comnet'e geçiş başvurunuzun mevcut hizmetiniz ADSL olduğu için tamamlanamamıştır. Firmanız ile görüşerek hizmetinizi VDSL hizmete çevirmeniz gerekmektedir. İşlem sonucunu tarafımıza iletiniz. B001

Güncel fiyatlar ekte. Fiyatlar yükselebilir yakında. Firmadan bilgilendirme mesajı geldi geçenlerde. Hala rakiplere göre uygun fiyatlardan internet kullanmak isteyenler için süre var. Zam gelmeden düşünen gelsin. Gerçi zam gelse bile yine çoğu operatörden uygun olacaktır sanırım.

Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor. Tıkla: https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT559WSP #BizComnetliyiz

Ekli dosyalar

• resim_2024-10-30_112119146.webp
    resim_2024-10-30_112119146.webp
    65.2 KB · Görüntüleme: 36
comnetin superonline ile anlaşması yok sanırım. evde sadece superonline altyapısı var.

comnetin superonline ile anlaşması yok sanırım. evde sadece superonline altyapısı var.
Anlaşması yok hocam. Benim de süperonline dı. Kapattırıp öyle geçmek zorunda kalmıştım.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Merhaba, Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor. https://www.comnet.com.tr/r/CMT543FKR
Kod: CMT543FKR

Superonline kapattırıp yeni abonelik olarak almanız gerekiyor. Sadece turk telekom alt yapısı kullanan firmalar arasında geçiş yapılabiliyor.

yeni aboneler için 299-tl kampanyasi ile ortaligin tozunu attiran iss saglayici. 3 yili aşkın süredir kullanıyorum ve gayet stabil internet hızı alıyorum. herhangi bir sikayet kaydina en kisa surede donus ve cozum aliyorum. altyapiniz kotuyse firmaya bok atmaya gerek yok. zaten telekomun alttapisini kullaniyor.
davet koduyla gelenlere düzenli ödeme yaptiklari takdirde indirim de cabası.

davet koduyla gelmek isteyenler için referans kodu
"A0RTEX"

Netspeed yeni aboneler için 299-tl kampanyasi ile ortaligin tozunu attiran iss saglayici. 3 yili aşkın süredir kullanıyorum ve gayet stabil internet hızı alıyorum. herhangi bir sikayet kaydina en kisa surede donus ve cozum aliyorum. altyapiniz kotuyse firmaya bok atmaya gerek yok. zaten telekomun alttapisini kullaniyor.
davet koduyla gelenlere düzenli ödeme yaptiklari takdirde indirim de cabası.

davet koduyla gelmek isteyenler için referans kodu
"A0RTEX"

Comnet hala en ucuzu görünüyor :) Rakiplerin kampanyalı tarifesi ile 100 mbitte aylık 30 tl fark var :) Yılda bir aydan fazla bedavaya geliyor. Referansla gelene 30 gün de ek bedava. 2.5 ay beleş :D

Comnet hala en ucuzu görünüyor :) Rakiplerin kampanyalı tarifesi ile 100 mbitte aylık 30 tl fark var :) Yılda bir aydan fazla bedavaya geliyor. Referansla gelene 30 gün de ek bedava. 2.5 ay beleş :D

Üstüne bir de 600 güne kadar aynı fiyatı sabitleme şansı da veriyor. Yeni yıl zamlarından önce değerlendirmekte fayda var

• Beğen
Tepkiler: omd
Geri